Bende bende istiyorum dua tabi once hayirlisi sonra bebis. Senin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllahkızlar merhaba, bu haberimi esımden once sizinle paylasıyorum:) cunku burdaki herkesi cok ıyı anlıyorum hepimiz her ay insallah bu ay olur dıyor aynı sekilde umutlanıyoruz. acıklamam su kı benim reglim normalde hıc gecıkmez bugun ıkı gun gectı ve evde gebelık testı yaptım sonuc pozitif hamileyım:)))) daha kan testi yaptırmadım. hepinize cooook dua edıcem ısımlerınızı yazarsanız ısım ısım dua ederım. cunku belkı fıılı olarak degıl ama farketmeden bana cok yardımcı oldunuz hepınız. sizin sayenizde cogu zaman rahatladım. hepinize coook tesekkur ederim:)
Maşallah inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağıniza alırsınız bebeğinizi herkesten önce biz mi öğrenmiş olduk şimdi :)cok gecmiş olsun gercekten uzuldum..
canım bnıde ınutma lutfen Çdua defterime ismini yazdım merve. insallah en kısa zamanda bu guzel haberi alırsın sende.
İnsallah cnm ben de güvenemiyorum çünkü adetim ya 2 gün ya 5 gün ya 7 gün falan hep değisiyo o takvim de otomatik o yüzden ovulasyon testi zor bişey mi cnm
Canım benim adım da müjgan. Dua edersen sevinirim. Çok sağol şimdiden. Senin adına da sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.dua defterime ismini yazdım merve. insallah en kısa zamanda bu guzel haberi alırsın sende.
senın ğeldım ı canım adetCanım benim adım da müjgan. Dua edersen sevinirim. Çok sağol şimdiden. Senin adına da sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Geçmiş olsun canım bende kürtaj olmuştum. Çok zor bilirim. Allah doğru zamanda tekrsr nasip etsin inşallahİnşallah kimse yaşamasın
Hayirli ugurlu olsun Allah tamamini erdirsin saglicakla kucakla insallah. Selin :)dua defterime ismini yazdım merve. insallah en kısa zamanda bu guzel haberi alırsın sende.
Geldi maalesef canım bugünsenın ğeldım ı canım adet
yapma kuzum ya senden cok umıtlıydım ben benımde tum evesım kaçtı bak şımdı bednde umutsuz vakayım benı bekle bı 10 ğune bende ekım topığı açarımGeldi maalesef canım bugünsabahtan beri ağlayıp duruyorum çok üzgünüm
Neler yaptın kürtajdan sonra. Nelere dikkat ettin? Ne kadar korundun? Ağrı sancın oldu mu? Ben biraz ayakta kalayım hemen ağrı oluyor. Antibiyotik vermedi doktor unuttu galiba. Sen kullandın mı?Geçmiş olsun canım bende kürtaj olmuştum. Çok zor bilirim. Allah doğru zamanda tekrsr nasip etsin inşallah
cok cok tesekkur ederim:))) ama ısmını soylememıssın??Bende bende istiyorum dua tabi once hayirlisi sonra bebis. Senin icinde cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah
adını yazdım defterime hepınıze namazımdan sonra teker teker dua edıcem. aynen daha henuz kımse bılmıyo esımı beklıyorum daha suprız olucak:))Maşallah inşallah sağ salim hayırlısıyla kucağıniza alırsınız bebeğinizi herkesten önce biz mi öğrenmiş olduk şimdi :)
Lütfen benim adıma da dua edermisin çok sağol ayrıca bu ince düşüncen için Allah razı olsun benim de adım merve :)
İnan bende çok ümitliydim. Hiç bu kadar istikrarlı çalışmamıştık. Adet takvimi haftaya yumurtlama dönemi olarak gösteriyor ama bayram da nasıl olcak bilmiyorım muhtemelen ben ekim sonuna kalıcam. Offf içim daralıyor resmenyapma kuzum ya senden cok umıtlıydım ben benımde tum evesım kaçtı bak şımdı bednde umutsuz vakayım benı bekle bı 10 ğune bende ekım topığı açarım
Daha kanamalarım devam ediyor. Yukarıda arkadaşa sorduğum sorulara sende cevap verir misin rica etsem. Sen neden kürtaj oldun?mehmetelif cnm bnm dekurtaj oldum cok zor bı durum ama sakın korunma sonra olmuo uzun sure tekrar başa denemelere
Pardon heyecan yaptim :)) fatma bencok cok tesekkur ederim:))) ama ısmını soylememıssın??
yazdım ısmını ınsallah Allah ım hepinize en kısa zamanda hayrlısıyla nasıp eder.canım bnıde ınutma lutfen Çsağlıkla kucağına alırsı n umarım Dıdem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?