- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Sağol canım hayırlısı. Bakalı tekrar ne zaman hamile kalabilcemCan'ım yaa herseyde bir hayır vardır üzme kendini
. Bende dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm bide ben Regl öncesi cok fena uyurdum bu ay uyku halim yok
cok tesekkur ederım ınsallah:)))Ben bile heyecan yaptım :) oh ne güzel çok uğraş vermenize gerek kalmamış cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
1 gün arayla tatlım bi boş bi dolu yaniOnu da ilk kez duydum cnm gün aşırı derken her gün mü yoksa bi gün arayla mi demek oluyo off bunu da bi çözemedim daha :) aynen cnm napalım avare geziyoruz boş boş bi umut :)
Benim adımda selin Allah razı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişin inşaAllah canım :)dua defterime ismini yazdım merve. insallah en kısa zamanda bu guzel haberi alırsın sende.
Sağol cnm :)1 gün arayla tatlım bi boş bi dolu yani
tatlim o zaman buyuk ihtimal yumurtlamissin..Cnm dun hem bembeyaz süt kesiği gibi bi akintim oldu ardından da şeffaf uzayan bi akintim oldu
tebrik ederim hayirli olsun bizlerede dua et canimArkadaşlar bu gün Beta-hCG testi yaptırdım pozitif çıktı 270.45mIU/mL hamileymişim doktor öyle söyledi , rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ben mutlu oldum sizler de mutlu olun
Kızlar ya ben dayanamadım gidip test aldım ne olcak benim bu halim . Batıma daha 5 gün var ama içimde de güzel bir his var. Offf testte yapmak istemiyorım ama dayanamıyorum.
sıkıcı montoton bedbaht depresyon ruh hali umutsuzluk bıkkkınnnnlıkkk yani herşey yolunda v sen napıosun canımnapıyosunuz kızlar
Kızlar ya ben dayanamadım gidip test aldım ne olcak benim bu halim . Batıma daha 5 gün var ama içimde de güzel bir his var. Offf testte yapmak istemiyorım ama dayanamıyorum.
napalım dua ediyoruz kızlar aşırı gogus ağrım var şişmede var neden olur bu .napıyosunuz kızlar
gidip almıssın gene canım ben gitmeye bile cesaret edemiyorum :)
5 kalada cok zor cikmasi canim bosuna kendini uzceksin cikmazki kanda bile yumurtlamadan 12 gun sonra en erken cikiyor
aldıysan bıle saba ılk ıdrarla yap canım en sağlıklısıAslında almak istemiyordum ama mecbur alışverişe gitmem gerekiyordu. Sonrada dayanamadım aldım. Biliyordum çıkmayacağını yinede kendime laf geçirtemiyorum ya keşke bende senin gibi alamasaydım ya
aldıysan bıle saba ılk ıdrarla yap canım en sağlıklısı
aynen canım bende öyle bat yaklastı ve karmakarısık oldum yinesıkıcı montoton bedbaht depresyon ruh hali umutsuzluk bıkkkınnnnlıkkk yani herşey yolunda v sen napıosun canım
canım hamilelikte olur reglde olur malsf cok benziyorlarnapalım dua ediyoruz kızlar aşırı gogus ağrım var şişmede var neden olur bu .
ya benim 9 10 bat bugun az daha gidiyordum dur dedim kendime cesaret edemedimAslında almak istemiyordum ama mecbur alışverişe gitmem gerekiyordu. Sonrada dayanamadım aldım. Biliyordum çıkmayacağını yinede kendime laf geçirtemiyorum ya keşke bende senin gibi alamasaydım ya
negatif mi kuzum ama 5 gün öncede çok erken yani benim daha az ben cesaret edemiomDayanamadım gittim yaptım . Kafayı bozdum ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?