Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Git ozmn cnm kafan da rahat olur hem dediğin gibi takip etsin bende amlyt olduğum doktra dedim takip et diye yarn gitcem ama ben ovu testi almıştım bu ay ilk defa iki gündür silik çizgi çıktı degerlndrmistm ama genede gitcem :)

Merhaba kizlarrr aranizda yeniyim sat 29 agustostaydi ama regl olmadim 3 gun gecince kan testi yaptirdim ama sonuc 0.1 tekrarlamayada korkuyorum ya gene negatf cikarsa ama 8 gun gecti

Ne zaman gitmem lazım bilmiyorum ki adetliyken mi gitmeliyim

Eşlerimiz de üzülüyor ama Allah tan bizden daha dayanıklılar. Bide onlar da bizim gib olsalar düşünsene mutsuz mutsuz gezerrz artık hep

Bir kere hiç unutmuyorum , adetim 9 gün gecikti test felan yaptım negatifi gördüm.. bide baya bi belirtilerim vardı. Çok ümitliydim.. 2 gün boyunca eşime yalvarmıştım eve gelirken test al diye. Herneyse negatifi görünce sessiz sessiz odama gittim . Eşim gelip e ne oldu diyince ben başladım hüngür hüngür ağlamaya. Garibim beni teselli etmeye çalıştı felan hatta olmazsa evlatlık ediniriz felan dedi. Sonra o gece de benim üzüntüme dayanamayıp gidip içmiş akıllım.
Ne kadar belli etmeselerde çok üzülüyorlar ya en çok eşimin baba olmasını istiyorum. Onun dünyanın en iyi babası olcağını biliyorum.
Allahım hepimize evlat sevgisi yaşatsın.

Amin canım ya inşallah. Allah isteyen herkese versin, kimseyi aratmasın Rabbim. Eşlerimize çokta belli etmememiz lazım ama elde olmuyor işte bazen. Ben bugün eşim işteyken daha msj atıcaktım yine olmadı diye üzüleceğini biliyorum zor tuttum kendimi akşama kadar

Duam da hep diyorum Rabbim eğer evlat vermiceksen buna dayanma gücü ver , sabrını da ver diyorum. Çok zor gerçekten. Benim daha 1 sene oldu. Daha fazla bekleyenler nasıl beklemişler. Ben delircek gibi oluyorum.

canım ben 2 gun once yasamaya basladım o tadı acıkcası.ama ben 7. haftamın ıcıne gırıyrum yavastan belirtide olabılır. yada demir eksikliğin avr
Ayy gerçekten mi acaba mı dedim yani şimdi kahvaltı yaparken bu sabah kahvaltim bitene kadar agzimdaydi o tat daha sonra ara ara oldu bat yarın bakalım inş Rabbim güldürsün yüzümü isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inş

Kizlar Merhaba ben yarin ilk defa doktora gidicem cok heyecanliyim ve korkuyorum neler oluyor nasil oluyor hic birsey bilmiyorum alttan muayene oluyormu ve aciyormu yardimci olurmusunuz lutfenn

Kizlar Merhaba ben yarin ilk defa doktora gidicem cok heyecanliyim ve korkuyorum neler oluyor nasil oluyor hic birsey bilmiyorum alttan muayene oluyormu ve aciyormu yardimci olurmusunuz lutfenn

Adetliyken gel diyor canim hormon tahlilleri icin.eger adetli deilsen bosuna gitme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…