Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

:) bende eşimin yanında ağlamıyorum yalnızken ağlıyorum kimseyede belli etmiyorum biz kadınlar çok güçlüyüz aslında şaka bi yana Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin
Amiiin canım ben bugün regl oldum umut falan kalmadı ama yumurtlama zamanımda yine umutlanirim ben::) canım senle bi topik açalım iki yıldır anne olamayanlar diye bakalım bizden başkası var mi :-D

valla üzüldüm canım tüm rüya bozuldu gibi beraber bekliyorduk falan ne bileyim kötü oldum
bende keyifsizim yemek yapmayacaktım hiç yine dayanamadım tavuklu nohut yaptım.
bilmiyom hiç keyfim yok benim
İnşallah sen hamilesindir de bari biraz da olsa mutlu olacak bi sebebim olur canım. İnan kalbim dualarım seninle

Amiiin canım ben bugün regl oldum umut falan kalmadı ama yumurtlama zamanımda yine umutlanirim ben::) canım senle bi topik açalım iki yıldır anne olamayanlar diye bakalım bizden başkası var mi :-D
bende aynı senin gibiyim ya adet olunca bütün umutlarım yıkılıyor ağlıyorum çok hiç olmucak mis gibi hissediyorum sonra yumurtlama zamanında tekrr umutla çalışmalara devam ediyorm:) açalım cnm sen aç ben geliyorum

off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö
Sağol canım ya bende üzüldüm kızdım (kime kızıyorsam) sonra toparladım önümüzde yeni bir ay var yeni umutlar bebişlerimizi istiyorsak pes etmek yok.Yine beraber bekleriz biz ( melegini_bekliyor ) buradayız senin sonucunu bekleriz merak etme kendini üzme.

Aynen cnm saol ben bu ay klomen kullandım yumurtalarım çatlamıştı bakalım hayırlısı

Ne yaptın canım nasıl oldun ?
Kırmızılarla yaşamaya devam ediyorım canım maalesef eşim de üzülüyorum diye kızdı bana. Hayırlısı değilmiş demek ki niye üzülüyorsın bu kadar dedi. Biraz rahat olman lazım dedi. doktoru da tekrar aramadım canım. Napsam bilmiyorum

Benim eşim de kızdı bana az önce. Ağladım bütün gün dedim sen kendini niye üzüyorsun hayırlısı değilmiş demek ki. Böyle yaparsan hiç olmaz dedi

Evet eşin doğru söylüyor canım sende böyle düşün rahatlat kendini biraz sonra ne yapmak istediğine karar verirsin.

Esin çok haklı üzme bukadar kendini doktoru niye Arıcan cnm

Evet Canım bende regl oldum inşallah senden güzel haberler alırız Mutlu edersin bizi bu ay bizim olmadı
Sabah çok moralim bozuktu ama Sağolsun eşim toparladı
Eşlerimiz de üzülüyor ama Allah tan bizden daha dayanıklılar. Bide onlar da bizim gib olsalar düşünsene mutsuz mutsuz gezerrz artık hep

off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö
jejelibobon ve ben senden güzel haber bekliyoruz canım. Sakın ümidini kaybetme inşallah Allah ın izniyle hamilesindir canım

Esin çok haklı üzme bukadar kendini doktoru niye Arıcan cnm
Acaba dedim doktora gitsem mi kontrole? Kürtaj sonrası gitmiştim ama birdaha gitmedim. Tekrar bi kontrol mü olsa. Hem de yumurtlama günümü falan söyler belki şu günler çalışın der. Ben yumurtlama günümü de anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…