Biraz yoğun sanirm ayarlayamaz ben yarin aksam hepsini düzenlicem canım bilgisayardan telden zor oluyor çünkuHep ona bakıyordum sıra kimde diyehamiş olanlarında sıralarsa süper olur
Oyyy balsın sen yaaBiraz yoğun sanirm ayarlayamaz ben yarin aksam hepsini düzenlicem canım bilgisayardan telden zor oluyor çünku
Hepimiz baliz canım birbirimize destek oluyoruz derdimizi paylaşıyoruz mutluluk üzüntü herseyi paylasiyoruz iyiki variz hepimiz ve burasıOyyy balsın sen yaa
Ben eşime testi gösterdim günün geçmeden yapma şu testleri dedi geçti gitti.Hayırlı olsun canım me güzel yaaa bugün dondurma yedik bende dondurma çubuğunda çift çiği gördüm eşime diyorum aşkım bak çift çizgi hamileyim
Inşallah yarın sonucu bildiririm. Testi net cekmeyi başardım sonunda. Akşamki testim...
Sagol canım.. bat 9 eylül o zamana kadar düşmez inşallah. Tediginim. Hayırlısı bakalım..Canım ne güzel 2. Çizgide baya belirgin.
ewt cnm valla merakla bekliom ins guzel habetler paylasiriz bayram hediyrsi olsun ins
Slm canm kusura bakma ben ben hamissin sandım. Canım sağolasin. İnşallah canm i sallah. Benim ki gelecek aya kaldı artık. Hayırlısı diyorumCanıımm bi yanlışlık oldu galiba, benimki daha kesinleşmedi ( hamilelik takvimini uğur getirsin diye yaptım, başka bi topikte öyle yapıolardı, ben de deneyeyim dedim :)) ama, dualarına AMİİİNNN, İNŞALLAHH diyorum... Bana da, sana da, hepimize yaşatsın bu hissi Rabbim en kısa zamanda
Yaklaşık bir saat önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar:)mutluyum
Sizi uzmek istemem herkestede farklidr tabi ama benm 17gun geciktgnde hc bir belirtm yoktu ve sonuc yine husran adete 3 gun kala kasik agrilari olmustu. Adet oldumda zatnSelam arkadaşlar yarın ilk adet günüm ama bende normalde bi belirtisi başlardı günler kala, sizce test yapsam ne derece doğru sonuç alırım? sabredemiyorumm resmenn
Sizi uzmek istemem herkestede farklidr tabi ama benm 17gun geciktgnde hc bir belirtm yoktu ve sonuc yine husran adete 3 gun kala kasik agrilari olmustu. Adet oldumda zatn
Valla nasil iciniz rahat edecekse benim 3 gun gecti ve ben test yapmaktan korkanlardanminanın iki gündür yarını bekliyorum kalbim çıkacak neredeyse neden öyle oldu bilmem, bu ay da annem rüyasında bayrama bebek haberiyle geldiğimi görmüş herşeyden umutlanıyorum napsam çok kararsız kaldım sabah a kadar gelmezse test yapsam mı yapmasam mı kafayı yicem
Yaklaşık bir saat önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar:)mutluyum
Valla nasil iciniz rahat edecekse benim 3 gun gecti ve ben test yapmaktan korkanlardanmayni sizn dedgnz gibi benmde kayinvalidem ruyasinda gormus beni ki ben ona bebek dusundugumu hc soylemedm tursu suyu iciyormusum ve o ne zamn boyle ruya gorse hamile kaliyomus. Cokta temz kalplidr cikar ruyalarida nasip diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?