Yok cnm istanbul batıbahat hstnsiMedikara mi gidiyorsunuz
İnşallah çıkar yaa ben istiyorum ve bu ay şüpheleniyorum lekelenme karın ve kasık ağrım var iki gün kaldı adete de@Cydanrouz
@mercanca33
@enchante
@Globalist
@Masal9255
kızlar aranızda ağustos hamilesi çıkarsa kutlarız burdada :)
hadi buyrun gelin
incir kürü ne acaba öğrenebilir miyim bende yaparımInsallah tutar valla ama ben incirden nefret ederimkeci boynuzu alicam tatilde trden onu denerim esimde :)
Bencede yapmani tavsiye ederim canim cocugunun bi kardesi olsun herzaman ona destek verecek bi kardes hic dusunme başla calismalara derim bence:)Hepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
Amin canim insallah kandada pozitifi gorursun hepimizin hakkinda hayirlisi olsunEylul ayi benim icin artik ozel bir ay oldu hamileyim sanirim cunku cift cizgiyi gordum :):):) kan verdm sonucumu bekliyorum. Rabbm isteyen herkese nasip etsin insaallaahh
İsh hayırlısı canım!sizden cesaret alıp bende başlıca çalışmalara!Bencede yapmani tavsiye ederim canim cocugunun bi kardesi olsun herzaman ona destek verecek bi kardes hic dusunme başla calismalara derim bence:)
teşekkür ederim çok sağol. evet herkesin bir sınavı vardır yaşayıp görüyoruz allah hayırlısını versin ne diyim.Canım benim çok geçmiş olsun dayın için de senin içinde. Evet çektiğimiz sıkıntı kadar mukafatimiz var. Git git canim ihmal etme doktorunu. Ne yapalım rabbimden gelen her şeye sabredip dua edeceğiz mükafatını da alacağız jnsallah. Bazimiz hemen kavuşuyor bebisine bazımız da biraz bekleyerek işte. Inşallah dualarımız kabul olacak. Vardır yaşadığımız her şeyde bir hayır.
NE güzel canım ya battan ne kadar once oğrendin ve belirtilerin varmıydı ?Eylul ayi benim icin artik ozel bir ay oldu hamileyim sanirim cunku cift cizgiyi gordum :):):) kan verdm sonucumu bekliyorum. Rabbm isteyen herkese nasip etsin insaallaahh
olabilir de benim doktr onemsemedi pek zatn özel değil ya fakülte de :)Hımm adetin 3. Günü falan demiyorlar mıydı canım
Canım hoşgeldin en kısa zamanda başla planladığın gibi olmuyor her zaman. Mayıstan beri uğraşıyoruz bizde ama,henüz bi sonuç,elde edemedik. Kardeşsiz bırakma evladını Allahbağışlasın kuzunu.Hepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
Bencede basla cunku daha sonra istersin benim gibi cokmu gec kaldim olurmu olmazmi gibi dusuncelere girersin ins hayirlisiyla olurİsh hayırlısı canım!sizden cesaret alıp bende başlıca çalışmalara!
merhaba yaşım sizden küçük akıl vermek gibi algılamayın ama bence bi çocuk tek kalmamalı hayatta anne babadan sonra en büyük destekçi kardeştir Rabbim nasip ederse onu kardeşsiz bırakmayın yaşınız daha çok genç kimseye aldırmayınHepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
En onemli belirtim reglime 10 gun varken adet olacakmisim gibi ozellikle sol kasigimda adet olacakmis gibi agrim vardi. Normalde 3 gun kasik agrisi cekee adet olurum. Ve ayni zamanda goguslerimde sisti. Ben subattan beri istiyodum korkumdan yapamadm adetim 4 gun gecti oyle yaptmNE güzel canım ya battan ne kadar once oğrendin ve belirtilerin varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?