Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Merhabalar, bu eylül bana da kısmetli gelsin bende ovülasyon testi ile takip ediyorum, inşallah nasip olur, 4 yaşında bir kızım var tedavi ile oldu cancağzım inşallah bu sefer tedaviye gerek kalmaz bende şuracıkta takip edeyim, saygılar sevgiler

belirti varmi canim.ben oksursem kendimi hamile saniyorum
Hhahahahaha bendede ole walaaaa var ama pskolojik sanirim 1 hafta once idrar testi yaptim negatif cikti bat gunumu bekliyorum iste daha 6 gun var cokkkkk.... kasik kisimlarda hastalancakmisim gibi bazen kramp gibi agrilarim var
Ayrica koku hassasiyeti var hamileymisim gibide bir his var icimde

ayy insallah canim.rabbim kimsenin kucagini bos koymasin

canlar kuzular tatlıslar gunaydın ; guzel bır pazartesı olsun insallah. bugun hastane randevum var ogleden sonra ınsallah bebısın kalp atıslarını dınlıycez. sızden dua ıstıyorum ALLAH razı olsun simdden.bu arada olmayan mıgde bulantılarım bu sabah ıtıbarıyle hat safhada tuzlu kraker almakta gelmedı aklıma. kaldım ısyerınde cıkardım cıkarcak durumda :/

Günaydın kızçelerim,
güzel bir haftaya başlamak ve inşallah ve bu güzel haftada da güzel haberler almamız dileğiyle..
aynen canım ya kadın olmak zor bir okadarda güzel yaptığın herşeyin bir karşılığı var bebek için eş için ailen için hep birileri ve birşeyler için iyi olmak sağlıklı olmak zorundayız dikkat etmek zorundayız vs vs ben bugün peki iyi sayılmam dayım dün akşam anjiyo oldu biryandan kullandığım ilaçlar yan etki gösterip vajinal enfeksiyon yanma ve kaşınma var gece duramadım canımın acısıyla bugün artık dr gideceğim hergünümüz ekşın hiç bitmiyorki kendimize de zaman ayırıp bakalım

Aynen oyle en iyisi bu işe bi an evvel baslamak cunku hemen olmuyomus bu bebiş isi ben bu kadar cocuk isteyecegimi dusunmezdim ama artik bende cok istiyorum bi annelik duygusu sardi
ya ben hiç öyle düşünmüyordum olur diyordum kendi kendime hiç aklıma gelmiyordu onlar buraya bir girdim meğer bu işin bir gerçek tarafını daha gördüm meğer bu durumda söz konusu dediğin gibi tedaviler biter bitmez haydi bismillah demek lazım bugün dr randevusu bulabilirsem öğle arası kaçıp gelicem bakalım dua edin de temiz çıksın herşey birde bu yüzden de ilaç kullanmak istemiyorum ilaç komasına girdim beee

ya o ucuzlarla pahalı arasında bende almıştım ve sormuştum tek fark ucuz olanlar 1,5-2 ay olan gebeliklerde kullanılıyormuş diğeri hassas olarak nitelendiriliyor oda 15-20 1 aylık olan yeni gebelikleri gösteriyor

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bat 13 eylül gebelik testi için cuma gününü bekliyorum bundan önce bir kimyasal düşüğüm var inşallah bu ay sevinçli haberleri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…