Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ya kizlar bana da yardim edin adetim dört gun geçti yumurtlama dönemindeki gibi yoğun şeffaf krem akintilarim var bu ne olabilir adet geçince yumurtlanirmi böle ya

Bugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktı son adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
Canım tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla.Benimde sat 10 ağustos bat 9 eylül seni okuyunca çok sevindim senin adına darısı bize inşallah :)

Bugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktı son adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
Tebrik ederim benim bat da 9 eylül ama doktor için erken sanki. Gününün geçmesini bekle istersen. Kese falan göremez şu an. sadece iki gün sonra tekrarla testi değerler ikiye katliyor mu bakalım der. Yine de için rahat ederse bi görün ; )

. Can'ım benım bozma moralini su akar yolunu bulur dua et üzme başkaları için kendini umut kaybetmek yok hep beraber yola devam

Teşekkür ederim ilk hamileligimde yine böyle öğrenmiştim ve keseyi de görmüştüm erkenden bakalım belki görünür diye umut ediyorum hayırlısı

Kızlar ya bugüblerde beni rüyasında gören görene
Bi arkadaşım görmüş. Kayınvalidem ona bebek veriyor ve al bunu yatağa götür diyor . Bebek yani benimmiş. Bu rüyayı gören arkadşım daha yeni hamile olduğunu öğrendi.

Dün de babam beni görmüş. Ben beşli altınımı kaybetmişim. Babam da bulmaya çalışıyormuş. Baya aramış felan sonra bulmuş ve anneme vermiş al bu kızımın altını diye. Şimdi de annemle dalga geçiyorum yoksa sen de mi hamilesin diye
Diyorum benim bebeklerimi siz mi alıyorsunuz yoksa

Hmm sor tabi rahatsız ediyo de. Rahat birakmiyolarmi seni akıllı olsunlar haa :-@
Hic rahat degilim bir an once evime gitmek istiyorum seneyede gelsem annemleride cagiririm yalniz gelmem. Kaynanama acaip uyuz oluyorum iki gundur varya esim olmasa hakkindan gelirim o kadarki sinirliyim! Gideyimde kafam rahat olsun

S selifor canim kendi canini daratla uzulme hersey gelir gecer. Annenle babanin arasida duzelir olur oyle hangimizin anne babasinin arasinda olmadiki? Gorumce, kayinvalide olaylarinada yapicak birsey yok sen sakinligini koru rabbim bu imtihanlarida atlattiricak insallah baska baska konular konusucagiz insallah

bende bu gece yarın gündüz adet olmazsam ki inşallah olmam kan vereceğim enteresan bir rahatlık var bende nedense heyecan panik fln yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…