Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

jejelibobon canım sende durunlar ne ? Benim adetimin bugün geldi malesef o kadar da sık çalışmıştık artık ben eylülü boş geçerim. Yumurtlama zamanım bayrama denk geliyor çünkü o zaman böyle istikrarlı olmaz. Benim ekim ayına kaldı çalışmalar

Acillerde de bulanti sikayetiyle gidince yapiyolar.acile ulsmanda bi engel yoksa oylede yapabilirsin.bende 1. universitemi kutahya merkezde okudum bu arada.sende merkezden misin
Yok suan benim tahlillik bi durumum yok daha 5 gunum var cnm :) evt merkezdeyim ben

Canim bugun geldiyse hemen bayrama denk gelmezki bayramin sonrainda dogru baslar dogurgan donem en erken.degerlendir onemli olan istikrar calismalara devam

Canim bugun geldiyse hemen bayrama denk gelmezki bayramin sonrainda dogru baslar dogurgan donem en erken.degerlendir onemli olan istikrar calismalara devam
Adet takvimi diye bir program var ya canım ona göre salı günü yumurtlama dönemim başlıyor gözüküyor. canım emin ol bu ayki kadar istikrarlı hiç olmamıştım o kadar inanmıştım ki tuttuğuna hayal kırıklığı oldu çok

Yok suan benim tahlillik bi durumum yok daha 5 gunum var cnm :) evt merkezdeyim ben

Hm daha erken bencede bekle ozaman
Bide gecen bi arkadas paylasmisti arife gunu bin ihlas okuyanin duasi geri cevrilmez diye.onuda yapcam bugun yine girdum bi sayfada.en azindan bu ay olmasa bile daha cabuk okabilir belki. Bide kenzül.arş var kaynanamlarin şerrinden o duayla kurtukmustum rabbime sukurler olsun.onuda cocuk icinde deniycem.ins tekrar gorurum mucizelerini

büyük ihtimal benimde reglim gelecek

myzt melegini_bekliyor C cigdemmm26 kızçelerim moralimiz bozmak yok lütfen umut fakirin ekmeğidir benim gibi bunalıma meyilli bir insan bile sayenizde umudunu hala kaybetmedi olacak inanıyoruz pozitif düşünüyoruz hadi toparlayın kendinizi ve çalışmalara devam edin canlarım benim

sağol canım benim
batı bekliyorum bakalım artık
regle daha varken agrıları önemsemiyorum da regl yaklasınca olunca ister istemez moralim bozuluyor

Ben de takvimim programını indirmiştim ve adet döndüm 43 gün diye kaybetmiştim ama oynama oluyor sonuçta yumurtlama günlerini de değerlendirmeye çalışıyorum ama yine de güvenemiyorum sizin günleriniz doğru çıkıyor mu

Benim kırmızılar geldi canım bugün. Maalesef bu ay da olmadı

Benimde gecen ay oyle oldu.ignemi yaptrdim saatlerine bile uydum iliskinin ama tutmadi.bu 9. Ayimiz. Bu ayda biz gunlere pek uyamadik.nasil olcak bilmem.

sağol canım benim
batı bekliyorum bakalım artık
regle daha varken agrıları önemsemiyorum da regl yaklasınca olunca ister istemez moralim bozuluyor

canım tabiki anlıyorum ne yaşadığını ben 2,5 senedir yaşıyorum bu duyguları heleki bu ay 13 gün gecikince dedim muzice oldu galiba ama maalesef gene kırmızı kartı yedim ama sayenizde topladım kendimi kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum sadece çalışma kısmına geçemedik eşimle oda soğan küründen dolayı yanma oldu bende fitil kullanmak zorunda kaldım 2 gün hala da hafif var yanma bıraktım soğan kürünü o yüzden şimdi çalışmalara devam ben bu ay denicem olursa tabiki şahane olur ama olmazsa devam edicem topla kendini kuzum bak daha adetine de varmış

Benim dr takip ediyorda 2 aydir adetim bittikten 9 10 gun sorna yumurtluyorum.yumurtlama gunumde ve sonrasinda gun asiri 3 kere iliski veriyor.yumurtlama gununden 4 gun once yani dogurgan donemle iliskiyi yasakliyor perhiz veriyor.oyle daha cok basari elde ediyoruz dedi.perhizle spermleri guclendiryolarmis.yumurta catlar catlamaz dolleme sansi arriyormus.oyuzden benim hemen baslamiyor calismalar

Benim kırmızılar geldi canım bugün. Maalesef bu ay da olmadı

olacak canım inşallah Rabbim bizede yaşatacak o duyguyu umudunu kaybetme nolur bak bizim topiğimiz bereketli bir topic hergün bir hamile haberi alıyoruz seviniyoruz bizde vereceğiz o haberi çok yakında inşallah hadi gül bakıyım üzgün surat yok

Valla ben bu ay takvime bağlı kalmadım canım. Yumurtlama günümü de çok anlayamıyorum. Doğru mu bilmiyırum o yüzden. 1 dolu 1 boş şeklinde çalıştık bu ay am yine olmadı

Kzlar ben kan testi yaptirdim sonuç beta 2829.29 çikti geçen ay 2de kimyasal düşük yapmistim adet görmedim hiç doktora gidecem ama benimle benzer durumda olan varmi korkuyorum kimyasal yada diş gebelik olabilirmi

İnan bu ay o kadar umutluydum ki en iyi şahidim de herhalde myzt dir. O bile umudunu kaybettiğinde kötü düşünme diyordum hep. Ama bu ay adet bittikten sonra bugüne kadar 1 dolu 1 boş şeklinde çalışıp ve bunu görev gibi yapmayıp yine de kırmızıları görünce mahvoldum. İstemesem de gözyaşlarım akıyor hep durduramıyorum kendimi. Bayramam mutlu giricektim çifte bayram yapıcaktım sözde o kadar inandırmıştım kendimi

Büyük bi ihtimal ikisi de değildir ama yine de zmaan la belli olacak birşey inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur canım bnm
Kzlar ben kan testi yaptirdim sonuç beta 2829.29 çikti geçen ay 2de kimyasal düşük yapmistim adet görmedim hiç doktora gidecem ama benimle benzer durumda olan varmi korkuyorum kimyasal yada diş gebelik olabilirmi

seni o kadar iyi anlıyorum ki
diyecek sözüm bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…