Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

inşallah canım Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin peki iğneden ne kadar sonra ağrı oluyor çatladığı zaman ağrı oluyormuş sanırım

Kızlr bata son 6 gün.. şimdiye kadar adet sancılarımın başlaması gerekiyordu. Göğüşlerimin ağrıması gerekiyordu. Ama bunlar yok tam tersi hiç olmayan sağ kasıkta batmalar oluyo hatta bazen acaba apandistmi diyorum
İnşallah busefer tutmuştur. Bir kaç gündür acayip umutluyum. Sonra bi anda boşuna umutlanma diyorum kendime.
Babam bide rüyasında benim beşi biryerde altınımı kaybettiğimi görmüş onu arıyormuş sonra da bulmuş. Altın, evlat demekmiş inşallah ya .

katılıyorum denemedımız testler kalmadı yok karbonat kabartma yok şu yok bu ınce hayatlet çızğıler kave falları ruyalar

Insallah canim sende haberini paylasirsin bizimle :) hafi az kalmis ama kirmizilar gelene kadar umut var ben gecikmeden bir hafta sonra incecik cizgiyle ogrendim cok cok yeni yani dollenme olabilir dinlen insallah hadi sira sana gelsin

Insallah canim sende haberini paylasirsin bizimle :) hafi az kalmis ama kirmizilar gelene kadar umut var ben gecikmeden bir hafta sonra incecik cizgiyle ogrendim cok cok yeni yani dollenme olabilir dinlen insallah hadi sira sana gelsin

Ay hadi inşallah canım benim

Kizlar merhaba
Adetim 2 gun gecikti. Adet belirtim yok sadece ara ara sancim oluyot okadar. Testler negatif. Stres yapmiyorum testleri negatif gordugum icin. Adet olamadigim icin cok siskinligim var ve sinirliyim. Adet olmam lazim ya :))
2 3 gun daha olmazsam doktora gideyimmi sizce. Hamilelik soz konusu degil bence. Kist mi oldu aceba

İlişkide bebeyağı ya da kayganlaştıcı kullanmak hamileliği önler mi? Lütfen yardımcı olun.

Babystart Fertilfocus tükürükten ovülasyon testi deneyenler oldu mu? Ben mi uygulayamıyorum testte mi sorun var anlamadım. Bu konuda deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?

Stress yapma benimde hep negatifti kan yesti yaptim negatif cikti sonraki gunler idrar testi pozitif oldu moral bozma. Bekle gelmiyorsa yine test yaparsin bosa uzme kendini insallah vardir bebisin

Kızlar benim de bata 3 gün var. bu güne kadar ara ara kasık ağrım baş ağrım falan oldu ama bu gün hiç ağrım yok. ama bu gün pembemsi bi akıntı geldi. acaba yerleşme kanaması olabilir mi ki.

Stress yapma benimde hep negatifti kan yesti yaptim negatif cikti sonraki gunler idrar testi pozitif oldu moral bozma. Bekle gelmiyorsa yine test yaparsin bosa uzme kendini insallah vardir bebisin
Stres yapmiyorum ki abla. Yumurtlama donemimi bildigim icin hamile olsam mutlaka cikardi testlerde daha sabah yaptim hassas test yine yok. Zaten yum doneminde oldu 3 kere iliski ondan sonrasi sayili iliski oldu 2 defa falan yani oyuzden olmasi mumkun degil gibi.

Teşekkür ederim. Fakat vajinismus sorununu yeni aşmış biri olarak kayganlaştıcı vs. kullanmadan ilişki çok zor oluyor, tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?

preseed jel cnm bendede aynı sorun var bu jel sperm dostu hem kayganlık hem de spermın hızlı yuzmesını sağlıyor.Bende bu ay keşfettim çok memnunum

Kızlar bugün kan verdik. 0.1 çıktı. Doktor, bir hafta, on gün sonra yine hcg bakalım olmazsa tarlusal veririm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…