inşallah canım Allah gönlüne göre gönlümüze göre versinZaten saglikli bi kadinda yumurtaliklar icinden bi tanesi buyur dierkeri folikul olarak kalir canim.olmasi gerektigi gibi olmus bende 5 gun oldu igne yaptrali.gecen ay cok siddetli kasik agrilarim olmustu..bu ay hic agrim falan yok 3 te dr a gidicem ins hersey yolundadir
Insallah canim sende haberini paylasirsin bizimle :) hafi az kalmis ama kirmizilar gelene kadar umut var ben gecikmeden bir hafta sonra incecik cizgiyle ogrendim cok cok yeni yani dollenme olabilir dinlen insallah hadi sira sana gelsinKızlr bata son 6 gün.. şimdiye kadar adet sancılarımın başlaması gerekiyordu. Göğüşlerimin ağrıması gerekiyordu. Ama bunlar yok tam tersi hiç olmayan sağ kasıkta batmalar oluyo hatta bazen acaba apandistmi diyorum
İnşallah busefer tutmuştur. Bir kaç gündür acayip umutluyum. Sonra bi anda boşuna umutlanma diyorum kendime.
Babam bide rüyasında benim beşi biryerde altınımı kaybettiğimi görmüş onu arıyormuş sonra da bulmuş. Altın, evlat demekmiş inşallah ya .
Insallah canim sende haberini paylasirsin bizimle :) hafi az kalmis ama kirmizilar gelene kadar umut var ben gecikmeden bir hafta sonra incecik cizgiyle ogrendim cok cok yeni yani dollenme olabilir dinlen insallah hadi sira sana gelsin
Kizlar merhaba
Adetim 2 gun gecikti. Adet belirtim yok sadece ara ara sancim oluyot okadar. Testler negatif. Stres yapmiyorum testleri negatif gordugum icin. Adet olamadigim icin cok siskinligim var ve sinirliyim. Adet olmam lazim ya :))
2 3 gun daha olmazsam doktora gideyimmi sizce. Hamilelik soz konusu degil bence. Kist mi oldu aceba
Stres yapmiyorum ki abla. Yumurtlama donemimi bildigim icin hamile olsam mutlaka cikardi testlerde daha sabah yaptim hassas test yine yok. Zaten yum doneminde oldu 3 kere iliski ondan sonrasi sayili iliski oldu 2 defa falan yani oyuzden olmasi mumkun degil gibi.Stress yapma benimde hep negatifti kan yesti yaptim negatif cikti sonraki gunler idrar testi pozitif oldu moral bozma. Bekle gelmiyorsa yine test yaparsin bosa uzme kendini insallah vardir bebisin
evet engelliyo diye biliyorum.. spermleri öldürüyormuş. kullanmamakta fayda var.İlişkide bebeyağı ya da kayganlaştıcı kullanmak hamileliği önler mi? Lütfen yardımcı olun.
Teşekkür ederim. Fakat vajinismus sorununu yeni aşmış biri olarak kayganlaştıcı vs. kullanmadan ilişki çok zor oluyor, tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?evet engelliyo diye biliyorum.. spermleri öldürüyormuş. kullanmamakta fayda var.
Teşekkür ederim. Fakat vajinismus sorununu yeni aşmış biri olarak kayganlaştıcı vs. kullanmadan ilişki çok zor oluyor, tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
Onu duydum fakat çok pahalı, onun yerine su bazlı kayganlaştırıcı kullansam olur mu?preseed jel cnm bendede aynı sorun var bu jel sperm dostu hem kayganlık hem de spermın hızlı yuzmesını sağlıyor.Bende bu ay keşfettim çok memnunum
S'xtiva var canım, ben de onu kullanıyorum. Daha önceki hamilelğimde de kullanmıştımOnu duydum fakat çok pahalı, onun yerine su bazlı kayganlaştırıcı kullansam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?