Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Doktorum hiç takip etmekten falan bahsetmedi bana cnm ovulasyon testi de eczanelerde satılıyor mu denicem artık onu da mecbur ama fiyatları hakkında hiç bilgim yok

Cok gecikmelerin olmuyorsa gerek duymamistir.teklisi 2.5 lira.pahali bsiey deil ama cok gecikmelerin olmuyorsa gerek yok bence stres yapmazsin bosuna

adını yazdım defterime hepınıze namazımdan sonra teker teker dua edıcem. aynen daha henuz kımse bılmıyo esımı beklıyorum daha suprız olucak:))
ben de çok dua istiyorum canım; bilge diye beni de eklersen duana çok mutlu olurum :) Allah hepimizi küçük mucizeleriyle sevindirsin en yakın zamanda inşallah

Daha kanamalarım devam ediyor. Yukarıda arkadaşa sorduğum sorulara sende cevap verir misin rica etsem. Sen neden kürtaj oldun?
canım kalp atışı alınamamıştı 6.haftada oldum.. dr antıbıyotık yazdı evet unutmuş sanırım mutlaka yazdır kanamalar surer bı 10 gün bunyeye ğore değışıor tabı .. bana kalırsa korunma dığer adetın ğeldığı zaman başla çalışmalaara bunyen kendını toparlamazsa zaten ğebe kalamıosun..

bnm 18 ı yada 21 ı değışık bellı deıl çok çalıştık takıp ettık ama sıfır u mut bende şuan bıde mıdeı uşuttum sulardanmı nedır salğın varmış afedersın bı ğaz bı ısal dunden berı yenı topalrladım bılmıorum valla sıfr u mut

Neler yaptın kürtajdan sonra. Nelere dikkat ettin? Ne kadar korundun? Ağrı sancın oldu mu? Ben biraz ayakta kalayım hemen ağrı oluyor. Antibiyotik vermedi doktor unuttu galiba. Sen kullandın mı?
Evet canım antibiyotik verdi sana da vermesi lazımdı bence. Ara bir sor istersen. Benim kürtajdam sonra daha hastaneden çıkmadan ağrım oldu hafif adet sancısı gibi iüne vurdular sonra geçti. Tekrar ağrım olmadı. Antibiyotik, ağrı kesici, rahimiçini düzenleyici bi hap, bide demir hapı vermişti canım. Bitene kadar kullandırdı hepsini. Benim doktorım 2 adet dönemi korun dedi ama ben 1 adettrn sonra korunmayı bıraktım. Ama hamile kalamadım. Bugünde 3. Adetimm oldum canım sen vakumlu kürtaj mı oldun ?

İlk bebeğiniz mi :)
ben de inşallah hamile olursam çok güzel süpriz yapıcam eşime:)
Çok sağolun tekrar :)
İlk bebeğiniz mi :)
ben de inşallah hamile olursam çok güzel süpriz yapıcam eşime:)
Çok sağolun tekrar :)
evet ilk bebegım. ama suan cok garıbım hıc sankı hamıle degıl gbıyım:) daha kımseye demedıgım ıcın mı boyle hıssedıyorum acaba?

Cok gecikmelerin olmuyorsa gerek duymamistir.teklisi 2.5 lira.pahali bsiey deil ama cok gecikmelerin olmuyorsa gerek yok bence stres yapmazsin bosuna
Teklisi de ise yarar mı cnm sonuçta yumurtladım yumurtlamadigimi anlamak için her gün o testi yapmam gerekiyor diye biliyorum ben set şeklinde satılıyor sanıyordum
Adet düzensizliğime takmadı doktorum zaten en fazla 10 günü geçıyorsa o zmn adette düzensizlik var demekmis
Bende bu ay hormon ilacımı da almışken günümü tutturmak istiyordum cnm bende gün aşırı degelrndiriyim o zmn bu ay bakalim

evet ilk bebegım. ama suan cok garıbım hıc sankı hamıle degıl gbıyım:) daha kımseye demedıgım ıcın mı boyle hıssedıyorum acaba?
Hele bi belirtileri yaşamaya başladım yavaş yavaş anlarsın cnm hamile olduğunu bi de göbişin çıkınca anlarsın :)
Ay bi de ilkmis esin nasıl sevinir :)

İnşallah hamilesindir canım ya. Ben kalamadım siz bari hamile kalın Allah ın izniyle

Adetine 17 gun kala basla canim.16 15 14 13 12 kalana kadar yap.6 tane yeter canim iki cizgide ayni renkte olunca ovualsyon gunu ama.dedigim gibi bunu bilmenin bi faydasi yokki.gun asiri zaten iliskiye girmekten baska yapilacak bisey yok ondada

Adetine 17 gun kala basla canim.16 15 14 13 12 kalana kadar yap.6 tane yeter canim iki cizgide ayni renkte olunca ovualsyon gunu ama.dedigim gibi bunu bilmenin bi faydasi yokki.gun asiri zaten iliskiye girmekten baska yapilacak bisey yok ondada
Hmm gerek yok mu diyosun cnm bende ne biliyim hiç denemedim belki erken yumurtluycam belki geç öğrenmek istiyorum aslında bakalım bu ay değil de diğer ay alırım olmasa zaten bat a 18 gün kaldı dün de çok ağrım çektiğime göre belki de yumurtladım. Hiç böyle olmamıştı hormon değerimi de düştüyse ve yumurtlama gunhme denk gelmisse belki sağ kasigim ondan da çok ağrımistir
Çok karışık oldu cnm ama ben olur ne olmaz dediğin gibi gün aşırı değerlendirmem lazım
Gün aşırı her gün demek değil dimi cnm

Benimde 2 gecefir var uzaninca daha cok batiyor sanki yuzustu hic yatamiyorum

Desene benim bu ayda hayal oldu bayada calismistik termal oteldeyiz surekli kaplica suyuna giriyorum iyi gelir belki
hemen umitsizlige kapilma canım kirmizlar gelmeden belli olmaz belki sende vardırda onun batmasidr düşünme hemen olumsuz

Hele bi belirtileri yaşamaya başladım yavaş yavaş anlarsın cnm hamile olduğunu bi de göbişin çıkınca anlarsın :)
Ay bi de ilkmis esin nasıl sevinir :)
his anlamında bısey hıssedemıyorum suan. saskınmıyorum ınanamıyo muyum korkuyo muyum anlamıyorum :S normal dımı bu durumum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…