- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aynen elini yüzünü yıka toparla bir an önce kendini beterin beteri var cnm haber verirsinneyse kızlar ben cıkıyorum test yaparsam yazarım bi elimi yüzümü yıkıyayım kötü oldum
:) bende eşimin yanında ağlamıyorum yalnızken ağlıyorum kimseyede belli etmiyorum biz kadınlar çok güçlüyüz aslındaBenim koca yanımda değil rahat rahat ağladım ben bugün rahatladim
Amiiin canım ben bugün regl oldum umut falan kalmadı ama yumurtlama zamanımda yine umutlanirim ben::) canım senle bi topik açalım iki yıldır anne olamayanlar diye bakalım bizden başkası var mi :-D:) bende eşimin yanında ağlamıyorum yalnızken ağlıyorum kimseyede belli etmiyorum biz kadınlar çok güçlüyüz aslındaşaka bi yana Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin
İnşallah sen hamilesindir de bari biraz da olsa mutlu olacak bi sebebim olur canım. İnan kalbim dualarım seninlevalla üzüldüm canım tüm rüya bozuldu gibi beraber bekliyorduk falan ne bileyim kötü oldum
bende keyifsizim yemek yapmayacaktım hiç yine dayanamadım tavuklu nohut yaptım.
bilmiyom hiç keyfim yok benim
Amiiin canım ben bugün regl oldum umut falan kalmadı ama yumurtlama zamanımda yine umutlanirim ben::) canım senle bi topik açalım iki yıldır anne olamayanlar diye bakalım bizden başkası var mi :-D
Sup3rısıyle kırdık zıncırlerı sırayla kalacağızdıoduk ufffİnşallah sen hamilesindir de bari biraz da olsa mutlu olacak bi sebebim olur canım. İnan kalbim dualarım seninle
Sağol canım ya bende üzüldüm kızdım (kime kızıyorsam) sonra toparladım önümüzde yeni bir ay var yeni umutlar bebişlerimizi istiyorsak pes etmek yok.Yine beraber bekleriz biz (off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö
Aynen cnm saol ben bu ay klomen kullandım yumurtalarım çatlamıştı bakalım hayırlısıcanım ben olsam adetim normal sürecinden geçtikten sonra yani bazen 1 2 gün oynuyor o günleride geçerse hemen yaparım dayanamam.
bat günü bile çok merak ediyorsan yapabilirsin.
ama genelde doktorlar regliniz 1 hafta geçerse yapın diyorda ben bu kadar sabredebileni pek görmedim
Kırmızılarla yaşamaya devam ediyorım canım maalesefNe yaptın canım nasıl oldun ?
Canım benim valla bende umutluydum ama olmadı nabalım. Siz hamilesinizdir inşallahnıkı canım dur bakım ya bendec cok umutluydum bu aymelegini_bekliyor ve senden umutlarımı yıkmayın ya
Benim eşim de kızdı bana az önce. Ağladım bütün gün dedimya karpatyam bilmiorum sizide sıkmak kafa şişirmek istemiyorum ama glecek bilitorum
5 aydır olmuyor
ah olsa süpriz yapsa bayram geliyo şimdi yuzum dusucek mutsuz mutsuz gezicem eşimlede kavga etmesem iyi hiç sevmez surat asmamı ne oluyo der durur bende terslerim sonra al sana kavga
ınş cnm bnm sanmıorumda ınşş daaa coook var bnm ğunume 1 eylul yumyum ğunuydu daa dvam etsemmı çalışmaya bılmıorum yaCanım benim valla bende umutluydum ama olmadı nabalım. Siz hamilesinizdir inşallah
Evet eşin doğru söylüyor canım sende böyle düşün rahatlat kendini biraz sonra ne yapmak istediğine karar verirsin.Kırmızılarla yaşamaya devam ediyorım canım maalesefeşim de üzülüyorum diye kızdı bana. Hayırlısı değilmiş demek ki niye üzülüyorsın bu kadar dedi. Biraz rahat olman lazım dedi. doktoru da tekrar aramadım canım. Napsam bilmiyorum
Esin çok haklı üzme bukadar kendini doktoru niye Arıcan cnmKırmızılarla yaşamaya devam ediyorım canım maalesefeşim de üzülüyorum diye kızdı bana. Hayırlısı değilmiş demek ki niye üzülüyorsın bu kadar dedi. Biraz rahat olman lazım dedi. doktoru da tekrar aramadım canım. Napsam bilmiyorum
Eşlerimiz de üzülüyor ama Allah tan bizden daha dayanıklılar. Bide onlar da bizim gib olsalar düşünsene mutsuz mutsuz gezerrz artık hepEvet Canım bende regl oldum inşallah senden güzel haberler alırız Mutlu edersin bizi bu ay bizim olmadı
Sabah çok moralim bozuktu ama Sağolsun eşim toparladı
Medikara mi gidiyorsunuzAynen cnm saol ben bu ay klomen kullandım yumurtalarım çatlamıştı bakalım hayırlısı
off sizin regl olmanız beni gerçekten cok uzdu beraber bekliyorduk resmen yıkıldım adınıza cok uzuldum
inşallah canım hayırlısı ya kafam cok karısıkö
Evet ona da çok sevindim. Bide hiç umudu yoktu o yüzden hamile olduğunu öğrenince dah abi sevindim. Hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyelimSup3rısıyle kırdık zıncırlerı sırayla kalacağızdıoduk ufff
Diğer adet gününe kadar devam et canım. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. İşini şansa bırakmaınş cnm bnm sanmıorumda ınşş daaa coook var bnm ğunume 1 eylul yumyum ğunuydu daa dvam etsemmı çalışmaya bılmıorum ya
Acaba dedim doktora gitsem mi kontrole? Kürtaj sonrası gitmiştim ama birdaha gitmedim. Tekrar bi kontrol mü olsa. Hem de yumurtlama günümü falan söyler belki şu günler çalışın der. Ben yumurtlama günümü de anlamıyorumEsin çok haklı üzme bukadar kendini doktoru niye Arıcan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?