inşallah canım Allah gönlüne göre gönlümüze göre versinpeki iğneden ne kadar sonra ağrı oluyor çatladığı zaman ağrı oluyormuş sanırım
İlişkide bebeyağı ya da kayganlaştıcı kullanmak hamileliği önler mi? Lütfen yardımcı olun.
Bende aynı canım. Bat bekliyorum. Sanki çok bariz bi belirtim falan da yok, bilmiyorum kisağol canım benim çok güzel geçti çok eğlendim dolu dolu geçti şükür kafam dağıldı malesefbiraz kısaydı ama öyle olmak zorunda oldu :)
iyiyim canım şükürler olsun bat beklemece :)
sen nasılsın
Canimm cok sevindim sukur darisi benim gibi bekleyenlere insallah bende bu gun oyle bi kontrole gittim kese ustten ultrasonda göründü daha minicik :)) bide hamilelere yapilan testler varmis onlari istedi kan verdim uc tup yarin tekrar gidicem zaten hayirlisi olsun, hersey yolunda gider insallah.nazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
maşallah maşallah çok sevindim :)nazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
Çok sevindim canım. Ne mutlu sananazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
Canım bende bilmiyorum belirtilerim ama bel bağlamak ümitlenmek istemiyorum. Eğer hamileysem yazarım belirtilerimi yoksa psikolojikte olabilir. Bilmiyorum valla aynı bende sen gibiyim kuzum sabırsızlanıyoeum varsa yoksa öğrenmek için. Gidip kan veresim geliyo yaBende aynı canım. Bat bekliyorum. Sanki çok bariz bi belirtim falan da yok, bilmiyorum ki
İnşallah hemen gelir reglinde bitip başlarsın yeni çalışamalara canım regl gecikmeside gıcık ya Allahım hepimize en yakın zamanda hamileliği nasip etsinmyzt Yarin zeynep Kamile gidiyorum canım randevu aldım bebis yok sökülemeyen bir adet var nedenini ogrenmeliyim canım senden naber belirtilerin varmi
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin darısıda başımıza inşallah :)nazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
Canimm cok sevindim sukur darisi benim gibi bekleyenlere insallah bende bu gun oyle bi kontrole gittim kese ustten ultrasonda göründü daha minicik :)) bide hamilelere yapilan testler varmis onlari istedi kan verdim uc tup yarin tekrar gidicem zaten hayirlisi olsun, hersey yolunda gider insallah.
Peki ne gibi degisiklik yasadin?ben de akinti cok fazla acaba faydasi olur muEger gastrit veya miden de baska rahatsizlik varsa kullanma ama onun disinda bi sorunun yok ise bence basla kistin flan varsa da iyi geliyormus. Ben faydasini gordum mu bilmiyorum ama illaki vardir her kadinin 6 ayda 1 veya senede 1 mutlaka uygulamasi gereken bir kürmüş. Alistiktan sonra cokta skinti vermiyor yine olsa yinr icerim dun 15.günüm bitti inşallah sifa olur :)
Vayyy ne güzel canım tebrikler. Benimde bat 9 eylül. Heyecan yaptım şimdiBat 9 eylül bugün kan verdim 104 çıktı. Iki gün sonra tekrarlayacagim. Bakalım ikiye katlayacak mı...
hakkımızda hayırlısı canım. sonuçlarımız pozitif olur inşallah.Vayyy ne güzel canım tebrikler. Benimde bat 9 eylül. Heyecan yaptım şimdi
İnşallah canım. Hayırlısıhakkımızda hayırlısı canım. sonuçlarımız pozitif olur inşallah.
cok guzel haber verdin cnm allah kucagina almayida nasip etsin bu guzel duygu bizede en kisa zamanda yasatsin allahim bize de dua et cnmnazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
Darisi benim basima Persembe de ben gidip gorebilicekmiyim acaba. Darisi tum isteyenlere insallah tez vakittenazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
super canım amınnnnncok sevıdnım sağlıkla ınş :)nazlieylul Karpatyam myzt Sup3risi obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?