Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorum seneyede gelsem annemleride cagiririm yalniz gelmem. Kaynanama acaip uyuz oluyorum iki gundur varya esim olmasa hakkindan gelirim o kadarki sinirliyim! Gideyimde kafam rahat olsun
Sıkıntı yapma cnm söyle rahatla valla ne zamn gitcen eve

Hic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorum seneyede gelsem annemleride cagiririm yalniz gelmem. Kaynanama acaip uyuz oluyorum iki gundur varya esim olmasa hakkindan gelirim o kadarki sinirliyim! Gideyimde kafam rahat olsun

Kız amman hamilelikte kime uyuz olursan bebek ona benzer
Şaka bir yana, üzme kendini. Moralini bozmalarına izin verme. Nezaman İsviçreye döneceksin canım?

. Can'ım benım bozma moralini su akar yolunu bulur dua et üzme başkaları için kendini umut kaybetmek yok hep beraber yola devam
haklisin canım her adet zamanı böyle oluyorum birde o esnada baska seylerde cikarsa tuz biber oluyor sonra geçiyor cok şükür

Allah razı olsun canım haklisn bir tek ben değilim bunlari yasayan ki dahada kötüsü olanlar vardir hamd olsun buna teşekkür ederim destegin icin

Bu sefer kimyasal değildir umarım. Sabahki testim az önce yaptığım gebelik ve ovu testlerim... yarın belki kan veririm. Günüm gecmeden de gitmek istemiyorum aslında.

Eklentiler

• 20160904_223714.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
  • 20160904_220910.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu sefer kimyasal değildir umarım. Sabahki testim az önce yaptığım gebelik ve ovu testlerim... yarın belki kan veririm. Günüm gecmeden de gitmek istemiyorum aslında.

Hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins

Hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins
Sağol canım. Geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden emin değilim. Sevinemiyorum. Eşim kaale bile almadı. Geçen ay hemen hastane arastirmaya başlamıştı. Bu ay tekrar sormadı bile test yaptın mi diye...

bat e ne zmandı canım
8-9 eylül. 8 ağustos gece olmuştum geçen ay..

ay cok sevindim cnm hayirli olsun eet bencede kimyasal degil yarin kan testinide guzel haberlerinin devamini bekliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…