Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hayırlı olsun canım me güzel yaaa bugün dondurma yedik bende dondurma çubuğunda çift çiği gördüm eşime diyorum aşkım bak çift çizgi hamileyim
Ben eşime testi gösterdim günün geçmeden yapma şu testleri dedi geçti gitti. kimyasal olacak yine diye kaale almadı sanırım. Inşallah hayirlisiyla bu kez olur. Hayırlısiyla herkes en kısa zamanda çift çizgiyi görür inşallah...

Slm canm kusura bakma ben ben hamissin sandım. Canım sağolasin. İnşallah canm i sallah. Benim ki gelecek aya kaldı artık. Hayırlısı diyorum

Selam arkadaşlar yarın ilk adet günüm ama bende normalde bi belirtisi başlardı günler kala, sizce test yapsam ne derece doğru sonuç alırım? sabredemiyorumm resmenn

Selam arkadaşlar yarın ilk adet günüm ama bende normalde bi belirtisi başlardı günler kala, sizce test yapsam ne derece doğru sonuç alırım? sabredemiyorumm resmenn
Sizi uzmek istemem herkestede farklidr tabi ama benm 17gun geciktgnde hc bir belirtm yoktu ve sonuc yine husran adete 3 gun kala kasik agrilari olmustu. Adet oldumda zatn

Sizi uzmek istemem herkestede farklidr tabi ama benm 17gun geciktgnde hc bir belirtm yoktu ve sonuc yine husran adete 3 gun kala kasik agrilari olmustu. Adet oldumda zatn

inanın iki gündür yarını bekliyorum kalbim çıkacak neredeyse neden öyle oldu bilmem, bu ay da annem rüyasında bayrama bebek haberiyle geldiğimi görmüş herşeyden umutlanıyorum napsam çok kararsız kaldım sabah a kadar gelmezse test yapsam mı yapmasam mı kafayı yicem

Kızlar bişey soracağım size bende iki aydır bebek istiyorum inşallah bu ay kırmızı kart yemem.soracağım şeye gelirsek benim vajinamın üst duvarında hemen girişinde ama içerde sert bişey var sizce bu nedir?

Valla nasil iciniz rahat edecekse benim 3 gun gecti ve ben test yapmaktan korkanlardanm ayni sizn dedgnz gibi benmde kayinvalidem ruyasinda gormus beni ki ben ona bebek dusundugumu hc soylemedm tursu suyu iciyormusum ve o ne zamn boyle ruya gorse hamile kaliyomus. Cokta temz kalplidr cikar ruyalarida nasip diyorum.

o zaman Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah bu topik herkese şans getirir sabaha kadar çatlamazsam yapıcam ben dayanamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…