Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar biraz okudum paylaşımları aranızda çok yeniyim hiç birinizi tanımıyorum ama KK da 5. Yılım üyeliğimi aşılama olduğumda yapmıştım, hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin 4. Evlilik yıl dönümümden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim her ay ne umutlarla testler yaptım, tedaviye başladım bitmek bilmeyen kontroller takipler ilaçlar sonucu hüsran kan tahlilleri, göZ yaşı dökmediğim bir ayım bile yoktu o Zaman diyorlardı zamanı var demek ki kendimi buna ikna edemiyordum olsun istemekten başka bişeyi düşünemiyordum...sonra çapa devlet hastanesine gitmeye başladım özel hastanelerden kesinlikle sonuç, ilerleme alamadım, çapada hemen aşılama için tetkikler yapıldı 4 ay içinde aşılama oldu hiç bir nedeni yok çocuk olmamasının aşılama oldum ve gerçekten Rabb'ime bıraktım biliyorum çok zor..okurken kendimi hatırladım gözlerim doldu bu ay olmadıysa bir dahaki ay hiç umudunuzu kaybetmeyin muhakkak bir zamanı var kızım şimdi 4 yaşında bende yine kardeşi olması için uğraşıyorum inşallah nasip olacak ama tavsiyem hiç dr a gitmeyenler için en azından hormon testi yaptırmış olun dr kontrolüne girmiş olan arkadaşlara da evde ovülasyon testi+hayıt suyu öneririm...
Biliyorum çok uzun yazdım ama okuyunca anlatmak istedim umudunızu asla kaybetmeyin zamanı geldiğinde nasip olacak bunu hep bilin.

Hepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!

Bencede yapmani tavsiye ederim canim cocugunun bi kardesi olsun herzaman ona destek verecek bi kardes hic dusunme başla calismalara derim bence:)

teşekkür ederim çok sağol. evet herkesin bir sınavı vardır yaşayıp görüyoruz allah hayırlısını versin ne diyim.

Eylul ayi benim icin artik ozel bir ay oldu hamileyim sanirim cunku cift cizgiyi gordum :):):) kan verdm sonucumu bekliyorum. Rabbm isteyen herkese nasip etsin insaallaahh
NE güzel canım ya battan ne kadar once oğrendin ve belirtilerin varmıydı ?

Canım hoşgeldin en kısa zamanda başla planladığın gibi olmuyor her zaman. Mayıstan beri uğraşıyoruz bizde ama,henüz bi sonuç,elde edemedik. Kardeşsiz bırakma evladını Allahbağışlasın kuzunu.

Eğer bu ay regl olursam bir,sonraki bat 4 5 ekim kiiii buyuk ihtimal bendende umut yok bu ay.

merhaba yaşım sizden küçük akıl vermek gibi algılamayın ama bence bi çocuk tek kalmamalı hayatta anne babadan sonra en büyük destekçi kardeştir Rabbim nasip ederse onu kardeşsiz bırakmayın yaşınız daha çok genç kimseye aldırmayın

3 gün aradan sonra hepinize merhaba,
çok yoğundum hastane tahlil vs derken burayı da ihmal ettim şuanda 930 sayfadayım ve siz 995 sayfaya ulaşmışsınız oku oku bitmez artık inşalllah güzel haberler okurum ilerleyen sayfalarda bei soracak olursanız medipol kadın doğum uzmanına gittim p.tesi ve hem alttan hem ultrasondan baktı antibiyotikler vajinal enfeksiyona ve kaşıdığım için de mantara çevirmiş onun için bazı ilaçlar verdi diğer yandan yumurtalıklarım tertemiz kistim yokmuş gebeliği planlıyorum onun öncesinde neler yapmam lazım dedim ve bir sürü tahliller ve megafolik (folikasit ) başlayalım dedi. tabii tahliller okadar fazlaki 20 tane falan yani düşünün neyse bu sabahta sağlık ocağına gittim hepsini yaptıramadım 6 tanesi kaldı yani ama bunun 4 tanesi gerekmez dedi düşük tehlikesimi yaşadın dedi yoo dedim yani biz bu tahlili olmadığında araştırıp istiyoruz gereksiz ben de doktorum ama eşime yaptırmadım dedi ama diğerlerine bakılsın normal dedi bir de tam idrar yapmıyolarmış onu da artık kadın doğuma devletten randevu alıp orada yaptırırım bakalım sonuçlar yarın öğlen çıkacak ve öğreneceğiz. folik asidimi de dün aldım gün de 1 adet iç iç bitmez artık baya var yani inşallah zaman açısından doğru adımı atmışımdır ya bismillah deyip başladım

NE güzel canım ya battan ne kadar once oğrendin ve belirtilerin varmıydı ?
En onemli belirtim reglime 10 gun varken adet olacakmisim gibi ozellikle sol kasigimda adet olacakmis gibi agrim vardi. Normalde 3 gun kasik agrisi cekee adet olurum. Ve ayni zamanda goguslerimde sisti. Ben subattan beri istiyodum korkumdan yapamadm adetim 4 gun gecti oyle yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…