- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
İnşallah bizde bu ay hamile kalırız ya bu ay her zamankinden çok istiyorum duygularım çok hassas çok ağlıyorum ya nolur Rabbim dualarımızı kabul etsin aminnKızlar bu ay bereketli herhalde hergün bi başka arkadaşımızın hamilelik haberini alıyoruz..
İnşallah hep böyle devam eder de herkezin güzel haberlerini alalım.. darısı bize.. 11 eylülü sabırsızlıkla bekliyorm ..
P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?Canim ben ebeyim.hem calisirken olan tecrubelermden hemde kendi tecrubelerimden biliyrm isik altinda gorunenler zaten gecersiz.gebelikte olusabilecek cizginin yeri belli oluyormus islakliktan.bu tur kaymalarda oyle.bu teste gore negatif ama idrarda gec cikabiliyor oyuzden ya bekle ya kanda yaptr
Ya cnm bilgin var mi acaba su parmak testi falan dyolar ya gerceklik payi var mi.Canim ben ebeyim.hem calisirken olan tecrubelermden hemde kendi tecrubelerimden biliyrm isik altinda gorunenler zaten gecersiz.gebelikte olusabilecek cizginin yeri belli oluyormus islakliktan.bu tur kaymalarda oyle.bu teste gore negatif ama idrarda gec cikabiliyor oyuzden ya bekle ya kanda yaptr
Uzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.Eger adet olmadysan umit kesilmez ki oldu da olmadi uzulmek yok pes etmekte yok Rabbim biliyo onun zamnini lutfen sitres yapma uzulme lutfen tmm mi cnm bn mesela daha 9 gun var ama eminim ki bu ay yok hissedyrm olmadgni bndemi pes edim sakin cnm sakin uzulme lutfn
Cnm o kadar kalbin iyiki bn inanyrm olacak ama sitres yapip dusunnedgn zamn blyrm cok zor cnm bnde suan cok uzuluyrm senn icin Allah im oyle bi guldureck ki yuzunu cnm hic ondan umidini kesme tmm miUzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.
Umarim senin icin iyi sonuclar ve hayirli haber olur bu ay. Ve tum isteyen herkes icin. Rabbimden tek temennim. Kimseye aratmasin evlat ozlemini ,hasretini... Dualarim sizlerle..
Canım senındemı 13 gün hassas mıydı testınTabikide negatif
Hayaller ekim ayina mi kaldi desem yada ben pes ediyorum artikmi desem bilmiyorum. Yoruldum.
Aminnnn kuzularim insallah bekliyorum hepinizi tek tek her zaman yaninizdayimI
İnşallah bizde bu ay hamile kalırız ya bu ay her zamankinden çok istiyorum duygularım çok hassas çok ağlıyorum ya nolur Rabbim dualarımızı kabul etsin aminn
Uzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.
Umarim senin icin iyi sonuclar ve hayirli haber olur bu ay. Ve tum isteyen herkes icin. Rabbimden tek temennim. Kimseye aratmasin evlat ozlemini ,hasretini... Dualarim sizlerle..
seni o kadar iyi anlıyorum ki,yanlızlık öyle agır bişey ki. evin içinde bir ses anne diye yankılanan bir sesi duymayı istemek bir bebek aglamasının özlemini çekmek kimseye güvenemezken onun sana güvendigini ve ona güvenmek zorunda oldugunu bilmek ondan sana zarar gelmiyceni anlamak. bilmek çok güzel şeyler sabır bile bazen zor geliyor insana sabırsız olmaya başlıyorsun her konuda ruhun canına dar geliyor bazen. bazen bir çocugun annesinin peşinden koştugunu görüp aceba, benimde olur mu böyle evladım diye düşünüp... içine atmak kimseyle konuşamamak yalandan güler yüzlü olmaya çalışmak,eltinin görümcenin arkadaşlarının vs herkesin çocugunu görüp of çocugun mı var derdin var lafını söylediklerinde Allahım çocugum olsun derdim bir tek o olsun demek içinden... eşinin hayal kırıklıgıyla susmak,ve yeri gelipte onunda seni anlamaması istemsizce her adet döneminde elinin o testlere gitmesi ve her negatifi gördügünde gözyaşlarını içine akıtman ve hayırlısı diyip diger ay için beklemek çok zor inan seni çoook iyi anlıyorum hemde çok belki daha fazlasını yaşıyorum emin olUzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.
Sagolasin canim sagolasin.. Insallah Rabbim bizlerinde yuzunu guldurecegi zamanlari bize nasip eder. Tek umudum Allah tan artik gerisi yalan.Cnm o kadar kalbin iyiki bn inanyrm olacak ama sitres yapip dusunnedgn zamn blyrm cok zor cnm bnde suan cok uzuluyrm senn icin Allah im oyle bi guldureck ki yuzunu cnm hic ondan umidini kesme tmm mi
İnşallah cnm ya sen hamilesin duan kabul olur inşallah sen naslsn herşey yolundadır umarımAminnnn kuzularim insallah bekliyorum hepinizi tek tek her zaman yaninizdayim
Illa bu gun kesin cikacak diye birsey var mi cnm blki olmcksn blki sonuc degsck yani illa bu gun cikmasimi gerekiyduUzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.
14. Gun normal testCanım senındemı 13 gün hassas mıydı testın
Iyiyim canim carpintim cok benim rahazsiz ediyo arada, bebekte iyi sanirim pazartesini bekliyorum bakalim. Hep dua ediyorum ediyorum sizlere aklim hep burda surekli biri tepemde oldugu icin bakamiyorumİnşallah cnm ya sen hamilesin duan kabul olur inşallah sen naslsn herşey yolundadır umarım
seni o kadar iyi anlıyorum ki,yanlızlık öyle agır bişey ki. evin içinde bir ses anne diye yankılanan bir sesi duymayı istemek bir bebek aglamasının özlemini çekmek kimseye güvenemezken onun sana güvendigini ve ona güvenmek zorunda oldugunu bilmek ondan sana zarar gelmiyceni anlamak. bilmek çok güzel şeyler sabır bile bazen zor geliyor insana sabırsız olmaya başlıyorsun her konuda ruhun canına dar geliyor bazen. bazen bir çocugun annesinin peşinden koştugunu görüp aceba, benimde olur mu böyle evladım diye düşünüp... içine atmak kimseyle konuşamamak yalandan güler yüzlü olmaya çalışmak,eltinin görümcenin arkadaşlarının vs herkesin çocugunu görüp of çocugun mı var derdin var lafını söylediklerinde Allahım çocugum olsun derdim bir tek o olsun demek içinden... eşinin hayal kırıklıgıyla susmak,ve yeri gelipte onunda seni anlamaması istemsizce her adet döneminde elinin o testlere gitmesi ve her negatifi gördügünde gözyaşlarını içine akıtman ve hayırlısı diyip diger ay için beklemek çok zor inan seni çoook iyi anlıyorum hemde çok belki daha fazlasını yaşıyorum emin ol
Genelleme yaparsak bugun cikmaliydi. Hadi en kotu yarini beklemedim sabirsizlik ettim ama. Zaten adet belirtilerim var. Bu aydan umidimi kestim ben.Illa bu gun kesin cikacak diye birsey var mi cnm blki olmcksn blki sonuc degsck yani illa bu gun cikmasimi gerekiydu
P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?
Canım sakın bak neden nıye dıye soylenme rabbımın vardır bır bıldıgı ınan allah çok büyük ve asla umudunu kaybetme nelerını okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?