Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım orda hesapla yazıyo ordan başka sayfaya giriş yapıyor ve sen en son adet gördüpün tarihi yazınca sana muhtemel doğum tarihini yazıyor sende onu örnek veriyorum 21-05-2017 diye yazacaksın. 21.05.2017 değil yani noktalarla değilde çizgiyle

Kızlar ya birşey sormak istiyorum. Ben dün doktora gittim. Ve doktorum alttan ultrasonla baktı. Yumurtlakların iyi dedi. İdrar testi de yaptı. Dün batıma 9 gün vardı. Eğer bu ay yumurtlama dönemimde tutmuş olsa, doktorum görürmüydü ? Çok merak ediyorum.
Demin bi anda kendimi hamile gibi hissettim . Bi değişik duygu oldu bende. Rabbim inşallah bu ay olmuştur Allahım. Dualarımızı kabul et.

sanmıorum canım kese çok çok kuçuk oluyor ğebe olduğumuzu oğrendımızde bıle doktorlar keseyı ğormek ıçın 1500-2000 olduğunda değerınız ğelın alttan ğoruruz dıolar

Ya hani parmakla gebelik testi yapiyolarmis oyle duydum ebeyim dynce belki bilgn vardr dedm rahim asagida ve sertse heralde gebelik deglmis ileride ve yumusaksa varms ne kadar dogru bilmiyrm komik ama merak cnm ya

He vajinal muayene..ama o yumurtlama donemlerindede yumusak ve acik oldugu icin garanti bsiey deilki

Yok canim gzoukmuyor. Ben dr uma surekli yumurtlama takibi yaptryorum duzensiz oldugum icin..catladiktan 1 hafta sonrada bi anrmallik var mi diye bakiyor ama 14.15. Gununde gittigimde bike kanda bakiyor.ultrasonda belli olmuyir vajinalde olsa..sadece gelisen yumurtan catlamismi boyutlari ne onu gorur.rahime inen bebegin kesesi hemen gozukmez

Tamam canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.

Oldunmu adet canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…