Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim o üretra bağlantısı.herkeste var korkma

Yuvarlak yumru gibi.korkmami gerektirecek bişey değil Yani? Ne bilim kist falan bi sürü şey okudum şimdi korktum :-D

Yok yok ustte ortalama 4 5 cm girince dimi...herkeste var yani o merak etme sertlesmi bi yapi..idrsr deligine gidiyor o canim üretranin baglantisi merak etme

Evet aynen canım.çok teşekkür ederim.bekleyelim o zaman bebişlerimizi

Insallah.bat a daha 12 gun var.bugun dogrugan donemimizn son gununu degerlendirdik.baslarinda esim rahatsizdi degerlendiremedik.insallah bi ise yarar.9. Ayimiza girdik korunbayi biraktgmzn.artik cok ozluyor ozeniyor insan

Insallah.bat a daha 12 gun var.bugun dogrugan donemimizn son gununu degerlendirdik.baslarinda esim rahatsizdi degerlendiremedik.insallah bi ise yarar.9. Ayimiza girdik korunbayi biraktgmzn.artik cok ozluyor ozeniyor insan
Bizim ilk ay tutmadı canım malesef ben bide vajinusmus hastasıydım hastalığı yener yenmez hiç korunmadık.ilk ay jel kullandım meğersem spermleri öldürüyormuş bilgim yoktu.bu ayıda çok iyi değerlendiremedim ama jel kullanmayı bıraktım. benimde 10 gün kaldı.beklemedeyim :))

Merabalar kizlar yeniyim ben daha aranizda subat ayinda ria vardi cikarttim martta dusuk yaptim ve hala ugrasiyoruz Rabbim vermedi hala.

Kızlar naptınız hamişler çoğalıyor Allahın izniyle inşallah sıra bize gelsin :) bende jeli bıraktm T Tusba bu ayı çok değerlendiremedik bizde malesef ama inşallah tutunmıştur bebişlerimiz benimde bat 12

Merababalar kizlar aranizda yeniyim yazmiyorum ama yazdiklarinizi surekli okuyorum :) bende subatta ria vardi cikarttirdim martta dusuk yaptim ve halen hamile kalamadim.suan adetime 6 gun var cok heyecanliyim.

Evet kayganlastrci jeller spermleri ölduruyor.öldurmeyen su bazli cesitlerinden kullanmak gerekiyor.eger kullanmak zorunda hissedyorsan tabi.en guzeli hic kullanmamak

Inşallah canım pek bi belirtim yok ama yumurtlama döneminde biraz sol kasigim ağrıdı şimdi de göğüslerim ağrıyor biraz normalde bat 1-2 gün önce ağrırdı.bakalım kısmet ama beklemek çok zorr...

Evet canom ya beklemek zor ama baska care yok.bayram öncesi yoğun olucaz çabuk geçer yine diğer günlere göre.kendimizi çok dinlemeyiz.benimde belirtim yok şu an canım ama yumurtlama günümüz yeni geçti hemen olmaz belirti

Bayramım zehir olabilir benim kesinlikle bebek aklıma gelmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…