Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar bir bakar misiniz yarin adet günüm. 5. Dakikada falan gördüm gibi oldu sonra netlesti iyice. Guvenilir mi acaba?

Eklentiler

• IMG-20160904-WA0011.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 82
Hcg testi mi bu..? Çok belli canım, hamilesin inşallah :)))

Evet canim hcg. Farkli mi oluyo bu idrar testleri? Sanki ilk anda hicbisey yoktu cope atacaktim birden göründü gibi. Esime gösterdim yok sanki dedi biz bakarken artti. Hani belli bir süre sonra guvenilirligini yitirme gibi bir sey soz konusu mudur? Bilemedim.. Hayirlisi adetin gecmesini bekleyeyim. Tesekkur ederim cevabin icin:)

Kaç gün var adetine? Ovulasyon testiyle de yapılıyor ya, lh, o mu acaba dedim..
Bence kesinlikle var, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Darısı bize

inşallah Can'ım yaa bendede aynı durum söz konusu heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırız

kızlar bişey sorcam hamilelik takvimi varya hani portalımızda onda gün gün yazıyor ne olup bittiğini onun bazı günleri kesik ben okuyamıyorum siz okuyabiliyor musunuz

kızlar bişey sorcam hamilelik takvimi varya hani portalımızda onda gün gün yazıyor ne olup bittiğini onun bazı günleri kesik ben okuyamıyorum siz okuyabiliyor musunuz
İlk açtığımda ben de okuyamadım, ekrandan mı bilmiyorum ama sola doğru kaydır, sağdaki yazılar geliyor o zaman

Öyle cok yoruldum ki bebek meselesi beraber oturma ailemdeki huzursuzluk annemle babamin arasınin soğuk olması baskalri yüzünden esimle aramizda anlamlandiramadigm bir uzaklik onun bana karşı kv gorumce kaynim yeter bunaldim gerçekten ara vericem bebek isine rastgele iliskiler ne yatarım ne kür mur yaparım bu stresle olmaz zaten gozyaslarimi icime atıyorum aglayamiyorum bile artık yinede buna hamd olsun Allahim fazlasiyla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…