Ben sabah adet oldum canm. Hayırlısı diyorum artikCnm bendede ayni belirtiler var bacaklarimdada bi sızı sanirim bugece baslar adetim
Sıkıntı yapma cnm söyle rahatla valla ne zamn gitcen eveHic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorumseneyede gelsem annemleride cagiririm yalniz gelmem. Kaynanama acaip uyuz oluyorum iki gundur varya esim olmasa hakkindan gelirim o kadarki sinirliyim! Gideyimde kafam rahat olsun
Çok teşekkür ederim canım darısı başınızacnm hayirli olsun darisj basimuza
Hic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorumseneyede gelsem annemleride cagiririm yalniz gelmem. Kaynanama acaip uyuz oluyorum iki gundur varya esim olmasa hakkindan gelirim o kadarki sinirliyim! Gideyimde kafam rahat olsun
haklisin canım her adet zamanı böyle oluyorum birde o esnada baska seylerde cikarsa tuz biber oluyor sonra geçiyor cok şükür. Can'ım benım bozma moralini su akar yolunu bulur dua et üzme başkaları için kendini umut kaybetmek yok hep beraber yola devam
Allah razı olsun canım haklisn bir tek ben değilim bunlari yasayan ki dahada kötüsü olanlar vardir hamd olsun buna teşekkür ederim destegin icinS selifor canim kendi canini daratla uzulme hersey gelir gecer. Annenle babanin arasida duzelir olur oyle hangimizin anne babasinin arasinda olmadiki? Gorumce, kayinvalide olaylarinada yapicak birsey yok sen sakinligini koru rabbim bu imtihanlarida atlattiricak insallahbaska baska konular konusucagiz insallah
Bu sefer kimyasal değildir umarım. Sabahki testim az önce yaptığım gebelik ve ovu testlerim... yarın belki kan veririm. Günüm gecmeden de gitmek istemiyorum aslında.
bat e ne zmandı canımBu sefer kimyasal değildir umarım. Sabahki testim az önce yaptığım gebelik ve ovu testlerim... yarın belki kan veririm. Günüm gecmeden de gitmek istemiyorum aslında.
Vallahi doğru demişsin @Masalll92 sende kimseye can sıkma @Sup3risi herşey herzaman olacağına varıyor biliyorsunKız amman hamilelikte kime uyuz olursan bebek ona benzer
Şaka bir yana, üzme kendini. Moralini bozmalarına izin verme. Nezaman İsviçreye döneceksin canım?
Sağol canım. Geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden emin değilim. Sevinemiyorum. Eşim kaale bile almadı. Geçen ay hemen hastane arastirmaya başlamıştı. Bu ay tekrar sormadı bile test yaptın mi diye...Hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
8-9 eylül. 8 ağustos gece olmuştum geçen ay..bat e ne zmandı canım
ay cok sevindim cnm hayirli olsun eet bencede kimyasal degil yarin kan testinide guzel haberlerinin devamini bekliyorum cnmBu sefer kimyasal değildir umarım. Sabahki testim az önce yaptığım gebelik ve ovu testlerim... yarın belki kan veririm. Günüm gecmeden de gitmek istemiyorum aslında.
Hepimiz öyleyiz maalesefhaklisin canım her adet zamanı böyle oluyorum birde o esnada baska seylerde cikarsa tuz biber oluyor sonra geçiyor cok şükür
Sağol canım. Geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden emin değilim. Sevinemiyorum. Eşim kaale bile almadı. Geçen ay hemen hastane arastirmaya başlamıştı. Bu ay tekrar sormadı bile test yaptın mi diye...
cnm esine kafayi takma cnm bence bu heycanin tadini cikar erkekler malesef oyle bi iki kere cikmadi mi bidahakine ayni heycani yasayamiyolar
8-9 eylül. 8 ağustos gece olmuştum geçen ay..
Inşallah yarın sonucu bildiririm. Testi net cekmeyi başardım sonunda. Akşamki testim...ay cok sevindim cnm hayirli olsun eet bencede kimyasal degil yarin kan testinide guzel haberlerinin devamini bekliyorum cnm
Hep ona bakıyordum sıra kimde diyeSup3risi ayarlamasini yapicak sanirm ondan sildi canım
Hayırlı olsun canım me güzel yaaa bugün dondurma yedik bende dondurma çubuğunda çift çiği gördüm eşime diyorum aşkım bak çift çizgi hamileyimInşallah yarın sonucu bildiririm. Testi net cekmeyi başardım sonunda. Akşamki testim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?