Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

evet öyle canım aşama aşama gidiyor sıkıntı stres bitmiyor aslında
hayırlısıyla alıcaksın inşallah kucağına canımmm
Aminnn rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin beraber gecirelim hamileligi duysun sesimizi

Yo esim hic test yaptrmadi. Mesela yumurtlama gunum carsambaydi. Carsamba cuma pazar iliski verdi yani gun asiri.....yumurtlama gunumden 4 gun onceside iliskiyi yasakladi canim.
Peki cnm mesela çarşamba cuma pazar ayrı ayrı 3 er kez değil dimi gün olarak 3 gün dedi doktor yani
Off işte şu yumurtlama gününü bi anlasam zaten gerisi gelecek de cnm

Kahve leke yerleşme lekesi cnm umutlan bence :)

Canım bende bu sabah lekelenmeyle uyandım sonra devamı geldi sabah çok moralim bozuktu çok üzüldüm .
Ya biz 31 ağustostan sonra ilişkiye girmedik pek geçen ayda böyle yapmıştık son hafta ilişkiye girmemiştik benim yumurtam geç mi çatlıyor acaba ya bugün bunu düşündüm.
Hayırlısı olsun diyelim bünyemiz şuan yeni döneme hazırlanıyor moralimizi bozmayalım desemde içim üzgün hala

Canim yumurta 1 gun yasiyor bu geceyi degerlendir.hatta benim dr um yumurtladan sonra 3 kere gun asiri iliski veriyor gec dollenme olabilr falan..
Öyle yapıcam cnm ne olur ne olmaz bakalım hayırlısı inşallah yumurtlama olmuştur da yine iğne ye gerek kalmaz

Sende mi canım yaa ben adet gününe kadar devam ediyordum canım. Bi dahaki ay öyle de yap. Adet gününr kadar devam et. Yada ben doktora mı gitsem diye düşünüyorum. Ben yumurtlama günümü anlayamıyorum çünkü

Adet gününe kadar devam kızlar bebişe zarar gelir falan diye düşünmeyin sakın çünkü bu yumurtlamanın ne zaman olacağı ne zaman çatlıycağı hiç belli olmuyor tembellik varsa 5 günü bile buluyor çatlaması ya da 2 kez yumurtlayabiliyoruz farkında olmadan

canim yumurta bildigim kadariyla 24 saata kadar surebiliyor.aksami ve yarini bos gecirme mutlaka iliski olsun.
Cnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yani
Cnm birde mesela o günü değerlendirilince ilişki bi kere oluyo bizim sonra olmuyor yoksa bi kaç kere daha olmalı mı o gün için ilişki sayısı önemli mi

Aaaaaa cnm sen de mi burdasin :) nasıl gidiyor ben bugünü ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün gece çok ağrım oldu belki de yumurtlamisimdir

Cnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yani
Cnm birde mesela o günü değerlendirilince ilişki bi kere oluyo bizim sonra olmuyor yoksa bi kaç kere daha olmalı mı o gün için ilişki sayısı önemli mi
canim beyaz uzayan bi akintin oldumu.iki parmaginin arasina alinca uzar.o akinti olunca yumurtlaman olur.iliski sayisi hakkinda bi bilgim yok canim

Bende maalesef Bir daha ki ay gün aşırı adet gününe kadar denemeyi düşünüyorum bakalım.
Canım süreci hızlandırmak istiyorsan git kafanda soru işareti de kalmaz bu ay olmazsa bende giderim muhtemelen.

Aaaaaa cnm sen de mi burdasin :) nasıl gidiyor ben bugünü ve yarını değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bugün gece çok ağrım oldu belki de yumurtlamisimdir
Ayyy sorma ben konu konu geziyorum avare gibi canım adete kadar gün aşırı değerlendir yumurtlama bitse bile bana doktorum öyle önerdi çünkü kadınlar orgazm olurken bile yumurtlayabiliyormuş

Bende maalesef Bir daha ki ay gün aşırı adet gününe kadar denemeyi düşünüyorum bakalım.
Canım süreci hızlandırmak istiyorsan git kafanda soru işareti de kalmaz bu ay olmazsa bende giderim muhtemelen.
Ben bu ay günaşırı yaptım canım 1 dolu 1 boş ama yine olmadı. O yüzden daha çok moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…