Nasıl yani neden zehir olacak canımBayramım zehir olabilir benim kesinlikle bebek aklıma gelmez sanırım
Gunaydinnnnnnn bnimde 6 gun varherkese gunaydin kizlar bende hamile kalmak cok istiyorum bata 8 gun var cok heyecanliyim
Uzulmeeee vardir bir hayir bide idrar testine ben pek inanasim gelmiyorŞimdi test yaptım negatif... Hayırlısı olsun bakalım
Ben inandım zaten pek umudum yoktu hissetmiyodum bişey belirtide yoktu içimde kalmasın diye yaptım hayırlısı buymuş vardır bi zamanıUzulmeeee vardir bir hayir bide idrar testine ben pek inanasim gelmiyor
Hayirlisi olsunBen inandım zaten pek umudum yoktu hissetmiyodum bişey belirtide yoktu içimde kalmasın diye yaptım hayırlısı buymuş vardır bi zamanı
belirti varmi canim.ben oksursem kendimi hamile saniyorumKizlarrrrrrrr beklemek cok bunalticiiiiii
Hhahahahaha bendede ole walaaaa var ama pskolojik sanirim 1 hafta once idrar testi yaptim negatif cikti bat gunumu bekliyorum iste daha 6 gun var cokkkkk.... kasik kisimlarda hastalancakmisim gibi bazen kramp gibi agrilarim varbelirti varmi canim.ben oksursem kendimi hamile saniyorum
ayy insallah canim.rabbim kimsenin kucagini bos koymasinHhahahahaha bendede ole walaaaa var ama pskolojik sanirim 1 hafta once idrar testi yaptim negatif cikti bat gunumu bekliyorum iste daha 6 gun var cokkkkk.... kasik kisimlarda hastalancakmisim gibi bazen kramp gibi agrilarim var
Ayrica koku hassasiyeti var hamileymisim gibide bir his var icimde
Sende varmi belirtiayy insallah canim.rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
Günaydın kızçelerim,Çok geçmiş olsun canim Rabbim acil şifa versin sen de hayırlısıyla bebeğine kabus inşallah. Gerçekten kadın olmak zor her türlü etki bebek yapmamıza bir şekilde dokunuyor. Inşallah tedavilerimiz bitince biz de hamileyim diye haber veririz buralardan
ya ben hiç öyle düşünmüyordum olur diyordum kendi kendime hiç aklıma gelmiyordu onlar buraya bir girdim meğer bu işin bir gerçek tarafını daha gördüm meğer bu durumda söz konusu dediğin gibi tedaviler biter bitmez haydi bismillah demek lazım bugün dr randevusu bulabilirsem öğle arası kaçıp gelicem bakalım dua edin de temiz çıksın herşey birde bu yüzden de ilaç kullanmak istemiyorum ilaç komasına girdim beeeAynen oyle en iyisi bu işe bi an evvel baslamak cunku hemen olmuyomus bu bebiş isiben bu kadar cocuk isteyecegimi dusunmezdim ama artik bende cok istiyorum bi annelik duygusu sardi
ya o ucuzlarla pahalı arasında bende almıştım ve sormuştum tek fark ucuz olanlar 1,5-2 ay olan gebeliklerde kullanılıyormuş diğeri hassas olarak nitelendiriliyor oda 15-20 1 aylık olan yeni gebelikleri gösteriyorBen yine dayanamadim. Isten cikinca bir test aldim eve gidince yaparim diye. Ama korkumdan yapamiyorum eve geldim. Ben teste test bana bakiyor resmen) ( kesişiyoruz)
Evet igneden sonra 14. Gunum. Bat yarin bakalim. Fakat aldigim test o kadar dandik bir markaki, yani herhalde oyle. Hic daha once duymadim boyle bir test ismi FG gebelik testi birde 5 lira :)) sabaha kadar bekleyemiycem biraz daha idrar tutup yapicam zaten varsa cikar yoksa yoktur hayirlisi.Sizler napiyosunuz yeni hamisler varsa tebrikler Allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?