Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Pardon masall a yazcaktim

Son düzenleme:
Kizlar Merhaba ben yarin ilk defa doktora gidicem cok heyecanliyim ve korkuyorum neler oluyor nasil oluyor hic birsey bilmiyorum alttan muayene oluyormu ve aciyormu yardimci olurmusunuz lutfenn
Mrb cnm öncelikle endişelerini bir kenera at korkulacak hiçbir şey yok öz geçmişini soruyor alttan muayene yapıyor çoğu kişi acidigini söyler ama acı yok yani biraz irkiliyorsun ama ilk girişte sonra alisiyorsun bu kadar adet 2 3 günü hormon tahlili için çağırıyor birde eşin için spermiyogram verir büyük ihtimal

Hayırlı geceler bayanlar
Off benimde bugünden beri başım ağrıyor ne uyku ne bişey
Sinüzit var bende acaba o mu azdı bilmiyorum şakaklarım ve alnım fena.... dün belimin ağrısından duramadım bugün bu yarın ne acaba... la 70'lik kadınım sanki
bi uyuyabilsem.. zor anam zor kadın olmak

Cok tesekkur ederim canim bilmiyrm korkuyorum nedense ins hersey yolunda gider

Peki alttan muayene falan yapilmiyormu
hormon testlerine gore bi bozukluk varsa ilac veriyor once sonrasi problemine bagli.bende adet duzensizligi oldugu icin yumurtlama gunlerimi bilemiyordum.oyzuden alttan muayene ile yumurtaliklarimi o kontrol etti 4 5 gunde 1.2 kere kontrol edince zaten 19 mm oldular.sonrasinda karindan bakti.ama oncelikle alttan bakmiyolar yani.tahlil zonuclarini al konus sonra o diyor zaten

Bana mı yazdın canım ? Benim adetim 9 gün gecikmedi ki

Masalll92 Canim daha 1 yil olmus.dr lar bile 1 yildan sonra mudahale ediyorlar.bizden daha kotu durumda umitsiz vakalar var.olur niye olmasin cok onemli bi sorun yoksa.simdi tip cok ilerledi herseyin caresi var.senim adetin 9 gun gecmis.ben 4 ay adet gormedim.deli gibi haftada 3 kere test yaptim evde.her golgede acilde kan baktrdim tam 4 ay boyunca bi umutla yasadim adet olamadigim icin.sonra lekelenmelerim oldu sokulemedim bi umit yerlesme dedim dr a gittim.pko tanisi koydu.ozamana kadar kontrollerimde hic cikmazdi cocuk isteyince olacagi tuttu.ama en azindan dedim artik sorunun ne oldugu belli tedavisi belli.niye umitsizlige kapiliyorsunki.yumurtan varaa esinde 1 tanecik bile canli sperm varsa tup bebekle onla bunla mumkun artik.ki oyle bi probleminiz yok sanirim

Kizlar vajinusmusum hamile kalmak istiyorum yapamiyorum bir turlu cesaret edipde napcam bana bi akil verin
Derecesi ney.zor bi ikiskimi oluyor hic mi olmuyor.iliskide zorlanjyorsan pressed diye bi jel var.hem kayganlastryor hem spermlerin iyi yuzmesini sagliyor.dr a gittin mi canim.ozellikle cinsel iliski uzmanlari bi cok vajinusmusu tedavi ediyor

Kizlar vajinusmusum hamile kalmak istiyorum yapamiyorum bir turlu cesaret edipde napcam bana bi akil verin
canim benim ben 1.5 yil vajinusmusla ugrastim.cok sukur yendim.bende o zamam senin gibi hamile kalmak istiyodum.oncelikli olarak vajinusmusu yenip sonra hamile kalmayi dusunmeni oneririm.ama seni de anliyorum.vajinusmuslu hamile olan cok kisi var.hamileyken yenenler bile oldu.rabbim gonlune gore versin.

Derecesi ney.zor bi ikiskimi oluyor hic mi olmuyor.iliskide zorlanjyorsan pressed diye bi jel var.hem kayganlastryor hem spermlerin iyi yuzmesini sagliyor.dr a gittin mi canim.ozellikle cinsel iliski uzmanlari bi cok vajinusmusu tedavi ediyor
Gittim cnm gittim parmak egzersizi yapmam lazim birturlu beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…