- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Canım daha fazla bekleme bence direk kan testi yaptır bu kadar gecikmiş çünküYaptim cnm 6 gun once Eki Görüntüle 1881632 bole cikti ama biraz bekledikten sonra hafif golge var gibi yarin bi test daha yapicm
Yarin bi test daha yapicm cnm ruya gordum 6 eylulde oglum dogmus emziriyodum o yuzden 6 sini bekledim cikmassa adet olucam demektirCanım daha fazla bekleme bence direk kan testi yaptır bu kadar gecikmiş çünkü
Hadi hayırlısı canim inşallah vardır bebisin güzel haberlerini alırız biz de haber ver mutlaka test yapıncaYarin bi test daha yapicm cnm ruya gordum 6 eylulde oglum dogmus emziriyodum o yuzden 6 sini bekledim cikmassa adet olucam demektir
Cizgi gordun mu cnm ben gormuyorum demi kontrol cizgiside olabilr bu testi ilk defa yaptim 20 usttu gosteriliyo yaziyodu bideCanım daha fazla bekleme bence direk kan testi yaptır bu kadar gecikmiş çünkü
Yazarim yarim insallh hamileyim die ikinci ayim ama cok heyecan yaptimHadi hayırlısı canim inşallah vardır bebisin güzel haberlerini alırız biz de haber ver mutlaka test yapınca
Canim bence hamilesin.hayirli olsun..cunku kizimde benim testim de oyleydi.ikinci cizgi cok silikti..Kızlaaar biraz önce test yaptım çift çizgi çıktı ama biri daha silik görünüyo yani bu hamileyim demek mi oluyo yoksa değilmiyim anlamadım bilen varsa bi.deyiversin hele çok heyecanlandım yaa
Hamilesin demek oluyo cnm foto atarsan daha kesin sonuc yazabiliriz hayirli olsun simdidenKızlaaar biraz önce test yaptım çift çizgi çıktı ama biri daha silik görünüyo yani bu hamileyim demek mi oluyo yoksa değilmiyim anlamadım bilen varsa bi.deyiversin hele çok heyecanlandım yaa
Canım ben göremedim çizgi ya idrar testlerinde erken çıkmayabiliyor yarın yap bakalım inşallah onda çıkar canımCizgi gordun mu cnm ben gormuyorum demi kontrol cizgiside olabilr bu testi ilk defa yaptim 20 usttu gosteriliyo yaziyodu bide
Ayyyy gerçkten mi diyosun hadi inşallah ya emin olmak için sağlık ocağına gidicem bugün yinede :)Canim bence hamilesin.hayirli olsun..cunku kizimde benim testim de oyleydi.ikinci cizgi cok silikti..
myzt canım nerelerdesin ya ?? Artık merak etmeye başladım seni. Eve dönmüş olmalısınız sanırım. Bi sorun yoktur inşallah
Hadi inşallah ya resim bu..Hamilesin demek oluyo cnm foto atarsan daha kesin sonuc yazabiliriz hayirli olsun simdiden
Baya pozitif cnm hayirli olsun kan ver hmnHadi inşallah ya resim bu..
Yaaa ayyy hayırlı olur inşallah çok mutlu oldum birazdan gidicem bakalım sonuç orda da pozitifse yazarım tekrar size :)))Baya pozitif cnm hayirli olsun kan ver hmn
hadi masallah allah kucagina almayi nasip etsin cnmHadi inşallah ya resim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?