Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

nıkı canım dur bakım ya bendec cok umutluydum bu ay @melegini_bekliyor ve senden umutlarımı yıkmayın ya

ya karpatyam bilmiorum sizide sıkmak kafa şişirmek istemiyorum ama glecek bilitorum
5 aydır olmuyor
ah olsa süpriz yapsa bayram geliyo şimdi yuzum dusucek mutsuz mutsuz gezicem eşimlede kavga etmesem iyi hiç sevmez surat asmamı ne oluyo der durur bende terslerim sonra al sana kavga

Ne zamndı adet tarhin ağrın mi var noldu cnm

bat 9 10 eylül canım bir sürüde belirtim vardı ama bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum regl agrım yok ama hani karın agrısı yok ama adet olmadan sökülür gibi olur ya karında belde yan bosluklarda oralarda bi hareketlenme var

yok canım benım bıızı nıye sıkacaksın bnmde 5 ay sayılır duşukden sonra olmadı ışte napım bı umut dunyası

annemler gelcekti eylülün sonunda hep hayalim guzel haber vermekti Allahım nasip et ya lütfen ağlıcam resmen gözlerim dolu dolu sanırım olucagımı hhissettiğimden böyle depresyona girdim

yok canım benım bıızı nıye sıkacaksın bnmde 5 ay sayılır duşukden sonra olmadı ışte napım bı umut dunyası

çok zormuş gerçekten artık mutlu olamıyorum hiç tatilde kafam cok rahattı

Evet Canım bende regl oldum inşallah senden güzel haberler alırız Mutlu edersin bizi bu ay bizim olmadı
Sabah çok moralim bozuktu ama Sağolsun eşim toparladı

off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö

Belli olmaz cnm ya dha şimdiden üzme kendini belki hamilesndr ondan bel ağrısı olur tutunuyodur belki inşallah boşuna uzuluyosundr

off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö
Daha beş ay diyorsun canım bir yıl olmaması çok normal uzme canini benim koskaca 2 yıldır olmuyor:-(

Belli olmaz cnm ya dha şimdiden üzme kendini belki hamilesndr ondan bel ağrısı olur tutunuyodur belki inşallah boşuna uzuluyosundr

sol kasıgımda uzun zamandır batma agrı sızı var canım taa yumurtlama gunumden sonra ama belirti oalrak bile saymak bile istemiyorum daha onceki aylarda yanıldım gogus agrım cok oldu falan filan işte sag tarafımada geçti agrı ordan anlıyorum ben regl gelcegini

Daha beş ay diyorsun canım bir yıl olmaması çok normal uzme canini benim koskaca 2 yıldır olmuyor:-(
pyle canımda insan yoruluyomus ya sende geçtin bu yollardan anlarsın gerçekten sunu yazarken bile ağlıyorum resmen eşimden saklıyorum hep herseyi yansıtmak istemiyorum onuda uzmek istemiyorum

neyse kızlar ben cıkıyorum test yaparsam yazarım bi elimi yüzümü yıkıyayım kötü oldum

regl geleceksede keşke o ay belirti hiç yasamasak ben bu ay cok rahatım velirti bile aramadım hiç aramadım hemde dinlemedim kendimi

regl geleceksede keşke o ay belirti hiç yasamasak ben bu ay cok rahatım velirti bile aramadım hiç aramadım hemde dinlemedim kendimi
Biliyorum cok zor ama lutfen uzulmeyin stres yapmayin olmamasinda en buyuk etken bunlar biliyorsunuz hormonlar hersyden etkileniyor. Bide daha olmamissiniz bile test iconde erken ayrica negatif ciksada uzulmeyin lutfen

Olabilir cnm iki tarafında ağrı olabilir tek tarafta olması şart değilki sen niye bukadar üzülüyon cnm dur baklm adet günün gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…