Cnm adetin kaç gün gecikince yaptın test bazen geç de yerleşme olabiliyor cnm neden olmasın inşallah öyledir:)canım inşallah ama dün idrar tetsinde çıkmadı günüm yarın, çıkmaması normal mi diyosun?
adetlerim düzensiz yumurtalama dönemimi nasıl hesaplayabilirim bilen var mı :)
Insallah canim sagolYok canim olmaz bisey merak etme dusuk tuperi tikamaz
Canım tam olarak yumurtlama günüm ne zaman bilmiyorum ki emin olamıyorum şuana kadar test felan da hiç kullanmadım o yüzden günaşırı denemek daha mantıklı geliyor bana hem kaçırmamış olurum.
kızlar merhaba, bu haberimi esımden once sizinle paylasıyorum:) cunku burdaki herkesi cok ıyı anlıyorum hepimiz her ay insallah bu ay olur dıyor aynı sekilde umutlanıyoruz. acıklamam su kı benim reglim normalde hıc gecıkmez bugun ıkı gun gectı ve evde gebelık testı yaptım sonuc pozitif hamileyım:)))) daha kan testi yaptırmadım. hepinize cooook dua edıcem ısımlerınızı yazarsanız ısım ısım dua ederım. cunku belkı fıılı olarak degıl ama farketmeden bana cok yardımcı oldunuz hepınız. sizin sayenizde cogu zaman rahatladım. hepinize coook tesekkur ederim:)
Canim googl playda adet takvimi var orda hem adetini takip et hemde yumurlama günlerini gösteriyoBende bunu öğrenmek istiyorum benim de değişiyor bilen yardımcı olsun lütfen kızlar
Ovulasyon testleriyle yada dr kontrolunde canim.ama 35 40 gunu gecmiyorsa gun asiri iliski zaten yeterli
Doktorum hiç takip etmekten falan bahsetmedi bana cnm ovulasyon testi de eczanelerde satılıyor mu denicem artık onu da mecbur ama fiyatları hakkında hiç bilgim yokYa ovulasyon testleri yapicaksiniz yada benimko gibi dr takip edicek.
Bende bunu öğrenmek istiyorum benim de değişiyor bilen yardımcı olsun lütfen kızlar
Cnm yaptım da döngüyü 28 gün olarak algılıyor Google yanlış çıkıyor çünkü benim adetim cok değişik hiç günü gününe olmaz ayrıca takvim programımda var ona uyuyo yorum ama guvemiyorum da ovulasyon testi düşünüyorum bakalımCanim googl playda adet takvimi var orda hem adetini takip et hemde yumurlama günlerini gösteriyo
Ben hiç bilemem galiba cnm belki de ya usuttuysem de ateşim çıktıysa falan diye kafam karışır en iyisi ovulasyon testi bence bu ay da olmasa alıcam yapıcambilmeyince zor oluyor maalesef bir de ateş ölçe yöntemi var galiba belki de onu yaparak bulabiliriz.
Çok geçmis olsun inşallah aynı üzüntüyü yaşamazsın cnmBende cuma günü kürtaj oldum. tekrar deneyeceğim en kısa zamanda. Hayırlısı bakalım
Kızlar en basiti googl playda adet takvimleri var onlardan indirin hem adeti takip ediyosun hem yumurtlamayi ben onla takip ediyorum geçen ay kimyasal düşük yaptim buğün kan testi verdim degerlerim yüksek gebe gözüküyorum herkese nasip etsin rabbimBende bunu öğrenmek istiyorum benim de değişiyor bilen yardımcı olsun lütfen kızlar
İnşallah kimse yaşamasınÇok geçmis olsun inşallah aynı üzüntüyü yaşamazsın cnm
dua defterime ismini yazdım merve. insallah en kısa zamanda bu guzel haberi alırsın sende.Hayirli olsun canim.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.benim merve..dua edersen sevinirim gercekten
Amin hepimize et cnm rabbim saglikli almayi nasip etsin... safiyekızlar merhaba, bu haberimi esımden once sizinle paylasıyorum:) cunku burdaki herkesi cok ıyı anlıyorum hepimiz her ay insallah bu ay olur dıyor aynı sekilde umutlanıyoruz. acıklamam su kı benim reglim normalde hıc gecıkmez bugun ıkı gun gectı ve evde gebelık testı yaptım sonuc pozitif hamileyım:)))) daha kan testi yaptırmadım. hepinize cooook dua edıcem ısımlerınızı yazarsanız ısım ısım dua ederım. cunku belkı fıılı olarak degıl ama farketmeden bana cok yardımcı oldunuz hepınız. sizin sayenizde cogu zaman rahatladım. hepinize coook tesekkur ederim:)
cok gecmiş olsun gercekten uzuldum..Bende cuma günü kürtaj oldum. tekrar deneyeceğim en kısa zamanda. Hayırlısı bakalım
Çok sağ olun. Kimse yaşamasın inşallahcok gecmiş olsun gercekten uzuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?