Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Peki ne gibi degisiklik yasadin?ben de akinti cok fazla acaba faydasi olur mu
Benim vajinada muthic bir yanma,kaşıntı ve sık idrara cikma oldu yarari var mi bilemiyorum yani yararini henuz gormedim gebe degilim batimi bekliyorum :) birde bu kürün 11.günü peceteye sildigim zaman hafif pembe kahverengi lekelenmem oldu ondan baska hic bisey olmadi.

hakkımızda hayırlısı canım. sonuçlarımız pozitif olur inşallah.
Belirtilerin mi vardı canım ? O yüzden mi test yaptın öyleyse nelerdi belirtierinn hayırlı olsun bu arada maşallah Allah tamamına erdirsin

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bat 13 eylül gebelik testi için cuma gününü bekliyorum bundan önce bir kimyasal düşüğüm var inşallah bu ay sevinçli haberleri alırız
canim benimde bi kimyasal dusugum oldu nisan ayinda.ondan beridir tik yok.cok nazli cikti bu bebis

Kızlar cok cok erken umutlanmakda ıstemıorum ama adet 18 ağustos yumurtlama 1 eylul ve ben bu sabah yatakdan kalkmak dahi iswtemedım şuan çok kotuyum bı mıde bulantısı sol göğüsde aşırı hassasiyet ve afedersınız kabızlık var gıttım bıda ovu yaptım acaba yumurtlama devammı edıo dedı oda sılık çızgı Inşşş çok erken ama ınşş

mıde bulantım azalsın dıye kave ıçtım bıde fal kapadım azır ıçmışken bıde bu fal uzerıne ğeldı :)=) bu saba h da eşım ruyasında kız bebek ğormuşş acaba dıorum ama umutlandrıorum yıne kedınımı
Uzun zamandır istediğiniz şeye çok yakın bir zamanda kavuşacaksınız. Sağlığınız için boşuna endişelenmeyin. Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksın. İstekleriniz kısa bir süre gecikecek ama sonunda mutluluk sizin olacak, bir kız bebek haberi alabilirsiniz. Uzun süredir neticesini merak ettiğin girişim lehine sonuçlanıyor.

kızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanıza
Doktorun verdiğine devam et canım. Netten duyduğuna göre değiştirme. Bana doktorum başkasında bi eksiklik vardır o yüzden onunki başkadır demişti.

Kizlar cok moralim bozuk, 7 aydir deniyirum ama gebelik olmuyor, bir arkadasim benim cocuk istedigimi duyduktan sonra karar verdi hamileymis. Benimle birlikte evlenenler coktan hamile hatta pek cogunun cocugu buyudu. Kotu bi psikoloji icindeyim.

neyse daha adetime 4 gün var bidaha baktırırım olmazsa ama inşallah yükselir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…