Tabi ki ederim Angelina rabbim gönlünde dilediğin evladı en kısa sürede önce rahmine sonra kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallahtebrik ederim hayirli olsun bizlerede dua et canim
Adet olmazsak ne kadar sonra test yapmalıyım cnmnegatif mi kuzum ama 5 gün öncede çok erken yani benim daha az ben cesaret edemiom
negatif mi kuzum ama 5 gün öncede çok erken yani benim daha az ben cesaret edemiom
Adet olmazsak ne kadar sonra test yapmalıyım cnm
geçmiş olsun canım bi daha ki aya inşallah muhtemelen bende adet olcam koyun gibi bkliyorumAdet oldum bugun byrama gidip gelince incir.kürü yapmaya baslicam ben kızlar. Esim ne yapmalı sizce,keçiboynuzu yemek mi yoksa pekmezini yemek mi daha iyi ne dersiniz uygulayan sonuc alan var mi hic?yada tavsiye edeceğiniz biseyler??
Almanyadayım burdaki testlerin üstünde yazıyo 5 gün önceden belli oluyo diye o yüzden
güzel geçti canım çok eğlendim ne regl ne bişey hiçbişey düşünmedim eve geldim manyaklaştım yinemyzt tatil nasıl geçti canm
güzel geçti canım çok eğlendim ne regl ne bişey hiçbişey düşünmedim eve geldim manyaklaştım yine
aynen öyle canım ya cidden bişey düşünmüyosun otelde zaten her dakka yok yemekti yok eğlenceydi yok yüzmeydi bilmem neydiMillet boşuna tatilde hamiş kalmıyo
Ah ah keşke bende gidebilsem
aynen canım bende öyle bat yaklastı ve karmakarısık oldum yine
canım hamilelikte olur reglde olur malsf cok benziyorlar
ya benim 9 10 bat bugun az daha gidiyordum dur dedim kendime cesaret edemedim
bi hamileyim diye inanıyorum bi regl gelcek diyorum
benim de bat 10 u ben de sabırsızlıkla bekliyorum bi diyorum herhalde bu ay oldu sonra yok ya yine olmadıben de uyku hali ve baş dönmesi var sanki acaba psikolojik mi kendim mi üretiyorum anlamadım.bu ay regl olacak gibi hissetmiyorum. ..sen de durum nasıl ağrın felan var mı
bende 9 10 11 canım 8i falan gelmeztahminimce. bende bi hevesleniyorum bi olmadı diyorum
regl uzakken hevesliydimde uaklasınca korkmaya basladım.
bende uyku hali bas dönmesi mide bulantısı falan yok bende en yogun dudak kuruması ve sol kasık agrısı batması sızlaması var gogus hassasiyeti var ama umutlanmama yetmez bunlar cunku daha öncede oldu ama hamile değildim o yuzden belirtiler umrumda değltek dileğim regl gelmesin belriti yaşamasamda olr
ama sanki regl gelcek gibi sökülüyor gibi olyrum belim boşluklarım karnım
Evet canım evet. Normal adet oldum. Bi acabam yok yani. Yemek bile yapmadım bugün o derece bişey yapmak istemedi canımmelegini_bekliyor canım naptın cogaldo mı reglin
cnm banada dua et tatlim ozlem benim adimadını yazdım defterime hepınıze namazımdan sonra teker teker dua edıcem. aynen daha henuz kımse bılmıyo esımı beklıyorum daha suprız olucak:))
Keciboynuzu kürunu kullandik sadece cinsel performansta artis oldu semn ornegini yrin vericez bakalm artis olmusmu aama kesinlikle keciboynuzu öxü pekmezini kullanin derim rabbim insallah bu ugraslarimizin sonucunda bebislerimize kavustrurAdet oldum bugun byrama gidip gelince incir.kürü yapmaya baslicam ben kızlar. Esim ne yapmalı sizce,keçiboynuzu yemek mi yoksa pekmezini yemek mi daha iyi ne dersiniz uygulayan sonuc alan var mi hic?yada tavsiye edeceğiniz biseyler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?