Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bende bende istiyorum dua tabi once hayirlisi sonra bebis. Senin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

cok gecmiş olsun gercekten uzuldum..
Maşallah inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağıniza alırsınız bebeğinizi herkesten önce biz mi öğrenmiş olduk şimdi :)
Lütfen benim adıma da dua edermisin çok sağol ayrıca bu ince düşüncen için Allah razı olsun benim de adım merve :)

canim ben ovulasyon testi felan bilmiyordum tlf indirdigim takvimle takip ettim insallah perşembe doktora gidicm bugün kan degerim 2920.29 çikti üstelik bir ay öncede kimyasal düşük geçirdim inşallah sağlikli bebislerimiz olurr

Geçmiş olsun canım bende kürtaj olmuştum. Çok zor bilirim. Allah doğru zamanda tekrsr nasip etsin inşallah
Neler yaptın kürtajdan sonra. Nelere dikkat ettin? Ne kadar korundun? Ağrı sancın oldu mu? Ben biraz ayakta kalayım hemen ağrı oluyor. Antibiyotik vermedi doktor unuttu galiba. Sen kullandın mı?

adını yazdım defterime hepınıze namazımdan sonra teker teker dua edıcem. aynen daha henuz kımse bılmıyo esımı beklıyorum daha suprız olucak:))

yapma kuzum ya senden cok umıtlıydım ben benımde tum evesım kaçtı bak şımdı bednde umutsuz vakayım benı bekle bı 10 ğune bende ekım topığı açarım
İnan bende çok ümitliydim. Hiç bu kadar istikrarlı çalışmamıştık. Adet takvimi haftaya yumurtlama dönemi olarak gösteriyor ama bayram da nasıl olcak bilmiyorım muhtemelen ben ekim sonuna kalıcam. Offf içim daralıyor resmen inşallah hamilesindir canım ya. Ne zaman senin bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…