Oldunmu adet canım?
Çok sevindim aminnnnnn:)Arkadaşımız hamile çok şükür. Darısı bize.
Insallah canimm yaAy canim benim sagol insallah sağ saglim alirsin kucagina :)
Aynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim bizBende de kasik ağrısı ve bel ağrısı var. adet olucam gibi. lavaboya gidiyorum. Afedersiniz akıntı gelmiş. Bu belirsizlik beni mahvediyor
Benim ki de 12 mayıs, İNŞAALLAHHH. Tutunduysa annesine :)Ben eğer bu ay hamile kalırsam 21 mayıs olcak. Daha adetliyken hesaplamıştım
Var canım hayırlı olsun inşallahGünaydınnnn sabah test yaptım durum busilik de olsa var gibi degil mi ?
Tebrikler cnm hamilesinGünaydınnnn sabah test yaptım durum busilik de olsa var gibi degil mi ?
Çok teşekkür ederim canım yerimde duramıyorumVar canım hayırlı olsun inşallah
Ayy çok teşekkür ederim canım ikinci bebeğim olucak Allah izin verirse çok heyecanlıyımTebrikler cnm hamilesin
Amin canım inşallah herkesin dilediği gibi olsun..yarın sabah yaptırırım haber veririm mutlakaMaşallah sağlıcakla kucağına al bizde inşallah yarın kan verirsin haber ver olur mu bu topik uğurlu geldi hepimize..:))
Çok belli hem de!!! Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına aldırsın rabbim Allah bize de nasip etsinGünaydınnnn sabah test yaptım durum busilik de olsa var gibi degil mi ?
Bat geçti mi? Belirtilerin neydiAmin canım inşallah herkesin dilediği gibi olsun..yarın sabah yaptırırım haber veririm mutlaka
Amin canım çok teşekkür ederim tüm isteyenlere nasip etsin AllahÇok belli hem de!!! Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına aldırsın rabbim Allah bize de nasip etsin
Bat geçmedi canım 9 Ağustos ta oldum en son adet ama iki üç aydır 25 günde bir adet oluyordum yani ayın 2 sinde 3 ünde bekliyordum olmadım bugün de test yaptım öyle işteBat geçti mi? Belirtilerin neydi
Hmm sor tabi rahatsız ediyo de. Rahat birakmiyolarmi seni akıllı olsunlar haa :-@Sanirim kalp daha fazla kan pompaliyomus ama doktora sorucam onu gidince. Kayinvalide gorumceler kim olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?