Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

I
İnşallah bizde bu ay hamile kalırız ya bu ay her zamankinden çok istiyorum duygularım çok hassas çok ağlıyorum ya nolur Rabbim dualarımızı kabul etsin aminn

P. Tesi kanda baktırayım diyorum ben de... Üç dört gündür bi üşüyorum, arkasından ateşim çıkıyor. Bu olur mu ki gebelikte?

kızlar bişey sorcam, 1 aydır sesin degişmiş flan diyorlardı olgun çıkıyor daha farklı diyorlardı inanmıyordum. bugün aranjörüm aradı konuştuk tanıyamadı beni ses kulagı iyidri başka numaradan arasam bile tanır hemen ama tanıyamadı sesin degişmiş dedi inanmadım bi şarkı söyledim ses kaydı yaptım ki sesim çok degişmiş sizce bu hormondan kaynaklı olur mu ?

Ya cnm bilgin var mi acaba su parmak testi falan dyolar ya gerceklik payi var mi.
Merak iste

Uzulmemek elde degil gercekten. Her ay yikiliyorum. Kendim icin uzuluyorum fakat bir okadar esim icinde uzuluyorum. Basimda bekliyor o cift cizginin haberini almak icin. Oda uzuluyor goruyorum bunu. Dahada kotu oluyorum onu gorunce. Kendimi eksik hissediyorum. Gercekten yoruldum artik. Nasip kismet degilmis diyorum. Ama yinede kotu oluyorum ya nasil ifade edilir bilmiyorum. Belkide vazgecmeliyim bu bebek sevdasindan hayirlisi boyleymis demeliyim. Utanmasam evin icinde agliycam. Hayatta okadar yalnizim ki bebegimi ne cok istiyorum ama olmuyor zorlamaya gerek yok. Zaten kaderime yazilmissa olur yoksa da yok. Neyse ya doluyum ben biraz. En iyisi su hamilelik topiklerinden uzak kalmak.

Umarim senin icin iyi sonuclar ve hayirli haber olur bu ay. Ve tum isteyen herkes icin. Rabbimden tek temennim. Kimseye aratmasin evlat ozlemini ,hasretini... Dualarim sizlerle..

Cnm o kadar kalbin iyiki bn inanyrm olacak ama sitres yapip dusunnedgn zamn blyrm cok zor cnm bnde suan cok uzuluyrm senn icin Allah im oyle bi guldureck ki yuzunu cnm hic ondan umidini kesme tmm mi

seni o kadar iyi anlıyorum ki,yanlızlık öyle agır bişey ki. evin içinde bir ses anne diye yankılanan bir sesi duymayı istemek bir bebek aglamasının özlemini çekmek kimseye güvenemezken onun sana güvendigini ve ona güvenmek zorunda oldugunu bilmek ondan sana zarar gelmiyceni anlamak. bilmek çok güzel şeyler sabır bile bazen zor geliyor insana sabırsız olmaya başlıyorsun her konuda ruhun canına dar geliyor bazen. bazen bir çocugun annesinin peşinden koştugunu görüp aceba, benimde olur mu böyle evladım diye düşünüp... içine atmak kimseyle konuşamamak yalandan güler yüzlü olmaya çalışmak,eltinin görümcenin arkadaşlarının vs herkesin çocugunu görüp of çocugun mı var derdin var lafını söylediklerinde Allahım çocugum olsun derdim bir tek o olsun demek içinden... eşinin hayal kırıklıgıyla susmak,ve yeri gelipte onunda seni anlamaması istemsizce her adet döneminde elinin o testlere gitmesi ve her negatifi gördügünde gözyaşlarını içine akıtman ve hayırlısı diyip diger ay için beklemek çok zor inan seni çoook iyi anlıyorum hemde çok belki daha fazlasını yaşıyorum emin ol

Cnm o kadar kalbin iyiki bn inanyrm olacak ama sitres yapip dusunnedgn zamn blyrm cok zor cnm bnde suan cok uzuluyrm senn icin Allah im oyle bi guldureck ki yuzunu cnm hic ondan umidini kesme tmm mi
Sagolasin canim sagolasin.. Insallah Rabbim bizlerinde yuzunu guldurecegi zamanlari bize nasip eder. Tek umudum Allah tan artik gerisi yalan.

Illa bu gun kesin cikacak diye birsey var mi cnm blki olmcksn blki sonuc degsck yani illa bu gun cikmasimi gerekiydu

Canım sakın bak neden nıye dıye soylenme rabbımın vardır bır bıldıgı ınan allah çok büyük ve asla umudunu kaybetme nelerını okuyoruz

İnşallah cnm ya sen hamilesin duan kabul olur inşallah sen naslsn herşey yolundadır umarım
Iyiyim canim carpintim cok benim rahazsiz ediyo arada, bebekte iyi sanirim pazartesini bekliyorum bakalim. Hep dua ediyorum ediyorum sizlere aklim hep burda surekli biri tepemde oldugu icin bakamiyorum

Cok iyi ifade etmissin gercekten belkide yazmak istediklerimdi bunlar. Tercuman olmussun benim duygularima..

Illa bu gun kesin cikacak diye birsey var mi cnm blki olmcksn blki sonuc degsck yani illa bu gun cikmasimi gerekiydu
Genelleme yaparsak bugun cikmaliydi. Hadi en kotu yarini beklemedim sabirsizlik ettim ama. Zaten adet belirtilerim var. Bu aydan umidimi kestim ben.

Canım sakın bak neden nıye dıye soylenme rabbımın vardır bır bıldıgı ınan allah çok büyük ve asla umudunu kaybetme nelerını okuyoruz

ALLAH tan umudumu kesmedim ama gucumde kalmiyor yani. Belki diyebilirsiniz daha cok erken yasin genc ama bu isler oyle olmuyor kanimca. Zor zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…