Aminnn insaaallah mutlu haberlerinizi bekliyorum:))o zaman Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah bu topik herkese şans getirir sabaha kadar çatlamazsam yapıcam ben dayanamıyorumm
Aminnn insaaallah mutlu haberlerinizi bekliyorum:))
Kızlar bişey soracağım size bende iki aydır bebek istiyorum inşallah bu ay kırmızı kart yemem.soracağım şeye gelirsek benim vajinamın üst duvarında hemen girişinde ama içerde sert bişey var sizce bu nedir?
Aminnn umarim bnde buradan hayrli haberi verebilirim:))Iyi geceler kizlar Yeni hamiş haberi aldık burası çok uğurlu yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yuvarlak yumru gibi.korkmami gerektirecek bişey değil Yani? Ne bilim kist falan bi sürü şey okudum şimdi korktum :-DCanim o üretra bağlantısı.herkeste var korkma
Yuvarlak yumru gibi.korkmami gerektirecek bişey değil Yani? Ne bilim kist falan bi sürü şey okudum şimdi korktum :-D
Evet aynen canım.çok teşekkür ederim.bekleyelim o zaman bebişlerimiziYok yok ustte ortalama 4 5 cm girince dimi...herkeste var yani o merak etme sertlesmi bi yapi..idrsr deligine gidiyor o canim üretranin baglantisi merak etme
Evet aynen canım.çok teşekkür ederim.bekleyelim o zaman bebişlerimizi
Bizim ilk ay tutmadı canım malesef ben bide vajinusmus hastasıydım hastalığı yener yenmez hiç korunmadık.ilk ay jel kullandım meğersem spermleri öldürüyormuş bilgim yoktu.bu ayıda çok iyi değerlendiremedim ama jel kullanmayı bıraktım. benimde 10 gün kaldı.beklemedeyim :))Insallah.bat a daha 12 gun var.bugun dogrugan donemimizn son gununu degerlendirdik.baslarinda esim rahatsizdi degerlendiremedik.insallah bi ise yarar.9. Ayimiza girdik korunbayi biraktgmzn.artik cok ozluyor ozeniyor insan
Bizim ilk ay tutmadı canım malesef ben bide vajinusmus hastasıydım hastalığı yener yenmez hiç korunmadık.ilk ay jel kullandım meğersem spermleri öldürüyormuş bilgim yoktu.bu ayıda çok iyi değerlendiremedim ama jel kullanmayı bıraktım. benimde 10 gün kaldı.beklemedeyim :))
Inşallah canım pek bi belirtim yok ama yumurtlama döneminde biraz sol kasigim ağrıdı şimdi de göğüslerim ağrıyor biraz normalde bat 1-2 gün önce ağrırdı.bakalım kısmet ama beklemek çok zorr...
Benimkide su bazlıydı ama doktor kesinlikle kullanma dedi afedersin zeytinyağı kullan dedi şimdi onu kullanıyorum canımEvet kayganlastrci jeller spermleri ölduruyor.öldurmeyen su bazli cesitlerinden kullanmak gerekiyor.eger kullanmak zorunda hissedyorsan tabi.en guzeli hic kullanmamak
Evet canom ya beklemek zor ama baska care yok.bayram öncesi yoğun olucaz çabuk geçer yine diğer günlere göre.kendimizi çok dinlemeyiz.benimde belirtim yok şu an canım ama yumurtlama günümüz yeni geçti hemen olmaz belirtiInşallah canım pek bi belirtim yok ama yumurtlama döneminde biraz sol kasigim ağrıdı şimdi de göğüslerim ağrıyor biraz normalde bat 1-2 gün önce ağrırdı.bakalım kısmet ama beklemek çok zorr...
Bayramım zehir olabilir benim kesinlikle bebek aklıma gelmez sanırımEvet canom ya beklemek zor ama baska care yok.bayram öncesi yoğun olucaz çabuk geçer yine diğer günlere göre.kendimizi çok dinlemeyiz.benimde belirtim yok şu an canım ama yumurtlama günümüz yeni geçti hemen olmaz belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?