Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar ya ben dayanamadım gidip test aldım ne olcak benim bu halim . Batıma daha 5 gün var ama içimde de güzel bir his var. Offf testte yapmak istemiyorım ama dayanamıyorum.

Arkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım pozitif çıktı 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi , rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mutlu oldum sizler de mutlu olun
tebrik ederim hayirli olsun bizlerede dua et canim

Kızlar ya ben dayanamadım gidip test aldım ne olcak benim bu halim . Batıma daha 5 gün var ama içimde de güzel bir his var. Offf testte yapmak istemiyorım ama dayanamıyorum.

gidip almıssın gene canım ben gitmeye bile cesaret edemiyorum :)

5 kalada cok zor cikmasi canim bosuna kendini uzceksin cikmazki kanda bile yumurtlamadan 12 gun sonra en erken cikiyor

gidip almıssın gene canım ben gitmeye bile cesaret edemiyorum :)

Aslında almak istemiyordum ama mecbur alışverişe gitmem gerekiyordu. Sonrada dayanamadım aldım. Biliyordum çıkmayacağını yinede kendime laf geçirtemiyorum ya keşke bende senin gibi alamasaydım ya

Aslında almak istemiyordum ama mecbur alışverişe gitmem gerekiyordu. Sonrada dayanamadım aldım. Biliyordum çıkmayacağını yinede kendime laf geçirtemiyorum ya keşke bende senin gibi alamasaydım ya
aldıysan bıle saba ılk ıdrarla yap canım en sağlıklısı

sıkıcı montoton bedbaht depresyon ruh hali umutsuzluk bıkkkınnnnlıkkk yani herşey yolunda v sen napıosun canım
aynen canım bende öyle bat yaklastı ve karmakarısık oldum yine

napalım dua ediyoruz kızlar aşırı gogus ağrım var şişmede var neden olur bu .
canım hamilelikte olur reglde olur malsf cok benziyorlar
ya benim 9 10 bat bugun az daha gidiyordum dur dedim kendime cesaret edemedim
bi hamileyim diye inanıyorum bi regl gelcek diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…