Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Evet canım evet. Normal adet oldum. Bi acabam yok yani. Yemek bile yapmadım bugün o derece bişey yapmak istemedi canım

valla üzüldüm canım tüm rüya bozuldu gibi beraber bekliyorduk falan ne bileyim kötü oldum
bende keyifsizim yemek yapmayacaktım hiç yine dayanamadım tavuklu nohut yaptım.
bilmiyom hiç keyfim yok benim

Yarında sabahtan günün ilk idrarını götürmem lazım kadın doktoruma .
İltahap felan için.

Ben bunların ikisinide 14 gündür yapıyorum ama aç karına birer defa inş faydası olur vesile olur

kızlar incirlerin içine bakın en kalitesini alsanız bile
çok severim kuru incir geçen yemeden bi açtım kurtlu yani

Aaa ben incir yemiyorum doğrayıp suda kaynatip suyunu içiyorum ama bundan sonra bakaym:)

geneli kurtlu canım mutlaka bakın iyice inceleyin
komşumuz incirin memleketinden çoğu incir saglıklı ortamlarda kurutulmuyor diyor coguda kurtlu dedi
ay bi açarım geziyor içinde resmen çok tiksindim o yuzden

geneli kurtlu canım mutlaka bakın iyice inceleyin
komşumuz incirin memleketinden çoğu incir saglıklı ortamlarda kurutulmuyor diyor coguda kurtlu dedi
ay bi açarım geziyor içinde resmen çok tiksindim o yuzden
Haklısın cnm bakarm artk sen direk incir mi yiyorsun k ürünü yapmiyo musun

Haklısın cnm bakarm artk sen direk incir mi yiyorsun k ürünü yapmiyo musun

yok canım ben severim öylesine çerez alırken alırız çayla severim
kür falan yapmıyorum yani komsularla gecen incirden konusuorduk kadın dedi bakmadan yeme ablam dedi piyasakilerin %90 ı kurtlu dedi

kızlar sanırım ben ümidimi kaybediyorum
reglim gelecek galiba hamile değilim olmadı galiba
artık cok mutsuz hissediyorum kendimi
adet sökülmesi yasıyorum sanki

bütün enerjim çekilmiş gibi oysa tatilde ne kadar mutluydum eve gelmek bile istemedim
kendimi çok yorgun bıkkın ve bitkin hissediyorum
yarın test yaparsam yazarım kızlar

yok canım ben severim öylesine çerez alırken alırız çayla severim
kür falan yapmıyorum yani komsularla gecen incirden konusuorduk kadın dedi bakmadan yeme ablam dedi piyasakilerin %90 ı kurtlu dedi
anladım cnm gene faydası oluyodur ama incirin sen gene devam et bence bakarak yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…