Evet canım evet. Normal adet oldum. Bi acabam yok yani. Yemek bile yapmadım bugün o derece bişey yapmak istemedi canım
sonuççç:))Dayanamadım gittim yaptım . Kafayı bozdum ya .
çıkmamış galiba canımsonuççç:))
sonuççç:))
uff erken da erken sabırrr
Ben bunların ikisinide 14 gündür yapıyorum ama aç karına birer defa inş faydası olur vesile olurHamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Hamile Kalma Kürü: Kan Yapıcı İncir Kürü (İbrahim Saraçoğlu Tarifi)
Malzemeler:
Hamile Kalmak İçin İncir Kürü Nasıl Hazırlanır?
- 8-9 adet kuru incir
- Yarım litre su
Nasıl Yapılır: İlk olarak yarım litre klorsuz su kaynatılır. Kaynayan suyun içerisine kuru incirler ilave edilir. İncirleri ilave ettikten sonra ağzı kapalı bir şekilde 7-8 dakika daha kadar kaynatılır. Ardından ocağın altı kapatılır ve ılıması için bir müddet bekletilir. Karışım ılıdıktan sonra süzülür. Gün içinde öğünlerden yaklaşık 10-15 dakika önce aç karnına 3 seferde içilir.
Aaa ben incir yemiyorum doğrayıp suda kaynatip suyunu içiyorum ama bundan sonra bakaym:)kızlar incirlerin içine bakın en kalitesini alsanız bile
çok severim kuru incir geçen yemeden bi açtım kurtlu yani
Aaa ben incir yemiyorum doğrayıp suda kaynatip suyunu içiyorum ama bundan sonra bakaym:)
Haklısın cnm bakarm artk sen direk incir mi yiyorsun k ürünü yapmiyo musungeneli kurtlu canımmutlaka bakın iyice inceleyin
komşumuz incirin memleketinden çoğu incir saglıklı ortamlarda kurutulmuyor diyor coguda kurtlu dedi
ay bi açarım geziyor içinde resmen çok tiksindim o yuzden
Haklısın cnm bakarm artk sen direk incir mi yiyorsun k ürünü yapmiyo musun
Ne yaptın canım nasıl oldun ?Aradım şimdi doktoru meşgulmüş biraz sonra tekrar arıcam da ne dicem adama ? Ben hamile kalamıyorum mu dicem. Off valla ya
canım sende mi regl oldun ya beraber bekliyorduk yaNe yaptın canım nasıl oldun ?
nıkı canım dur bakım ya bendec cok umutluydum bu aykızlar sanırım ben ümidimi kaybediyorum
reglim gelecek galiba hamile değilim olmadı galiba
artık cok mutsuz hissediyorum kendimi
adet sökülmesi yasıyorum sanki
yok canım ben severim öylesine çerez alırken alırız çayla severim
kür falan yapmıyorum yani komsularla gecen incirden konusuorduk kadın dedi bakmadan yeme ablam dedipiyasakilerin %90 ı kurtlu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?