Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canlarrr selamm dugunlerden derneklerden gruba giremez oldum :) varmi yeni hamilelik haberleri insallah vardir

Genelleme yaparsak bugun cikmaliydi. Hadi en kotu yarini beklemedim sabirsizlik ettim ama. Zaten adet belirtilerim var. Bu aydan umidimi kestim ben.
Olmaz deme sakin Allah ol der olur unutma gülüm ve insallah ki hissedyrm guzl hber alcm sndn bn

Nasil onu hic duymadim canim mantikli biseymi anlatsana
Ya hani parmakla gebelik testi yapiyolarmis oyle duydum ebeyim dynce belki bilgn vardr dedm rahim asagida ve sertse heralde gebelik deglmis ileride ve yumusaksa varms ne kadar dogru bilmiyrm komik ama merak cnm ya

Iyi geceler kızlar rabbim hepinizin kucağını minnoslarla doldurun inşallah bende 4 ay önce gebe kaldim ve adetime 1 hafta kala idrar testim pozitif çıktı sonra bi daha yaptım bu sefer negatifti tam adet olacağım gün kanda baktirdm pozitif .. idrarda negatif çıkınca üzülmeyin kana baktirmadikca da idrare güvenmeyin derimderim

Normal testmi yapmstn erken testimi cnm

bişey soracağım size bu bebeğin doğacağı muhtemel tarih ve rahimde görünüşünü Nasıl yapıyorsunuz

myzt canım tatildemisin? Nasıl geçiyor? Sanırım internetin yok . İnşallah sende müjdeli haberlerle dönersin.

adete kaldı 5 gün iki gündür kasıklarım yanıyor ara ara midem bulanıyor başım dönüyor çok sabırsızım ne yapacağımı bilmiyorum dün test yaptım negatif çıktı Ümit'le bekliyom yaa

sürekli yorgunum sürekli uykum var bende başkalarının çocuklarına bakıp iç geçiriyorum

Bir kaç gün daha bekle. İnşallah hamilesindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…