Allah gonlune gore versin cnm.hayirlisi olsun insallahBen sabah adet oldum canm. Hayırlısı diyorum artik
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..hadi masallah allah kucagina almayi nasip etsin cnm
boyle bekleyip merak etmektense ben test yapip varmi yokmu bakmayi tercih ederdim varsa mutlulugumu niye erteleyim yoksada allahtan deyip onumuzde aya yada dr gorunurum diye dusunuyorumTest yapmaya cesaretim yok tek çizgi görmek istemiyorum umudum hic yok o kadar hayal kirikligi yasadimki
Canim baya pozitif..benim ki daha silikti..tekrardan hayirli olsunHadi inşallah ya resim bu..
Canııım hoşgeldin sefa geldin :) nasıl geçti tatilin .evet benim daha 12 günüm var yumurtlama günlerini çok değerlendremedik çok umudum yok ama olur mu olur hayırlısı inşallah :))kızlar bi kaç gün yoktum naptınız bakalımmmm yeni hamişler kimler
cemre cemre naptın canım @morsevdam5 peki ya sen ne yaptın ?
Burmera senin batına vardı sanıyorum daha ..
Rabbim yardımcın olsn canım hayırlı haberlerle dön inşallahCANLAR DUANIZA COK IHTIYACIM VAR HASTENEDYIM SUAN RANDEVUM GELDI AMA DOKTORUM SAOLSUN YOGUNLUKTAN SARKAMALAR YASIYORUX SAAT KONUSUDA DUALARINIZI ESIRGEMEYIN BENDEN GUZEL HABERLER ALAYIM INSALLAH. HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Allah razı olsn canım bakalım iyice emin olayım da ona göre tüm sevincimi yaşıycam :))Canim baya pozitif..benim ki daha silikti..tekrardan hayirli olsun
Şükür kavuşturana canım yaa. Nasıl geçti tatilin ? Sen nasılsın ?canım benim geldim geldim sağolasın merak etmişsin seni Allah razı olsun
adetim bitiş 23ağustostu
günlerim 30-31-1-2 eylül idi
ben 3 eylülde korunmasız ilişki yaşadım orta ihtimal gözüküyor
sizce bu ay hamilelik gerçekleşir mi?
deneyimi olan var mı?
en erken ne zaman test yapayım
Kizlaaarr bana niye kimse cevap vermiyor adetim bes gün gecikti bir haftadir ayni yumurtlama donemi gibi yoğun şeffaf krem akintim var böle adet donemi adet olmayip yumurtlama olurmu
kızlaaaaarrrr çatlatma iğnesi oldum bugün dua edin bana choriomon diye bi iğnetek bir yumoşum 19 mm olabilmiş zavallım kendini diğerlerinin içinden çekip çıkarmış
Canııım hoşgeldin sefa geldin :) nasıl geçti tatilin .evet benim daha 12 günüm var yumurtlama günlerini çok değerlendremedik çok umudum yok ama olur mu olur hayırlısı inşallah :))
geldim geldim kuzum yetiştim size :)
Şükür kavuşturana canım yaa. Nasıl geçti tatilin ? Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?