- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aynen oyle dusunuyorum. Benim 2. Igne tedavim. Gecen ayda 2 gun gecikmisti . Bakalim bu sefer kac gun gecikecekBenimde gecen ay igneden sonra adetim gec geldi canim 3 gun.normal kabul ediliyor.hormon takviyeleri duzeni bozabiliyor biraz oyuzden birazdaha bekle 1 haftadan fazla gecerse kanda baktirrsin
Testi farkli bir markayla tekrarlamanizda fayda var. Tekrar cizgi gorurseniz kanda baktirirsinizKızlar banada bi yorum yapın.
Sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım 2 dak. Sonra ikinci çizgi çıktı ama silik ti. 100 kere kontrol ettim eşimde gördü hatta hayal deGil :) ama yarım saat sonra 2.çizgi yok oldu. Testte yarım saatten sonraki sonuçları dikkate almayın yaziyo ama cizgili yok olması çok saçma geldi araştırdım nette sabahtan beri 2 3 saniye sonra yok oldu diyenler var ama kendiminkine benzer bişey bulamadım siz hiç böyle bişey duydunuz mu yada başına gelen var mı sonu ne oldu peki ???????? Bata 2 gun var bu arada
Benim dr um yumurtlama gununden itibaren gun asiri iliski veriyor.yumurtlama gununden 4 gun once perhiz veriyor.yumurtlayana kadar iliskiyi yasakliyor yani.sende oyle yap canim en iyisi.adete 14 15 gun kala basliycan calismalaraCanım bende bu sabah lekelenmeyle uyandım sonra devamı geldi sabah çok moralim bozuktu çok üzüldüm.
Ya biz 31 ağustostan sonra ilişkiye girmedik pek geçen ayda böyle yapmıştık son hafta ilişkiye girmemiştik benim yumurtam geç mi çatlıyor acaba ya bugün bunu düşündüm.
Hayırlısı olsun diyelim bünyemiz şuan yeni döneme hazırlanıyor moralimizi bozmayalım desemde içim üzgün hala
Düzenli adet oluyorum canım evet çok sapmıyor 2-3 gün en fazla. hani belki dedim şu gün yumurtlama günün şu gün ilişki öneriyorum falan diyeYa ben 4 ay adet olamdim diye gittim.duzenli adet oluyorsan kib1 haftaya kadar sapmalar normal kabul ediliyor bence gerek yok.dogurgan donemlerinde gun asiri iliski yeterli.benim durumum farkli mecburen takip ediyor pko cok duzensizlik yapiyor bende
Cnm peki benim kesin yumurtlama oldu mu yani
Cnm birde mesela o günü değerlendirilince ilişki bi kere oluyo bizim sonra olmuyor yoksa bi kaç kere daha olmalı mı o gün için ilişki sayısı önemli mi
Arkadaslar kurtaj sonrasi lk adetinde oarca düşüren var mibir ay once düşük sonrasi kurtaj olmustum ilk adetim geldi ve hala plasenta kalıntıları geliyor.normal mi sizce yasayan var mi bunu
Böyle düşük yaptığım zaman gelen parçaların aynisiydi.daha küçük hali.insallah oyledir canm yaPlesenta parcalari deildir o canim.gebelik nedeniyle kalinlasan rahim duvarinin yani endometriumun kalintilaridir.ki bu normalde bile olabiliyor dusuk yapmasanda
Ayni benimde 2. Bu ay. Bugun kpntrole gittim catlamis.bayramda kirmizi gormezsem tahlile gitcem insAynen oyle dusunuyorum. Benim 2. Igne tedavim. Gecen ayda 2 gun gecikmisti . Bakalim bu sefer kac gun gecikecek
Böyle düşük yaptığım zaman gelen parçaların aynisiydi.daha küçük hali.insallah oyledir canm ya
Insallah gormezsin hayallerin gercek olurAyni benimde 2. Bu ay. Bugun kpntrole gittim catlamis.bayramda kirmizi gormezsem tahlile gitcem ins
Sagol.canim.o kadar cok korkuyorum ki tuplerim tikanir yapisiklik olur vss..bidaha hamile.kalamam die korkuyorumAyni oluyor canim zaten ikiside pıhtıgillerden nede olsa
Cnm dun hem bembeyaz süt kesiği gibi bi akintim oldu ardından da şeffaf uzayan bi akintim olducanim beyaz uzayan bi akintin oldumu.iki parmaginin arasina alinca uzar.o akinti olunca yumurtlaman olur.iliski sayisi hakkinda bi bilgim yok canim
Bende bunu öğrenmek istiyorum benim de değişiyor bilen yardımcı olsun lütfen kızlaradetlerim düzensiz yumurtalama dönemimi nasıl hesaplayabilirim bilen var mı :)
Cnm rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama eğer tıkaniklik yapışıklik varsa zaten rahim.filmi sırasında doktor müdahale ediyor cnm korkma hemen geçiyor oSagol.canim.o kadar cok korkuyorum ki tuplerim tikanir yapisiklik olur vss..bidaha hamile.kalamam die korkuyorum
Sagol.canim.o kadar cok korkuyorum ki tuplerim tikanir yapisiklik olur vss..bidaha hamile.kalamam die korkuyorum
Onu da ilk kez duydum cnm gün aşırı derken her gün mü yoksa bi gün arayla mi demek oluyo off bunu da bi çözemedim daha :) aynen cnm napalım avare geziyoruz boş boş bi umut :)Ayyy sorma ben konu konu geziyorum avare gibicanım adete kadar gün aşırı değerlendir yumurtlama bitse bile bana doktorum öyle önerdi çünkü kadınlar orgazm olurken bile yumurtlayabiliyormuş
Bende bunu öğrenmek istiyorum benim de değişiyor bilen yardımcı olsun lütfen kızlar
Canım tam olarak yumurtlama günüm ne zaman bilmiyorum ki emin olamıyorum şuana kadar test felan da hiç kullanmadım o yüzden günaşırı denemek daha mantıklı geliyor bana hem kaçırmamış olurum.Benim dr um yumurtlama gununden itibaren gun asiri iliski veriyor.yumurtlama gununden 4 gun once perhiz veriyor.yumurtlayana kadar iliskiyi yasakliyor yani.sende oyle yap canim en iyisi.adete 14 15 gun kala basliycan calismalara
Sagol.canimCnm rahim filmi çektirdin mi bilmiyorum ama eğer tıkaniklik yapışıklik varsa zaten rahim.filmi sırasında doktor müdahale ediyor cnm korkma hemen geçiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?