Benim vajinada muthic bir yanma,kaşıntı ve sık idrara cikma oldu yarari var mi bilemiyorum yani yararini henuz gormedim gebe degilim batimi bekliyorum :) birde bu kürün 11.günü peceteye sildigim zaman hafif pembe kahverengi lekelenmem oldu ondan baska hic bisey olmadi.Peki ne gibi degisiklik yasadin?ben de akinti cok fazla acaba faydasi olur mu
Folbiol 5mg canimKızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
Belirtilerin mi vardı canım ? O yüzden mi test yaptın öyleyse nelerdi belirtierinn hayırlı olsun bu arada maşallah Allah tamamına erdirsinhakkımızda hayırlısı canım. sonuçlarımız pozitif olur inşallah.
canim goguslerim sisti.bide ara ara kadigima agri giriyo.ama bunlar her ay oluyo.koyu sari akintim var.o da hep olur zaten bilemedim yaniSende varmi belirti
ne kadar var bata canımcanim goguslerim sisti.bide ara ara kadigima agri giriyo.ama bunlar her ay oluyo.koyu sari akintim var.o da hep olur zaten bilemedim yani
canim benimde bi kimyasal dusugum oldu nisan ayinda.ondan beridir tik yok.cok nazli cikti bu bebisMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bat 13 eylül gebelik testi için cuma gününü bekliyorum bundan önce bir kimyasal düşüğüm var inşallah bu ay sevinçli haberleri alırız
FolidoceKızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
Folic-1 benimki canımKızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
Folbiol 5mg canim
Folidoce
kızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanızaFolic-1 benimki canım
Valla artık emin oldum sizin sayenizde
Hic duymamistim ne farki var acaba bi bakmak lazimkızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanıza
Doktorun verdiğine devam et canım. Netten duyduğuna göre değiştirme. Bana doktorum başkasında bi eksiklik vardır o yüzden onunki başkadır demişti.kızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanıza
canım bende aynı kimyasal düşük yaptım 2 agustosta adet görmedim hala sen ne zaman adet gördüncanim benimde bi kimyasal dusugum oldu nisan ayinda.ondan beridir tik yok.cok nazli cikti bu bebis
kızlar kan verdim reglime 4 gün var beta hcg 3,68 çıktı sizce durum neSup3risi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?