InsaAllah cnm Rabbim gonljndekinj hayirliya cevirip versin ☺ herkes mutlu olsunHm daha erken bencede bekle ozaman
Bide gecen bi arkadas paylasmisti arife gunu bin ihlas okuyanin duasi geri cevrilmez diye.onuda yapcam bugun yine girdum bi sayfada.en azindan bu ay olmasa bile daha cabuk okabilir belki. Bide kenzül.arş var kaynanamlarin şerrinden o duayla kurtukmustum rabbime sukurler olsun.onuda cocuk icinde deniycem.ins tekrar gorurum mucizelerini
InsaAllah cnm Rabbim gonljndekinj hayirliya cevirip versin ☺ herkes mutlu olsun
Ay teşekkür ederim saglik ocaginda hemşire korkuttu bu kadar yüksek olmasi imkansiz diye
Canim temmuzun 2 de düşük yapmistim kanamam temmuzun 29 da başladida hiç adet görmedimKaçıncı günün ki bugün
hawkkaten ha ben inançlı birisiyimdir ama nedense cok ıstememe rahmen duzenlı okuduğum bı dua fln olmadı buunun ıcın hıc.. aslında faydalanmayı bılsek neler var.. aslında bunu bile tam bılmıyorum neler var sahiden??InsaAllah cnm Rabbim gonljndekinj hayirliya cevirip versin ☺ herkes mutlu olsun
canim benim seni cok iyi anliyorum.hatta forma girmeden once bi aglayip rahatladim..rabbim bizimle bunu imtihanimiz olarak dusuncez.İnan bu ay o kadar umutluydum kien iyi şahidim de herhalde @myzt dir. O bile umudunu kaybettiğinde kötü düşünme diyordum hep. Ama bu ay adet bittikten sonra bugüne kadar 1 dolu 1 boş şeklinde çalışıp ve bunu görev gibi yapmayıp yine de kırmızıları görünce mahvoldum. İstemesem de gözyaşlarım akıyor hep durduramıyorum kendimi. Bayramam mutlu giricektim çifte bayram yapıcaktım sözde o kadar inandırmıştım kendimi
İnan bu ay o kadar umutluydum kien iyi şahidim de herhalde @myzt dir. O bile umudunu kaybettiğinde kötü düşünme diyordum hep. Ama bu ay adet bittikten sonra bugüne kadar 1 dolu 1 boş şeklinde çalışıp ve bunu görev gibi yapmayıp yine de kırmızıları görünce mahvoldum. İstemesem de gözyaşlarım akıyor hep durduramıyorum kendimi. Bayramam mutlu giricektim çifte bayram yapıcaktım sözde o kadar inandırmıştım kendimi
canim bende kimyasal dusuk yapmistim.demekki o kanamadan sonra hemen hamile kalmissin.insallah bebis sagliklidir.icini ferah tutCanim temmuzun 2 de düşük yapmistim kanamam temmuzun 29 da başladida hiç adet görmedim
Canım benim senin güzel haberini bekliyorum. Dualarım seninle
seni o kadar iyi anlıyorum ki
diyecek sözüm bile yok
Bunu ilk kez duydum bu ay bende öyle deneyim o halde yumurtlama günü 3 kere derken tek o gün mu değerlendirin dedi size birde bende öyle deneyim yumurtlama gününden sonrasında da 3 kere derken kaç gün peki sonrasıBenim dr takip ediyorda 2 aydir adetim bittikten 9 10 gun sorna yumurtluyorum.yumurtlama gunumde ve sonrasinda gun asiri 3 kere iliski veriyor.yumurtlama gununden 4 gun once yani dogurgan donemle iliskiyi yasakliyor perhiz veriyor.oyle daha cok basari elde ediyoruz dedi.perhizle spermleri guclendiryolarmis.yumurta catlar catlamaz dolleme sansi arriyormus.oyuzden benim hemen baslamiyor calismalar
canim yumurtlama agrisi gibi geldi bana.Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz çok celiskideyim
BAt 24 Eylül bi önceki bat da 18 ağustostu ve adet süresi 7 - 8 gün sürüyor takvim programımda yumurtlama tarihim 10 Eylül ama bugün gece sağ kasik ağrım dan dolayı resmen uyuyamadım bugünse geçti ağrım yok benim gece yumurtladim mi acaba
Birde en son cuma günü dostinex kullandım bilenler bilir hormon değerimi yüksek olduğu için doktor vermişti a bana hiç korun falan dememisti bende değerlendirmek istedim belki ilacın etkisiyle hormon değerimi düşmüştür belki diye
Son ilişki de iki gün önce oldu
Bata 18 gün var
Kısacası neden bu kadar çok ağrım oldu ve de dün süt kesiği gibi bembeyaz bi akintim olmuştu ve ara sıra falan değil sürekli kasigim ağrıdı uyutmadı resmen korkuyorum da aslinda
Umudunuzu yitirmeyin ama çok da kafaya takmamaya çalışın bende çok umutluykn negatif görünce çok kötü oluyorum ama yumurtlama günü de akinti çok şeffaf ve uzayan bi akıntıya yumurtlama oluyormuş bende tam anlayamıyorum aslındaValla ben bu ay takvime bağlı kalmadım canım. Yumurtlama günümü de çok anlayamıyorum. Doğru mu bilmiyırum o yüzden. 1 dolu 1 boş şeklinde çalıştık bu ay am yine olmadı
Gece yumurtlama olduysa kaçırdım mi yani peki kaçırdıysam üzülürüm valla ama ağrıdan hiç bişey düşünemedim ve ilk kez böyle ağrı yaşadımcanim yumurtlama agrisi gibi geldi bana.
Kürtajdan dşükten hemne sonra tekrar hamile kalırsın diyorlardı. 3. Adetimi oldum. Olmuyor artık iyice moralim bpzulducanim benim seni cok iyi anliyorum.hatta forma girmeden once bi aglayip rahatladim..rabbim bizimle bunu imtihanimiz olarak dusuncez.
İnşallah canım benim hayırlısı değilmiş bu ay da nabalımcanım üzme kendini nolur tabiki insan çok ümitleniyor öyle böyle değil ama duanı eksik etme Rabbim herşeyin hayırlısını versin insan üzüntüyle kendinden geçiyor ama yapcak bişe yok kuzum önümüzdeki maçlara bakıcaz umudumuzu kaybetmiş Rabbim hiç ummadığımız anda verecek inşallah topla kendini canım benim
@myztmelegini_bekliyor C cigdemmm26 kızçelerim moralimiz bozmak yok lütfen umut fakirin ekmeğidir benim gibi bunalıma meyilli bir insan bile sayenizde umudunu hala kaybetmedi olacak inanıyoruz pozitif düşünüyoruz hadi toparlayın kendinizi ve çalışmalara devam edin canlarım benim
İnšallah canim perşembe gitcem doktora kalbim yerin çikicak bütün isteyenlerin gönlünü boş koymasin rabbimcanim bende kimyasal dusuk yapmistim.demekki o kanamadan sonra hemen hamile kalmissin.insallah bebis sagliklidir.icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?