Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar affınıza sıgınarak birşey sormam gerekiyor :/ ilişkiden 1-2 saat sonra bende bi kasık agrısı başlıyor hafif hafif vuruyor adet sancısı gibi sizde oluyor mu sebebini bilen var mı ;(

Bende de kasik ağrısı ve bel ağrısı var. adet olucam gibi. lavaboya gidiyorum. Afedersiniz akıntı gelmiş. Bu belirsizlik beni mahvediyor
Aynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim biz

Ben de gelen giden bişey yok yine, dün gece baya sancımıştı, adet olacam galiba dedim ama. . İnşallah bunlar bebeğimin habercisidir

Kızlar size tavsiyem kesinlikle belirti aramayin çünkü adet zamanı ile pek bi farkı yok ama bende adetimden bir hafta önce yatağa düşecek kadar agrim olurdu şimdi hiç ağrı sızı hiç birşey olmadı sadece belde hafif sizi ağrı sızı olarak aramayin ama gogusteki mavi damarlar yol gösteriyor adetten en az bir hafta önce çıkmıştı benim kendinizi devamlı dinlemeyin zor ama yapmayın yani stres daha kötü esinizle gorev gibi birlikte olmayın kaliteyi dusurur ben hiç iki günde bir olayına da karşıyım zaten sperm 72 saate kadar canlı haftada 2-3 yeterli bence tutturursan zamanı 1 bile yeterli birde esinizi sıcakta durmasin ve acıyı bol yesin kusura bakmayın bunları paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıcakla kucaklarimiz dolsun inşallah devasız dert olmaz hakkınızı helal edin

Bat geçti mi? Belirtilerin neydi
Bat geçmedi canım 9 Ağustos ta oldum en son adet ama iki üç aydır 25 günde bir adet oluyordum yani ayın 2 sinde 3 ünde bekliyordum olmadım bugün de test yaptım öyle işte belirti olarak ilk hamileligimdeki gibi kasık ve karın ağrısı var ve göğüs hassasiyeti o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…