Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Cok iyi ifade etmissin gercekten belkide yazmak istediklerimdi bunlar. Tercuman olmussun benim duygularima..
inan çünkü yanlız degilsin bende böyleyim bizde böyleyiz senle aynı durumda ve benle aynı durumda olan binlerce insan var ve ben sizin gibide degilim. artık kadın olmaktan bile nefret ediyorum böyle bir toplumda,kız çocuk getirmek istemiyorum böyle bir topluma getirirsem bile daha aklı başında yetiştirmeye yemin ettim kendime

Herkesin kendince sikintilari dertleri illaki var. Derdi veren Allah dermaninida verir. Umarim hersey yoluna girer

Kizlar benim akintim adet kani gibi kokulu bebk falan yok yani sanmıyorum ki böyle olsun lekelenme üstüne görme falan zaten testlerde negatif sökülemiyorum anlasilan pzt kadin doguma gidiyim nedenini ogreniym en azından

Neyse kizlar topigin amacini konusunu degistirmeyelim. Ben cok yer kapladim sizleri Allah a emanet ediyorum kendinize iyi bakin. Insallah guzel haberlerinizi duyarim.

Iyiyim canim carpintim cok benim rahazsiz ediyo arada, bebekte iyi sanirim pazartesini bekliyorum bakalim. Hep dua ediyorum ediyorum sizlere aklim hep burda surekli biri tepemde oldugu icin bakamiyorum
Aaa çarpıntı nasl geçerki ilk defa duydum cnm Allah razı olsun cnm düşünmen yeter kim var tepende

ALLAH tan umudumu kesmedim ama gucumde kalmiyor yani. Belki diyebilirsiniz daha cok erken yasin genc ama bu isler oyle olmuyor kanimca. Zor zorr
Aynı duyguları bende hissediyorm cnm kimseye belli etmiyorm yalnızken ağlıyorum daha iki senelik evliyim ama çok zor seni çok iyi anlıyorum en yakınlarım herkes hamile yada ufak çocuğu var ben hep benmde en kısa zamanda olur inşallah diye dua ediyorum

Slm bat a iki gün kaldi. Hamile değil gibiyim adet olcakgibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…