Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Test yapmaya cesaretim yok tek çizgi görmek istemiyorum umudum hic yok o kadar hayal kirikligi yasadimki
boyle bekleyip merak etmektense ben test yapip varmi yokmu bakmayi tercih ederdim varsa mutlulugumu niye erteleyim yoksada allahtan deyip onumuzde aya yada dr gorunurum diye dusunuyorum

kızlar bi kaç gün yoktum naptınız bakalımmmm yeni hamişler kimler
cemre cemre naptın canım @morsevdam5 peki ya sen ne yaptın ?
Burmera senin batına vardı sanıyorum daha ..

kızlar bi kaç gün yoktum naptınız bakalımmmm yeni hamişler kimler
cemre cemre naptın canım @morsevdam5 peki ya sen ne yaptın ?
Burmera senin batına vardı sanıyorum daha ..
Canııım hoşgeldin sefa geldin :) nasıl geçti tatilin .evet benim daha 12 günüm var yumurtlama günlerini çok değerlendremedik çok umudum yok ama olur mu olur hayırlısı inşallah :))

CANLAR DUANIZA COK IHTIYACIM VAR HASTENEDYIM SUAN RANDEVUM GELDI AMA DOKTORUM SAOLSUN YOGUNLUKTAN SARKAMALAR YASIYORUX SAAT KONUSUDA DUALARINIZI ESIRGEMEYIN BENDEN GUZEL HABERLER ALAYIM INSALLAH. HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim yardımcın olsn canım hayırlı haberlerle dön inşallah

Ovulasyon doneminde korunmasiz iliskiden 13 14 gun sonra kanda cikiyor canim en erken

Kızlaaaaaarrrrrrr
Son 3 gün aslında çok ümitli değilim ama bugüne kadar olmayan kadar çok akıntım var şeffaf ve kokusuz. Ama atrş durumum hiç iç açıcı değil
Benimki fakir avuntusu işte

kızlaaaaarrrr çatlatma iğnesi oldum bugün dua edin bana choriomon diye bi iğne tek bir yumoşum 19 mm olabilmiş zavallım kendini diğerlerinin içinden çekip çıkarmış

Zaten saglikli bi kadinda yumurtaliklar icinden bi tanesi buyur dierkeri folikul olarak kalir canim.olmasi gerektigi gibi olmus bende 5 gun oldu igne yaptrali.gecen ay cok siddetli kasik agrilarim olmustu..bu ay hic agrim falan yok 3 te dr a gidicem ins hersey yolundadir

Babies 16 test yapmaya cesaretim yok aslinda öğle arasi cesaretimi toplayıp test aldim ama korkuyorum o kadar hayal kirikligi oldu ki bi de afedersin bu ay pek birliktelik de olmadi oyuzden tamamen umutsuzluk çoktu gerçekten hamilelik belirtisi olurmu sencede bu tarz yumurtlama gibi akintilar

Hosbuldum :)InsaAllah ya insanin baskasina ettigi dua daha cabuk kabul olurmus Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bebek nasil etsin kimsenin kucagi bos kalmasin :)

Canııım hoşgeldin sefa geldin :) nasıl geçti tatilin .evet benim daha 12 günüm var yumurtlama günlerini çok değerlendremedik çok umudum yok ama olur mu olur hayırlısı inşallah :))

sağol canım kısa olmasına ragmer cok güzel dolu dolu eğlenceli geçti
kafam dagıldı yani hiçbişey düşünmüyorsun ne belirti ne de baska bişey
benimde bat 9 10 az kaldı bakalım gecikirsem test yapıcam :)

Şükür kavuşturana canım yaa. Nasıl geçti tatilin ? Sen nasılsın ?

sağol canım benim çok güzel geçti çok eğlendim dolu dolu geçti şükür kafam dağıldı malesefbiraz kısaydı ama öyle olmak zorunda oldu :)
iyiyim canım şükürler olsun bat beklemece :)
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…