Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

inşallah canım Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin peki iğneden ne kadar sonra ağrı oluyor çatladığı zaman ağrı oluyormuş sanırım

Benim hemen ertesi gunu agrim baslamisti gecen ay.3. Gunu en siddetli donemiydim.4ten itibaren azaldi.ama gecen ay tutmadi.bu ay hic agrim olmadi.bugun dr olabilir illa olcak diye bisey yok dedi.bakalim.bekliycez artik

Bende aynı canım. Bat bekliyorum. Sanki çok bariz bi belirtim falan da yok, bilmiyorum ki

myzt Yarin zeynep Kamile gidiyorum canım randevu aldım bebis yok sökülemeyen bir adet var nedenini ogrenmeliyim canım senden naber belirtilerin varmi

Canimm cok sevindim sukur darisi benim gibi bekleyenlere insallah bende bu gun oyle bi kontrole gittim kese ustten ultrasonda göründü daha minicik :)) bide hamilelere yapilan testler varmis onlari istedi kan verdim uc tup yarin tekrar gidicem zaten hayirlisi olsun, hersey yolunda gider insallah.

Bende aynı canım. Bat bekliyorum. Sanki çok bariz bi belirtim falan da yok, bilmiyorum ki
Canım bende bilmiyorum belirtilerim ama bel bağlamak ümitlenmek istemiyorum. Eğer hamileysem yazarım belirtilerimi yoksa psikolojikte olabilir. Bilmiyorum valla aynı bende sen gibiyim kuzum sabırsızlanıyoeum varsa yoksa öğrenmek için. Gidip kan veresim geliyo ya

myzt Yarin zeynep Kamile gidiyorum canım randevu aldım bebis yok sökülemeyen bir adet var nedenini ogrenmeliyim canım senden naber belirtilerin varmi
İnşallah hemen gelir reglinde bitip başlarsın yeni çalışamalara canım regl gecikmeside gıcık ya Allahım hepimize en yakın zamanda hamileliği nasip etsin

Canım maşallah çok daha iyi günler nasip olsun inşallah darısı başımıza

Peki ne gibi degisiklik yasadin?ben de akinti cok fazla acaba faydasi olur mu

cok guzel haber verdin cnm allah kucagina almayida nasip etsin bu guzel duygu bizede en kisa zamanda yasatsin allahim bize de dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…