Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim biz
Aynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim biz
Canm tebrikler .hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah

Canm tebrikler .hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah

Canıımm bi yanlışlık oldu galiba, benimki daha kesinleşmedi ( hamilelik takvimini uğur getirsin diye yaptım, başka bi topikte öyle yapıolardı, ben de deneyeyim dedim :)) ama, dualarına AMİİİNNN, İNŞALLAHH diyorum... Bana da, sana da, hepimize yaşatsın bu hissi Rabbim en kısa zamanda

Var mı belirtin canım
Canım bu hafta ortasından bu yana benim bel ağrılarım kasık batmalarım göğüslerim acıyor ama regl yaklaşıyor ondan mı yoksa bebiş mi bilmiyorum.
Birde ben şimdi heyecanla bat tarihimi bekliyorum ondan mı bunları fark ediyorum bilmiyorum normalde benim bu kadar erkenden regl belirtilerim başlamazdı 3 gün kala felan başlıyordu yanı bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum İnşallah beklediğimiz haberi alırız çok konuştum :) senin var mı belirtilerin ?

Kızlar ben ilk defa ovulasyon testi yaptım dün akşam ikinci çizgi sılikti bugün ikinci kırmızı çizgi ilkinden daha koyu çıktı bu akşammi çalışma olmalı yoksa yarinmi

Canım valla benim bel ağrım var geçen haftadan beri kasıklarım arada bir ağrıyordu ama bugün çok ağrımaya başladı. Acaba reglim erken mi gelecek diye düşünmeye başladım göğsümü elleyince çok hafif ağrı var. İnşallah regli belirtisi değildir bunlar şu an acayip üzülüyorum regli belirtisi diye

Benim de iki günüm varmış bakmamistim bilerek takvime goguslerim açıyor ama adet öncesi de olur bazen ve sanki sol kasigimda sadece bir ağırlık varmış gibi belki de sadece psikolojik:-(

Üzülme canım biliyorsun ki regl belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor kırmızıları görene kadar hala bir umudumuz var o yüzden moral bozmak yok.Ama ben Zaman azaldıkça çok sabırsızlanıyorum 5 günümüz kaldı ya salı çarşamba test yapasım var ama bilmiyorum ya gitmeden erken öğrenirsem kanda baktırırım hiç değilse diyorum

Ben gecikmeden yaptımak istemiyorum canım. Sonra çok üzülüyorum. Sen bi yere mi gidiceksin ?

kızlar affınıza sıgınarak birşey sormam gerekiyor :/ ilişkiden 1-2 saat sonra bende bi kasık agrısı başlıyor hafif hafif vuruyor adet sancısı gibi sizde oluyor mu sebebini bilen var mı ;(

Enfeksiyonun olabilir ozaman canim.dr git istersen.o durum gebeligide az cok zorlastryor.basit bisey 1 hafta antibiotik kullnursun gecer

kızlar merhabaa benimde yarın regl olmam gerekiyor, normalde 2 günönceden falan gelirdi ya da bi belirtisi olurdu ama şimdi hiç bi belirti yok çok heyecanlıyım evde bi tane test var yapmamak için zor tutuyorum kendimi... inşaallah herkes hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…