Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaslar kurtaj sonrasi lk adetinde oarca düşüren var mi bir ay once düşük sonrasi kurtaj olmustum ilk adetim geldi ve hala plasenta kalıntıları geliyor.normal mi sizce yasayan var mi bunu

Aminn tatlim insallah ama bebisi görene kadar icim rahat etmicek doktor hersey normal yolunda dedi kesede gorundu ustten daha minicik :) hayirlisi olsun bebegide görürsem insallah rahat bi nefes alicam

hadi inşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etşin. yesin o miniği teyzesi

Ama moralini bozma böyle nasip değilmiş demek ki bu ay kötü düşünme Tam regli dönemindeyken doktora git bence yoksa kendini üzeceksin bunları düşünerek.
Aradım şimdi doktoru meşgulmüş biraz sonra tekrar arıcam da ne dicem adama ? Ben hamile kalamıyorum mu dicem. Off valla ya

Sen doktora mı gittin canım yani takip mi yapıyor? Bende gideyim bu ay olmadı ya. Adetin kaçıncı günü gidilmeli doktora? Yumurtlama günümü anlayamıyorum ben

Adetliyken 3. Gunu gidiliyor.ben zaten ebeyim.kendi calistigim dr a takip ettryorum.cunku bende pko var.duzenlia det goremiyrm.oyuzden yunurtlama gunlerimi kaciryorum diye simdi dr surekli takipte.catlayacagi gunu iliskiyi falan hepsini o soyluyor canim

Peki cnm mesela çarşamba cuma pazar ayrı ayrı 3 er kez değil dimi gün olarak 3 gün dedi doktor yani
Off işte şu yumurtlama gününü bi anlasam zaten gerisi gelecek de cnm

Yok yok 1 er kez canim.adet gunun belliyse adetine 14 gun kala yumurtluyorsun canim.bu degismez hic

Benim çok düzensiz değil belki 2-3 gün oynar en fazla. Yine de gitmem daha doğru olmaz mı sence de?

Benim çok düzensiz değil belki 2-3 gün oynar en fazla. Yine de gitmem daha doğru olmaz mı sence de?

Aslinda beebk dusunmeye baslayan herkes gitmeli tabiki.tum hormon testlerini yaptrip bi sorun varmi yokmu ogrenmeli.varsa bi an once tedaviye baslanir.bilimcli gebelik iyi yani herdurumda

Aslinda beebk dusunmeye baslayan herkes gitmeli tabiki.tum hormon testlerini yaptrip bi sorun varmi yokmu ogrenmeli.varsa bi an once tedaviye baslanir.bilimcli gebelik iyi yani herdurumda
Ya ben gittim hamilelik düşünmeye başladığımda ama geçen sene eylül dü. Folik asite başlattı. Smesr testi yaptı. Yumurtalıklarıma baktı. Kan ve idrar testi aldı. Ama şimdi yumurtlama günümü bilebilmek adına takip mi ettirsem diyorum. Kğrtajdan sonra 3. Adetimi oldum bugün

Ya ben 4 ay adet olamdim diye gittim.duzenli adet oluyorsan kib1 haftaya kadar sapmalar normal kabul ediliyor bence gerek yok.dogurgan donemlerinde gun asiri iliski yeterli.benim durumum farkli mecburen takip ediyor pko cok duzensizlik yapiyor bende

Ya ben 4 ay adet olamdim diye gittim.duzenli adet oluyorsan kib1 haftaya kadar sapmalar normal kabul ediliyor bence gerek yok.dogurgan donemlerinde gun asiri iliski yeterli.benim durumum farkli mecburen takip ediyor pko cok duzensizlik yapiyor bende

Yani sen en basinda gitmissin tahlillerini yaptrmissin diye gerek yok diyorum . Cunku inan daha stresli surekli muayene surekli onu dusun catla gunleri falan cok gergin geciyor.skintin yoksa hic bosuna gidip germe kendini

Kizlar adet gecikmesinin 3. Gunu bugun. Catlatma Ignenisinin de 17. Gunu gelen giden yok. Gelecegide yok gibi hic bir belirti yok ya. En son dun test yaptim oda negatifti anlamiyorum valla .

Kizlar adet gecikmesinin 3. Gunu bugun. Catlatma Ignenisinin de 17. Gunu gelen giden yok. Gelecegide yok gibi hic bir belirti yok ya. En son dun test yaptim oda negatifti anlamiyorum valla .

Benimde gecen ay igneden sonra adetim gec geldi canim 3 gun.normal kabul ediliyor.hormon takviyeleri duzeni bozabiliyor biraz oyuzden birazdaha bekle 1 haftadan fazla gecerse kanda baktirrsin

Kızlar banada bi yorum yapın.
Sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım 2 dak. Sonra ikinci çizgi çıktı ama silik ti. 100 kere kontrol ettim eşimde gördü hatta hayal deGil :) ama yarım saat sonra 2.çizgi yok oldu. Testte yarım saatten sonraki sonuçları dikkate almayın yaziyo ama cizgili yok olması çok saçma geldi araştırdım nette sabahtan beri 2 3 saniye sonra yok oldu diyenler var ama kendiminkine benzer bişey bulamadım siz hiç böyle bişey duydunuz mu yada başına gelen var mı sonu ne oldu peki ???????? Bata 2 gun var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…