Can'ım yaa herseyde bir hayır vardır üzme kendiniBenim kırmızılar geldi canım bugün. Maalesef bu ay da olmadı
. Bende dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm bide ben Regl öncesi cok fena uyurdum bu ay uyku halim yokKızlar ya ben bu aydan acayip ümitliyim ya.
Cnm süpriz olmadı dimi size yani bilinçli bir şekilde istediniz de mi olduhis anlamında bısey hıssedemıyorum suan. saskınmıyorum ınanamıyo muyum korkuyo muyum anlamıyorum :S normal dımı bu durumum?
Hmm öyle mi diyosun cnmVe bence alma test gercekten inaan cok stres yapiyor oyuzden en guzel tam emin olmadan gun asiri iliski..tam gununu bilmek iyi deil
Evet şeffaf uzayan bi akinti ydi ama bugün kupkuru cnm
canım bız kür uyğuluyoruz bır ay olmadı daa ama denedınmı belkı sonuç alırsınMerhaba kizlar esimn sperm sorunu var ve cok dusuk napicam bn bir yil oldu
canım 3 ğun ğeçmış ve test yapmadınmı keısnlıkl e test yap mesela şuan ğebeysen eğer doktra ğttınde ılk ıkı ay perhız verıolar cınsel bırleşme ıçın düşük tehlıkesı olduğu ıçınKizlar cok afedersiniz size bir soru sormam lazim. Bugun esimle iliskiye girdikten 10 dk sonra lavoba gittim pecete kahve rengi akinti geldi daha sonra acik pembe kan. Zaten iliskide bir an cok canim yanmisti . Adetim de 3 gun gecikmisti. Aceba bu iliski adeti mi tetikledi. Dun gecede iliski olmustu ama boyle bisey olmamisti. Aceba adetmi olcam rahimde bisey zarar mi gordu of kafamda deli sorular(
yok suprız olmadı 4 aydr ıstıyoduk ve evet soktayım galıba suan bıde hala daha kımse bılmıyor oyuzden. esım gelsede soylesem:)Cnm süpriz olmadı dimi size yani bilinçli bir şekilde istediniz de mi oldu
Bence soktaşın :) tabiki normal bu durum korkma:)
Mesela ben 25 yaşındayım ve hala annelik için aslında kendimi çok genç hissediyorum acaba annelik yakışır mı ki bana diyorum inanamıyorum hayal gibi geliyor iki kişinin karışımı bi bebek yeni biri girecek hayatina dusunsene cok enteresan ama bu yeni biri senin canından senin kanından :)
Canim test yaptim tabiki negatif cikmisti dun sabahcanım 3 ğun ğeçmış ve test yapmadınmı keısnlıkl e test yap mesela şuan ğebeysen eğer doktra ğttınde ılk ıkı ay perhız verıolar cınsel bırleşme ıçın düşük tehlıkesı olduğu ıçın
Öyle yapıcam cnm bakalım hayırlısı ama takvimim 10 eylülü gösteriyor yumurtlama günü için belki de erken yumurtladım kendimi takip edicem artikOzaman yumurtlamissin canim.bu geceyide degerlendir.yumurta 24 saat yaaiyor.bazen 32 saate kadar yasiyor.bu gece den itibaren gun asiri iliskiye gir
Kizlar cok afedersiniz size bir soru sormam lazim. Bugun esimle iliskiye girdikten 10 dk sonra lavoba gittim pecete kahve rengi akinti geldi daha sonra acik pembe kan. Zaten iliskide bir an cok canim yanmisti . Adetim de 3 gun gecikmisti. Aceba bu iliski adeti mi tetikledi. Dun gecede iliski olmustu ama boyle bisey olmamisti. Aceba adetmi olcam rahimde bisey zarar mi gordu of kafamda deli sorular(
Ben bile heyecan yaptım :) oh ne güzel çok uğraş vermenize gerek kalmamış cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahyok suprız olmadı 4 aydr ıstıyoduk ve evet soktayım galıba suan bıde hala daha kımse bılmıyor oyuzden. esım gelsede soylesem:)
kuzum ıdrarda cıkmaya bılırkı benım ılk ğebelığımde ğeç dollenme olmuştu ıdrar neğatıfken adetın uzerınden 10 ğun ğeçınce kan verdım pozıtıfı ğordumCanim test yaptim tabiki negatif cikmisti dun sabah
Anladim neyse bakalim devami gelirse adettirRahimin uyarilmasi zaten adet olcaksan yavastan sökturebilir.ama adet gorceksen.onun disanda bazen kuruluktan tahristen benimde oluyor.hem canim aciyor hem tahristen dolayi hafif kanama olabiliyor
Hayırlısı olsun canım hakkındamelegini_bekliyor zannetmıorumda tatlım bakalım kendımı oyle hıssetmıyorum sıfır hıs heray heycan vardı dun bırden bole rahatsızlanınca bıttı sankı adet olmuş ğbıyım hasta değılde ne bılım umutsuz vaka
Ah keske dedigin gibi olsaydi ama ben yum takibi yaptirip. Igne olmustum tahmini 22 23 temmuzda yum catladi yani o is olmaz gibi. Galiba adet olcam. Iliskide bunu tetilkedi sanirim . Bakalim devami gelcekmikuzum ıdrarda cıkmaya bılırkı benım ılk ğebelığımde ğeç dollenme olmuştu ıdrar neğatıfken adetın uzerınden 10 ğun ğeçınce kan verdım pozıtıfı ğordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?