Benim de aynen öyle oldu Can'ım meğer yumurtlama değil de hamileymişim:))Kizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu
Yok tabi pes etmek birbirimize destek olucazzzzcnım bnde yaklaşık 2 senedır hayal kırıklığı yaşıorum ama pes etmek yok
Canım benim çok geçmiş olsun dayın için de senin içinde. Evet çektiğimiz sıkıntı kadar mukafatimiz var. Git git canim ihmal etme doktorunu. Ne yapalım rabbimden gelen her şeye sabredip dua edeceğiz mükafatını da alacağız jnsallah. Bazimiz hemen kavuşuyor bebisine bazımız da biraz bekleyerek işte. Inşallah dualarımız kabul olacak. Vardır yaşadığımız her şeyde bir hayır.Günaydın kızçelerim,
güzel bir haftaya başlamak ve inşallah ve bu güzel haftada da güzel haberler almamız dileğiyle..
aynen canım ya kadın olmak zor bir okadarda güzel yaptığın herşeyin bir karşılığı var bebek için eş için ailen için hep birileri ve birşeyler için iyi olmak sağlıklı olmak zorundayız dikkat etmek zorundayız vs vs ben bugün peki iyi sayılmam dayım dün akşam anjiyo oldu biryandan kullandığım ilaçlar yan etki gösterip vajinal enfeksiyon yanma ve kaşınma var gece duramadım canımın acısıyla bugün artık dr gideceğim hergünümüz ekşın hiç bitmiyorki kendimize de zaman ayırıp bakalım
Canım benim miniginin kalp atışlarını pıt pıt duy inşallah sağlıcakla biz teyzeleri dua ediyoruz hep sizlere. Canım yanın da hep naneli şeker falan bilendir mutlaka ne zaman olacağı belli olmuyor bulantinin. Bol bol da şu iç.canlar kuzular tatlıslar gunaydın ; guzel bır pazartesı olsun insallah. bugun hastane randevum var ogleden sonra ınsallah bebısın kalp atıslarını dınlıycez. sızden dua ıstıyorum ALLAH razı olsun simdden.bu arada olmayan mıgde bulantılarım bu sabah ıtıbarıyle hat safhada tuzlu kraker almakta gelmedı aklıma. kaldım ısyerınde cıkardım cıkarcak durumda :/
Hadi hayırlısı kuzum inşallah bu ay olur hayırlısıyla :)kızlaaaaarrrr çatlatma iğnesi oldum bugün dua edin bana choriomon diye bi iğnetek bir yumoşum 19 mm olabilmiş zavallım kendini diğerlerinin içinden çekip çıkarmış
amiiin canım inşallah sen naptın son durumun neHadi hayırlısı kuzum inşallah bu ay olur hayırlısıyla :)
Canım benim miniginin kalp atışlarını pıt pıt duy inşallah sağlıcakla biz teyzeleri dua ediyoruz hep sizlere. Canım yanın da hep naneli şeker falan bilendir mutlaka ne zaman olacağı belli olmuyor bulantinin. Bol bol da şu iç.
Ciddimi nasildi tam olarkBenim de aynen öyle oldu Can'ım meğer yumurtlama değil de hamileymişim:))
Canım midem sıkıntılı demiştim ya biraz rahatladım. Ilaçlarım da az kaldı çalışmalara devam ediyorum o yüzden bakalım kısmet olursa bu ay ben de güzel haber veririm inşallah. Bir de doktora gideceğim tekrar bir sıkıntı var mi diye geçen ay yoktu. Bakalım bu ay ne diyecek.amiiin canım inşallah sen naptın son durumun ne
Teşekkür ederim canım aminay hadi hayırlısı olsun canım mutlu haberlerini bekliyoruz
Canım benim tahmin edebiliyorum ama zorla kendini biraz şu hem ihtiyacın var bebis için hem de çok rahatlatıyor. Inşallah devam etmez bulantılar.ah su ıcebılsem keske ınmıyor bogazımdan ; ıkı paket kraker yedımde ılaclarımı barı ıceyım dedım kuzum aynen nanelı sekerde aldım cok sukur sabaha gore baya hafıfıledı.
hadi bakalım canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan bu ay Rabbim sanada nasip eder inşallah güzel bir bebişCanım midem sıkıntılı demiştim ya biraz rahatladım. Ilaçlarım da az kaldı çalışmalara devam ediyorum o yüzden bakalım kısmet olursa bu ay ben de güzel haber veririm inşallah. Bir de doktora gideceğim tekrar bir sıkıntı var mi diye geçen ay yoktu. Bakalım bu ay ne diyecek.
Aminnn canimm bekleyen hepimize nasip eder hayırlısıyla inşallahhadi bakalım canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan bu ay Rabbim sanada nasip eder inşallah güzel bir bebiş
Canım test falan yaptın mi ya da doktora gittin miKizlar benide alin araniza ama ben umutsuz vakayim heralde adetlerim cok gec olmaya basladi 12 gun geciktim belim cok agriyo bjr haftadir beyaz akintim geliyo bazen kremsi sekilde beklemedeyim anliycaginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?