- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Off valla çok stresli. Arkadaşlarım da var mı bu ay bişey diye soruyorlar daha da çok üzülüyorumbanada aynisini soylediler.pesine hemen gebelik olur dediler..ama rabbim kismet etmedi.ustunden 5 ay gecti
Olsa soyleriz dimi neden soruyorsunki arkadassin hassas oldugumuz belliOff valla çok stresli. Arkadaşlarım da var mı bu ay bişey diye soruyorlar daha da çok üzülüyorum
Aminnn rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin beraber gecirelim hamileligi duysun sesimizievet öyle canım aşama aşama gidiyor sıkıntı stres bitmiyor aslında
hayırlısıyla alıcaksın inşallah kucağına canımmm
Peki cnm mesela çarşamba cuma pazar ayrı ayrı 3 er kez değil dimi gün olarak 3 gün dedi doktor yaniYo esim hic test yaptrmadi. Mesela yumurtlama gunum carsambaydi. Carsamba cuma pazar iliski verdi yani gun asiri.....yumurtlama gunumden 4 gun onceside iliskiyi yasakladi canim.
Kahve leke yerleşme lekesi cnm umutlan bence :)kızlar dun 2 damla açık pembe akıntım geldi, bu sabah da 5-6 damla kahverengi akıntı geldi, bugunkü akıntıdan sonra adet oluyorum dedim ama sabahtan beri başka birşey gelmedi, normalde bir anda başlar benim adetim, öncesinde böyle lekelenme yaşamadım daha önce. ama dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. sizce hamilelik olabilir mi? umutlanmak da istemiyorum olsa idrar da çıkardı dimi?
Canım bende bu sabah lekelenmeyle uyandım sonra devamı geldi sabah çok moralim bozuktu çok üzüldümjejelibobon canım sende durunlar ne ? Benim adetimin bugün geldi malesef o kadar da sık çalışmıştık artık ben eylülü boş geçerim. Yumurtlama zamanım bayrama denk geliyor çünkü o zaman böyle istikrarlı olmaz. Benim ekim ayına kaldı çalışmalar
Öyle yapıcam cnm ne olur ne olmaz bakalım hayırlısı inşallah yumurtlama olmuştur da yine iğne ye gerek kalmazCanim yumurta 1 gun yasiyor bu geceyi degerlendir.hatta benim dr um yumurtladan sonra 3 kere gun asiri iliski veriyor gec dollenme olabilr falan..
Bide ben kürtaj oldum 2 hafta sonra hamşle olduğunu öğrendim o kişinin. Onun sorması daha da çok üzüyor beniOlsa soyleriz dimi neden soruyorsunki arkadassin hassas oldugumuz belli
artik umutlar ekime kaldi..bol bol dua edicez..Off valla çok stresli. Arkadaşlarım da var mı bu ay bişey diye soruyorlar daha da çok üzülüyorum
İnšallah canim perşembe gitcem doktora kalbim yerin çikicak bütün isteyenlerin gönlünü boş koymasin rabbim
Sende mi canım yaaCanım bende bu sabah lekelenmeyle uyandım sonra devamı geldi sabah çok moralim bozuktu çok üzüldüm.
Ya biz 31 ağustostan sonra ilişkiye girmedik pek geçen ayda böyle yapmıştık son hafta ilişkiye girmemiştik benim yumurtam geç mi çatlıyor acaba ya bugün bunu düşündüm.
Hayırlısı olsun diyelim bünyemiz şuan yeni döneme hazırlanıyor moralimizi bozmayalım desemde içim üzgün hala
Cnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yanicanim yumurta bildigim kadariyla 24 saata kadar surebiliyor.aksami ve yarini bos gecirme mutlaka iliski olsun.
Aaaaaa cnm sen de mi burdasin :) nasıl gidiyor ben bugünü ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün gece çok ağrım oldu belki de yumurtlamisimdirAdet gününe kadar devam kızlar bebişe zarar gelir falan diye düşünmeyin sakın çünkü bu yumurtlamanın ne zaman olacağı ne zaman çatlıycağı hiç belli olmuyor tembellik varsa 5 günü bile buluyor çatlaması ya da 2 kez yumurtlayabiliyoruz farkında olmadan
Yok canım günde bir kere yeterliCnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yani
Cnm birde mesela o günü değerlendirilince ilişki bi kere oluyo bizim sonra olmuyor yoksa bi kaç kere daha olmalı mı o gün için ilişki sayısı önemli mi
canim beyaz uzayan bi akintin oldumu.iki parmaginin arasina alinca uzar.o akinti olunca yumurtlaman olur.iliski sayisi hakkinda bi bilgim yok canimCnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yani
Cnm birde mesela o günü değerlendirilince ilişki bi kere oluyo bizim sonra olmuyor yoksa bi kaç kere daha olmalı mı o gün için ilişki sayısı önemli mi
Bende maalesefSende mi canım yaaben adet gününe kadar devam ediyordum canım. Bi dahaki ay öyle de yap. Adet gününr kadar devam et. Yada ben doktora mı gitsem diye düşünüyorum. Ben yumurtlama günümü anlayamıyorum çünkü
Ayyy sorma ben konu konu geziyorum avare gibiAaaaaa cnm sen de mi burdasin :) nasıl gidiyor ben bugünü ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün gece çok ağrım oldu belki de yumurtlamisimdir
Kahve leke yerleşme lekesi cnm umutlan bence :)
Ben bu ay günaşırı yaptım canım 1 dolu 1 boş ama yine olmadı. O yüzden daha çok moralim bozuldu.Bende maalesefBir daha ki ay gün aşırı adet gününe kadar denemeyi düşünüyorum bakalım.
Canım süreci hızlandırmak istiyorsan git kafanda soru işareti de kalmaz bu ay olmazsa bende giderim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?