Tebrikler canm. Senn adına çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydınnnn sabah test yaptım durum busilik de olsa var gibi degil mi ?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah :))Tebrikler canm. Senn adına çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim biz
Canm tebrikler .hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallahAynen, bir müddet sonra artık, olsam da yeniden başlasam çalışmaya, diyor insan. Test negatif, gelen giden yok!! İnşallah testler pozitif e dönecek, öyle düşünelim biz
Var mı belirtin canımCanım yapınca bize de haber ver bende 9 eylülcülerdenim inşallah bebişlerimiz bizimledir .
Evet canımm var. Tebrik ederim :) ama kanda da baktır hemenGünaydınnnn sabah test yaptım durum busilik de olsa var gibi degil mi ?
Canm tebrikler .hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip eder inşallah
inşallahInşallah kızlar bende hamileyimdir bu ay :)
bende aynı durumdayımBen de gelen giden bişey yok yine, dün gece baya sancımıştı, adet olacam galiba dedim ama. . İnşallah bunlar bebeğimin habercisidir
Canım bu hafta ortasından bu yana benim bel ağrılarım kasık batmalarım göğüslerim acıyor ama regl yaklaşıyor ondan mı yoksa bebiş mi bilmiyorum.Var mı belirtin canım
Canım valla benim bel ağrım var geçen haftadan beri kasıklarım arada bir ağrıyordu ama bugün çok ağrımaya başladı. Acaba reglim erken mi gelecek diye düşünmeye başladımCanım bu hafta ortasından bu yana benim bel ağrılarım kasık batmalarım göğüslerim acıyor ama regl yaklaşıyor ondan mı yoksa bebiş mi bilmiyorum.
Birde ben şimdi heyecanla bat tarihimi bekliyorum ondan mı bunları fark ediyorum bilmiyorum normalde benim bu kadar erkenden regl belirtilerim başlamazdı 3 gün kala felan başlıyordu yanı bilmiyorum ya heyecanla bekliyorum İnşallah beklediğimiz haberi alırız çok konuştum :) senin var mı belirtilerin ?
İki çizgide eşit koyulukta olduğu zaman canımKızlar ben ilk defa ovulasyon testi yaptım dün akşam ikinci çizgi sılikti bugün ikinci kırmızı çizgi ilkinden daha koyu çıktı bu akşammi çalışma olmalı yoksa yarinmi
Teşekkür ederim canım yarın sabah ilk iş baktiracagim inşallah güzel haberler alırımEvet canımm var. Tebrik ederim :) ama kanda da baktır hemen
Üzülme canım biliyorsun ki regl belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor kırmızıları görene kadar hala bir umudumuz var o yüzden moral bozmak yok.Ama ben Zaman azaldıkça çok sabırsızlanıyorum 5 günümüz kaldı ya salı çarşamba test yapasım var ama bilmiyorum ya gitmeden erken öğrenirsem kanda baktırırım hiç değilse diyorumCanım valla benim bel ağrım var geçen haftadan beri kasıklarım arada bir ağrıyordu ama bugün çok ağrımaya başladı. Acaba reglim erken mi gelecek diye düşünmeye başladımgöğsümü elleyince çok hafif ağrı var. İnşallah regli belirtisi değildir bunlar şu an acayip üzülüyorum regli belirtisi diye
İnşallah canım. Bize de dua etTeşekkür ederim canım yarın sabah ilk iş baktiracagim inşallah güzel haberler alırım
Ben gecikmeden yaptımak istemiyorum canım. Sonra çok üzülüyorum. Sen bi yere mi gidiceksin ?Üzülme canım biliyorsun ki regl belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor kırmızıları görene kadar hala bir umudumuz var o yüzden moral bozmak yok.Ama ben Zaman azaldıkça çok sabırsızlanıyorum 5 günümüz kaldı ya salı çarşamba test yapasım var ama bilmiyorum ya gitmeden erken öğrenirsem kanda baktırırım hiç değilse diyorum
kızlar affınıza sıgınarak birşey sormam gerekiyor :/ ilişkiden 1-2 saat sonra bende bi kasık agrısı başlıyor hafif hafif vuruyor adet sancısı gibi sizde oluyor mu sebebini bilen var mı ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?