dönmüyor
ekran döndürme ozelligini ac sonra teli yan cevir canım ben öyle yaptim oldudönmüyor
bende mi kan versem yaa senin için çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınBugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktıson adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
Teşekkür ederim amin canım darısı başınızabende mi kan versem yaa senin için çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bat 9 eylülTeşekkür ederim amin canım darısı başınızabat yakınsa ver tabi kan
Aynıymış yaptır o zaman cnm kan tahlili inşallah güzel haberler alırsınbat 9 eylül
Benim de bat 9 eylül. Bugün test yaptım. Çok çok silik bir çizgi çıktı. Ne yapsam bilemedimbat 9 eylül
Canım tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla.Benimde sat 10 ağustos bat 9 eylül seni okuyunca çok sevindim senin adına darısı bize inşallah :)Bugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktıson adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
Çok teşekkür ederim amin canım darısı başınıza sağlıkla inşallahCanım tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla.Benimde sat 10 ağustos bat 9 eylül seni okuyunca çok sevindim senin adına darısı bize inşallah :)
inşallahAynıymış yaptır o zaman cnm kan tahlili inşallah güzel haberler alırsın
Tebrik ederim benim bat da 9 eylül ama doktor için erken sanki. Gününün geçmesini bekle istersen. Kese falan göremez şu an. sadece iki gün sonra tekrarla testi değerler ikiye katliyor mu bakalım der. Yine de için rahat ederse bi görün ; )Bugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktıson adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
. Can'ım benım bozma moralini su akar yolunu bulur dua et üzme başkaları için kendini umut kaybetmek yok hep beraber yola devamÖyle cok yoruldum ki bebek meselesi beraber oturma ailemdeki huzursuzluk annemle babamin arasınin soğuk olması baskalri yüzünden esimle aramizda anlamlandiramadigm bir uzaklik onun bana karşı kv gorumce kaynim yeter bunaldim gerçekten ara vericem bebek isine rastgele iliskiler ne yatarım ne kür mur yaparım bu stresle olmaz zaten gozyaslarimi icime atıyorum aglayamiyorum bile artık yinede buna hamd olsun Allahim fazlasiyla imtihan etmesin
Teşekkür ederim ilk hamileligimde yine böyle öğrenmiştim ve keseyi de görmüştüm erkenden bakalım belki görünür diye umut ediyorum hayırlısıTebrik ederim benim bat da 9 eylül ama doktor için erken sanki. Gününün geçmesini bekle istersen. Kese falan göremez şu an. sadece iki gün sonra tekrarla testi değerler ikiye katliyor mu bakalım der. Yine de için rahat ederse bi görün ; )
cnm hayirli olsun darisj basimuzaTeşekkür ederim ilk hamileligimde yine böyle öğrenmiştim ve keseyi de görmüştüm erkenden bakalım belki görünür diye umut ediyorum hayırlısı
Hic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorumHmm sor tabi rahatsız ediyo de. Rahat birakmiyolarmi seni akıllı olsunlar haa :-@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?