- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Ben bugün gördüm kırmızıları canım maalesefBu arada cogumuz hamile kaldi kirmizilari goren oldumu cok..darisi basimiza ins.en gec benim bat heralde
Yok suan benim tahlillik bi durumum yok daha 5 gunum var cnm :) evt merkezdeyim benAcillerde de bulanti sikayetiyle gidince yapiyolar.acile ulsmanda bi engel yoksa oylede yapabilirsin.bende 1. universitemi kutahya merkezde okudum bu arada.sende merkezden misin
jejelibobon canım sende durunlar ne ? Benim adetimin bugün geldi malesef o kadar da sık çalışmıştık artık ben eylülü boş geçerim. Yumurtlama zamanım bayrama denk geliyor çünkü o zaman böyle istikrarlı olmaz. Benim ekim ayına kaldı çalışmalar
Adet takvimi diye bir program var ya canım ona göre salı günü yumurtlama dönemim başlıyor gözüküyor. canım emin ol bu ayki kadar istikrarlı hiç olmamıştım o kadar inanmıştım ki tuttuğuna hayal kırıklığı oldu çokCanim bugun geldiyse hemen bayrama denk gelmezki bayramin sonrainda dogru baslar dogurgan donem en erken.degerlendir onemli olan istikrar calismalara devam
Yok suan benim tahlillik bi durumum yok daha 5 gunum var cnm :) evt merkezdeyim ben
büyük ihtimal benimde reglim gelecek
myzt melegini_bekliyor C cigdemmm26 kızçelerim moralimiz bozmak yok lütfen umut fakirin ekmeğidir benim gibi bunalıma meyilli bir insan bile sayenizde umudunu hala kaybetmedi olacak inanıyoruz pozitif düşünüyoruz hadi toparlayın kendinizi ve çalışmalara devam edin canlarım benim
Ben de takvimim programını indirmiştim ve adet döndüm 43 gün diye kaybetmiştim ama oynama oluyor sonuçta yumurtlama günlerini de değerlendirmeye çalışıyorum ama yine de güvenemiyorum sizin günleriniz doğru çıkıyor muAdet takvimi diye bir program var ya canım ona göre salı günü yumurtlama dönemim başlıyor gözüküyor. canım emin ol bu ayki kadar istikrarlı hiç olmamıştım o kadar inanmıştım ki tuttuğuna hayal kırıklığı oldu çok
Benim kırmızılar geldi canım bugün. Maalesef bu ay da olmadımyzt melegini_bekliyor C cigdemmm26 kızçelerim moralimiz bozmak yok lütfen umut fakirin ekmeğidir benim gibi bunalıma meyilli bir insan bile sayenizde umudunu hala kaybetmedi olacak inanıyoruz pozitif düşünüyoruz hadi toparlayın kendinizi ve çalışmalara devam edin canlarım benim
Adet takvimi diye bir program var ya canım ona göre salı günü yumurtlama dönemim başlıyor gözüküyor. canım emin ol bu ayki kadar istikrarlı hiç olmamıştım o kadar inanmıştım ki tuttuğuna hayal kırıklığı oldu çok
sağol canım benim
batı bekliyorum bakalım artık
regle daha varken agrıları önemsemiyorum da regl yaklasınca olunca ister istemez moralim bozuluyor
Ben de takvimim programını indirmiştim ve adet döndüm 43 gün diye kaybetmiştim ama oynama oluyor sonuçta yumurtlama günlerini de değerlendirmeye çalışıyorum ama yine de güvenemiyorum sizin günleriniz doğru çıkıyor mu
Benim kırmızılar geldi canım bugün. Maalesef bu ay da olmadı
Valla ben bu ay takvime bağlı kalmadım canım. Yumurtlama günümü de çok anlayamıyorum. Doğru mu bilmiyırum o yüzden. 1 dolu 1 boş şeklinde çalıştık bu ay am yine olmadıBen de takvimim programını indirmiştim ve adet döndüm 43 gün diye kaybetmiştim ama oynama oluyor sonuçta yumurtlama günlerini de değerlendirmeye çalışıyorum ama yine de güvenemiyorum sizin günleriniz doğru çıkıyor mu
İnan bu ay o kadar umutluydum kiolacak canım inşallah Rabbim bizede yaşatacak o duyguyu umudunu kaybetme nolur bak bizim topiğimiz bereketli bir topic hergün bir hamile haberi alıyoruz seviniyoruz bizde vereceğiz o haberi çok yakında inşallah hadi gül bakıyım üzgün surat yok
Kzlar ben kan testi yaptirdim sonuç beta 2829.29 çikti geçen ay 2de kimyasal düşük yapmistim adet görmedim hiç doktora gidecem ama benimle benzer durumda olan varmi korkuyorum kimyasal yada diş gebelik olabilirmi
İnan bu ay o kadar umutluydum kien iyi şahidim de herhalde myzt dir. O bile umudunu kaybettiğinde kötü düşünme diyordum hep. Ama bu ay adet bittikten sonra bugüne kadar 1 dolu 1 boş şeklinde çalışıp ve bunu görev gibi yapmayıp yine de kırmızıları görünce mahvoldum. İstemesem de gözyaşlarım akıyor hep durduramıyorum kendimi. Bayramam mutlu giricektim çifte bayram yapıcaktım sözde o kadar inandırmıştım kendimi
Ay teşekkür ederim saglik ocaginda hemşire korkuttu bu kadar yüksek olmasi imkansiz diyeBüyük bi ihtimal ikisi de değildir ama yine de zmaan la belli olacak birşey inşallah sağlıklı bi hamileliğin olur canım bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?