Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yo esim hic test yaptrmadi. Mesela yumurtlama gunum carsambaydi. Carsamba cuma pazar iliski verdi yani gun asiri.....yumurtlama gunumden 4 gun onceside iliskiyi yasakladi canim.

Canım benim senin güzel haberini bekliyorum. Dualarım seninle
sağol canım benim
beraber bekliyorduk tarihlerimiz aynıydı ya kendimi çok kötü hissettim sen regl olunca üzüldüm ama hayırlısı diyorum tabi ki hepimiz için.
inşallah hamileyimdir diyorum korkuyla 2 3 gün nasıl geçicek bilmiyorum eşimede bişey demek istemiyorum hamileysem ona süpriz için

Gece yumurtlama olduysa kaçırdım mi yani peki kaçırdıysam üzülürüm valla ama ağrıdan hiç bişey düşünemedim ve ilk kez böyle ağrı yaşadım

Canim yumurta 1 gun yasiyor bu geceyi degerlendir.hatta benim dr um yumurtladan sonra 3 kere gun asiri iliski veriyor gec dollenme olabilr falan..

kızlar dun 2 damla açık pembe akıntım geldi, bu sabah da 5-6 damla kahverengi akıntı geldi, bugunkü akıntıdan sonra adet oluyorum dedim ama sabahtan beri başka birşey gelmedi, normalde bir anda başlar benim adetim, öncesinde böyle lekelenme yaşamadım daha önce. ama dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. sizce hamilelik olabilir mi? umutlanmak da istemiyorum olsa idrar da çıkardı dimi?

Kzlar ben kan testi yaptirdim sonuç beta 2829.29 çikti geçen ay 2de kimyasal düşük yapmistim adet görmedim hiç doktora gidecem ama benimle benzer durumda olan varmi korkuyorum kimyasal yada diş gebelik olabilirmi

Degerin cok yuksek canim.oyle bsiey olmaz merak etme saglikli bi deger cikmis

Canım maşallah çok daha iyi günler nasip olsun inşallah darısı başımıza
Aminn tatlim insallah ama bebisi görene kadar icim rahat etmicek doktor hersey normal yolunda dedi kesede gorundu ustten daha minicik :) hayirlisi olsun bebegide görürsem insallah rahat bi nefes alicam

Yo esim hic test yaptrmadi. Mesela yumurtlama gunum carsambaydi. Carsamba cuma pazar iliski verdi yani gun asiri.....yumurtlama gunumden 4 gun onceside iliskiyi yasakladi canim.
Sen doktora mı gittin canım yani takip mi yapıyor? Bende gideyim bu ay olmadı ya. Adetin kaçıncı günü gidilmeli doktora? Yumurtlama günümü anlayamıyorum ben

Aminn tatlim insallah ama bebisi görene kadar icim rahat etmicek doktor hersey normal yolunda dedi kesede gorundu ustten daha minicik :) hayirlisi olsun bebegide görürsem insallah rahat bi nefes alicam
ü
canım benim çok sevindim adına inşallah miniğide görürsün

Gece yumurtlama olduysa kaçırdım mi yani peki kaçırdıysam üzülürüm valla ama ağrıdan hiç bişey düşünemedim ve ilk kez böyle ağrı yaşadım
canim yumurta bildigim kadariyla 24 saata kadar surebiliyor.aksami ve yarini bos gecirme mutlaka iliski olsun.

Adetinin geçmesini bekle ve öyle test yap canım. Eşine de söyleme evet sürpriz yaparsın.

ü
canım benim çok sevindim adına inşallah miniğide görürsün
Aminnn kuzumm insan tedirgin oluyo hamile kalmakla bitmiyomus dert sanirim beklicez bebek olcakmi kalbi atcakmi diye rabbim nasip eder insallah kucagima alirim hayirlisiyla

Aminnn kuzumm insan tedirgin oluyo hamile kalmakla bitmiyomus dert sanirim beklicez bebek olcakmi kalbi atcakmi diye rabbim nasip eder insallah kucagima alirim hayirlisiyla

evet öyle canım aşama aşama gidiyor sıkıntı stres bitmiyor aslında
hayırlısıyla alıcaksın inşallah kucağına canımmm

Canim bende bitane var ama buraya yazarken yanlis yazmaktan korkuyorum foto nasil koyuluyor bilmiyorum ama bide diyorki duanin basinda tabi ko Allah tan isteyeceksinjz ama bunu takinti haline getiril abartmak gunah diyor Rabbim herseyin en iyisini bilir diyor

Ben çıkıyorum kızlar gelişme olursa yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…