canlar kuzular tatlıslar gunaydın ; guzel bır pazartesı olsun insallah. bugun hastane randevum var ogleden sonra ınsallah bebısın kalp atıslarını dınlıycez. sızden dua ıstıyorum ALLAH razı olsun simdden.bu arada olmayan mıgde bulantılarım bu sabah ıtıbarıyle hat safhada tuzlu kraker almakta gelmedı aklıma. kaldım ısyerınde cıkardım cıkarcak durumda :/
ayyy canım heyecanladım valla bende hadi hayırlısı bizede haber ver çatlarız burda meraktan
Yaklaşık bir saat önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar:)mutluyum
Inşallah yarın sonucu bildiririm. Testi net cekmeyi başardım sonunda. Akşamki testim...
Bugün açıkmış laboratuvar gittim kan tahlili yaptırdım 26.3 çıktıson adet 9 Ağustos.. yarın doktora gideceğim insallah herşey yolundadır
ayda 2 kez yjmurtlama olabılıyor canım aama ğebelık belırtısde olabılıyorKizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu
Ay insallah gerek kalmaz tertemizce cikarsin canim benim Allah sifa versin. Rabbim cumlemize hamileligi nasip etsin insallahya ben hiç öyle düşünmüyordum olur diyordum kendi kendime hiç aklıma gelmiyordu onlar buraya bir girdim meğer bu işin bir gerçek tarafını daha gördüm meğer bu durumda söz konusu dediğin gibi tedaviler biter bitmez haydi bismillah demek lazım bugün dr randevusu bulabilirsem öğle arası kaçıp gelicem bakalım dua edin de temiz çıksın herşey birde bu yüzden de ilaç kullanmak istemiyorum ilaç komasına girdim beee
Gunaydin bebisko :))ğunaydın canlarrr
canım olabılıo herzaman pempe kahverenğı akıntı ğelmez bnm kahverenğı ğeldı ğeçen ay adet oldum... bıde ğunun ğeçmış ıdrar testı yapsan cıkar kafan rahatlarGebelik belirtisinde varmi böle şeyler 1inde adet olmam gerekiyordu şuan belli olmaz herhalde dimi nette arastirdim kahve yada pembe akinti varsa gebeliktir seffafsa bekleyin adet ggelir yaziyodu cok moralin bozuldu
Şuan belli olabilir canım kesin sonuç için kan testi yapmanı oneririmGebelik belirtisinde varmi böle şeyler 1inde adet olmam gerekiyordu şuan belli olmaz herhalde dimi nette arastirdim kahve yada pembe akinti varsa gebeliktir seffafsa bekleyin adet ggelir yaziyodu cok moralin bozuldu
cnım bnde yaklaşık 2 senedır hayal kırıklığı yaşıorum ama pes etmek yokTest yapmaya cesaretim yok tek çizgi görmek istemiyorum umudum hic yok o kadar hayal kirikligi yasadimki
En güzeli kan testiTest yapmaya cesaretim yok tek çizgi görmek istemiyorum umudum hic yok o kadar hayal kirikligi yasadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?