- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Git ozmn cnm kafan da rahat olur hem dediğin gibi takip etsin bende amlyt olduğum doktra dedim takip et diye yarn gitcem ama ben ovu testi almıştım bu ay ilk defa iki gündür silik çizgi çıktıAcaba dedim doktora gitsem mi kontrole? Kürtaj sonrası gitmiştim ama birdaha gitmedim. Tekrar bi kontrol mü olsa. Hem de yumurtlama günümü falan söyler belki şu günler çalışın der. Ben yumurtlama günümü de anlamıyorum
Ben olsam idrar testi yaparm geneMerhaba kizlarrr aranizda yeniyim sat 29 agustostaydi ama regl olmadim 3 gun gecince kan testi yaptirdim ama sonuc 0.1 tekrarlamayada korkuyorum ya gene negatf cikarsa ama 8 gun gecti
Ne zaman gitmem lazım bilmiyorum ki adetliyken mi gitmeliyimGit ozmn cnm kafan da rahat olur hem dediğin gibi takip etsin bende amlyt olduğum doktra dedim takip et diye yarn gitcem ama ben ovu testi almıştım bu ay ilk defa iki gündür silik çizgi çıktıdegerlndrmistm ama genede gitcem :)
Adetin bittiği zamn cnm ben adetliyken gitmiştim 10 gün sonra gel demistiNe zaman gitmem lazım bilmiyorum ki adetliyken mi gitmeliyim
Yapıcam zaten canm ama cumaya kadar bekliyim dedm ve nerdeyse hergun boyle sumuksu bi akinti geliyoBen olsam idrar testi yaparm gene
Ohoo cumaya çok var catlamazsan meraktan bekleYapıcam zaten canm ama cumaya kadar bekliyim dedm ve nerdeyse hergun boyle sumuksu bi akinti geliyo
Amin canim insallah Rabbim isteyen herkeze verir insallah dua et banaa canimmm :)Ohoo cumaya çok var catlamazsan meraktan beklehamilelik varsa oluyomus o akıntı inşallah hamilesindır
İnşallah cnm Rabbim hepimizin yüzünü güldursün inşallah hayırlısıyla hamile kalırız cnm ben hep dua ederken isteyen herkesin olsn diyorum ztn:)Amin canim insallah Rabbim isteyen herkeze verir insallah dua et banaa canimmm :)
Hımm adetin 3. Günü falan demiyorlar mıydı canımAdetin bittiği zamn cnm ben adetliyken gitmiştim 10 gün sonra gel demisti
Keçiboynuzu kürü uygula. İşe yarayabilir...Merhaba kizlar esimn sperm sorunu var ve cok dusuk napicam bn bir yil oldu
Eşlerimiz de üzülüyor ama Allah tan bizden daha dayanıklılar. Bide onlar da bizim gib olsalar düşünsene mutsuz mutsuz gezerrz artık hep
Hımm adetin 3. Günü falan demiyorlar mıydı canım
Amin canım ya inşallah. Allah isteyen herkese versin, kimseyi aratmasın Rabbim. Eşlerimize çokta belli etmememiz lazım ama elde olmuyor işte bazen. Ben bugün eşim işteyken daha msj atıcaktım yine olmadı diye üzüleceğini biliyorum zor tuttum kendimi akşama kadarBir kere hiç unutmuyorum , adetim 9 gün gecikti test felan yaptım negatifi gördüm.. bide baya bi belirtilerim vardı. Çok ümitliydim.. 2 gün boyunca eşime yalvarmıştım eve gelirken test al diye. Herneyse negatifi görünce sessiz sessiz odama gittim . Eşim gelip e ne oldu diyince ben başladım hüngür hüngür ağlamaya. Garibim beni teselli etmeye çalıştı felan hatta olmazsa evlatlık ediniriz felan dedi. Sonra o gece de benim üzüntüme dayanamayıp gidip içmiş akıllım.
Ne kadar belli etmeselerde çok üzülüyorlar ya en çok eşimin baba olmasını istiyorum. Onun dünyanın en iyi babası olcağını biliyorum.
Allahım hepimize evlat sevgisi yaşatsın.
Amin canım ya inşallah. Allah isteyen herkese versin, kimseyi aratmasın Rabbim. Eşlerimize çokta belli etmememiz lazım ama elde olmuyor işte bazen. Ben bugün eşim işteyken daha msj atıcaktım yine olmadı diye üzüleceğini biliyorum zor tuttum kendimi akşama kadar
Benimde yarın bat günüm canım
Bendede 2 gündür bel ağrısı var inşallah enfeksiyon değildir
Daha önce yaşadım çünkü
Hamilelikte ağızda metalik tat diye duymuştum evet var öyle bişey
Ama ben artık kanmicam
Geçen ayda da 10 günüm gecikti kan testim negatifti sonra adet gördüm artık kandırmicam kendimi
İnşallah bizede nasip olur Allah hayırlısını nasip etsin[/QUOTE
Haklısın cnm bende hep kuruyorum kafamda her ay oluyor bu sefer başka hislerim belirtilerim hamileyim diyorum ama sonuç hüsran Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese yasatsin inş
Ayy gerçekten mi acaba mı dedim yani şimdi kahvaltı yaparken bu sabah kahvaltim bitene kadar agzimdaydi o tat daha sonra ara ara oldu bat yarın bakalım inş Rabbim güldürsün yüzümü isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşcanım ben 2 gun once yasamaya basladım o tadı acıkcası.ama ben 7. haftamın ıcıne gırıyrum yavastan belirtide olabılır. yada demir eksikliğin avr
Evet adetin 3. Gunu gidilir.10 gun sonra o belki ovulasyon a bakmak icin cagrmistir.normalde tahliller icin 2 . 3 . Gunu gitmek gerekiyorHımm adetin 3. Günü falan demiyorlar mıydı canım
Kizlar Merhaba ben yarin ilk defa doktora gidicem cok heyecanliyim ve korkuyorum neler oluyor nasil oluyor hic birsey bilmiyorum alttan muayene oluyormu ve aciyormu yardimci olurmusunuz lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?