Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

adetim bitiş 23ağustostu
günlerim 30-31-1-2 eylül idi
ben 3 eylülde korunmasız ilişki yaşadım orta ihtimal gözüküyor
sizce bu ay hamilelik gerçekleşir mi?
deneyimi olan var mı?
en erken ne zaman test yapayım

ayyy canım heyecanladım valla bende hadi hayırlısı bizede haber ver çatlarız burda meraktan

Kizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu

Kizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu
ayda 2 kez yjmurtlama olabılıyor canım aama ğebelık belırtısde olabılıyor

Ay insallah gerek kalmaz tertemizce cikarsin canim benim Allah sifa versin. Rabbim cumlemize hamileligi nasip etsin insallah

Gebelik belirtisinde varmi böle şeyler 1inde adet olmam gerekiyordu şuan belli olmaz herhalde dimi nette arastirdim kahve yada pembe akinti varsa gebeliktir seffafsa bekleyin adet ggelir yaziyodu cok moralin bozuldu

Gebelik belirtisinde varmi böle şeyler 1inde adet olmam gerekiyordu şuan belli olmaz herhalde dimi nette arastirdim kahve yada pembe akinti varsa gebeliktir seffafsa bekleyin adet ggelir yaziyodu cok moralin bozuldu
canım olabılıo herzaman pempe kahverenğı akıntı ğelmez bnm kahverenğı ğeldı ğeçen ay adet oldum... bıde ğunun ğeçmış ıdrar testı yapsan cıkar kafan rahatlar

Test yapmaya cesaretim yok tek çizgi görmek istemiyorum umudum hic yok o kadar hayal kirikligi yasadimki

Şuan belli olabilir canım kesin sonuç için kan testi yapmanı oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…