Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu
Benim de aynen öyle oldu Can'ım meğer yumurtlama değil de hamileymişim:))

Canım benim çok geçmiş olsun dayın için de senin içinde. Evet çektiğimiz sıkıntı kadar mukafatimiz var. Git git canim ihmal etme doktorunu. Ne yapalım rabbimden gelen her şeye sabredip dua edeceğiz mükafatını da alacağız jnsallah. Bazimiz hemen kavuşuyor bebisine bazımız da biraz bekleyerek işte. Inşallah dualarımız kabul olacak. Vardır yaşadığımız her şeyde bir hayır.

Canım benim miniginin kalp atışlarını pıt pıt duy inşallah sağlıcakla biz teyzeleri dua ediyoruz hep sizlere. Canım yanın da hep naneli şeker falan bilendir mutlaka ne zaman olacağı belli olmuyor bulantinin. Bol bol da şu iç.

ah su ıcebılsem keske ınmıyor bogazımdan ; ıkı paket kraker yedımde ılaclarımı barı ıceyım dedım kuzum aynen nanelı sekerde aldım cok sukur sabaha gore baya hafıfıledı.

amiiin canım inşallah sen naptın son durumun ne
Canım midem sıkıntılı demiştim ya biraz rahatladım. Ilaçlarım da az kaldı çalışmalara devam ediyorum o yüzden bakalım kısmet olursa bu ay ben de güzel haber veririm inşallah. Bir de doktora gideceğim tekrar bir sıkıntı var mi diye geçen ay yoktu. Bakalım bu ay ne diyecek.

ah su ıcebılsem keske ınmıyor bogazımdan ; ıkı paket kraker yedımde ılaclarımı barı ıceyım dedım kuzum aynen nanelı sekerde aldım cok sukur sabaha gore baya hafıfıledı.
Canım benim tahmin edebiliyorum ama zorla kendini biraz şu hem ihtiyacın var bebis için hem de çok rahatlatıyor. Inşallah devam etmez bulantılar.

hadi bakalım canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan bu ay Rabbim sanada nasip eder inşallah güzel bir bebiş

Kızlar çok onemlı soru :)
heray ayın 21ınden 21ıne adet oluyordum ay kaç çekerse çeksın şaşmazdı geçen ay 18 ınde n 21 ıne kadar kahverengi lekelenmelerım başladı ve 22 sınde söktü adet oldum... Şımdı bu duruma göre bu ay kaçında adet olmam lazım ?
Döngüm =30-31 gün

Kizlar benide alin araniza ama ben umutsuz vakayim heralde adetlerim cok gec olmaya basladi 12 gun geciktim belim cok agriyo bjr haftadir beyaz akintim geliyo bazen kremsi sekilde beklemedeyim anliycaginiz

Kizlar benide alin araniza ama ben umutsuz vakayim heralde adetlerim cok gec olmaya basladi 12 gun geciktim belim cok agriyo bjr haftadir beyaz akintim geliyo bazen kremsi sekilde beklemedeyim anliycaginiz
Canım test falan yaptın mi ya da doktora gittin mi

Kızlar çok onemlı soru :)
heray ayın 21ınden 21ıne adet oluyordum ay kaç çekerse çeksın şaşmazdı geçen ay 18 ınde n 21 ıne kadar kahverengi lekelenmelerım başladı ve 22 sınde söktü adet oldum... Şımdı bu duruma göre bu ay kaçında adet olmam lazım ?
Döngüm =30-31 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…