Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

En onemli belirtim reglime 10 gun varken adet olacakmisim gibi ozellikle sol kasigimda adet olacakmis gibi agrim vardi. Normalde 3 gun kasik agrisi cekee adet olurum. Ve ayni zamanda goguslerimde sisti.
Bende aynı canım,daha 10 gun varken yani yumurtlama,günümden 3 4 gun sonra başladı bende kasık ağrısı gpğus
Ağrısı bi oldu bi olmadıyoktu 2 3 gündür yine başladı batta yakın olunca,regl zannettim bende sivilcede,çıktı regl gelcek sanırım

Merhaba kızlar , bugün bat günüm ama henüz bişey yok.Sabah test yaptım meraktan bişey çıkmadı..Adetlerimde her zaman çok olmasa da bi düzensizlik olur..Ama ilk defa bu kadar kasık agrısıı bel agrısı ve göğüs hassasiyetim oluştu..Psikolojik diye düşündüm hep ama canımın yanmasi da psikolojik olamaz ya..Ve bu agrılar yumurtlamadan 1 gün sonra başlayıp arada hafifleyerek bugüne geldi . Umudum tam inşallah bayram hediyemiz

Yap bence canım yaş önemli değil ben de 36 yaşındayım oğlum var 7 yaşında bizimde hiç aklımızda yoktu ta ki oğlum anne benim hiç kardeşim olmayacak mı dedi içim sızladı 7 aydır korunmuyoruz her çocuk kardeş sevgisini tatmalı bence yaşamalı

adetin patlamıştır cnm ilişki esnasında bırıken kan boşalmıştır.Benımde öyle olmuştu 5 gün geçmişti regl sonra ılışkı oldu adet oldum

Hosbulduuum canım! Hepimizin yavrulari Allaha emanet olsun,amin!doğru söylüyorsun başlamak lazım! olsun sen de bozma moralin birde çok düşünme düşününce de oluyormuş oluruna bırak!Bu arada folik asit içmeye çoktan başladım ben...hepimiz için hayırlısı! ish güzel haberlerini alırız en kisa zamanda!

günaydın :) ben 25 yaşındayım annemle aramızda 21 yaş var, ben 5 yaşındayken annemin hamile olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum, maalesef ki annem 5. ayındayken düşük yaptı sonra da yıllarca hamile kalamadı ki doktorlar annemin bir daha hamile kalamayacağını söylemişti. 10 yaşına geldiğimde annem tekrar hamile kaldı ve bir erkek kardeşim oldu, ben 14 yaşıma geldiğimde annem tekrar hamile kaldı. şimdi 2 tane erkek kardeşim var. benim ergenlik dönemlerim annemin onlarla en çok uğraşması gereken zamanlara geldi, çoğu zaman kıskançlıklarım oldu ama şimdi bakıyorum da onlar olmasa ben çok eksik olurdum. her çocuk bir kardeş hakediyor yaşı kaç olursa olsun. bir kardeşimle aramda 10 diğeriyle 14 yaş var, ve ben onların hayatlarında annelerinden sonra onları en çok sevecek 2. kadın olarak yer alıyorum. sakın korkmayın, çekinmeyin. ilerde "keşke bir kardeşim olsaydı, bana destek olurdu" demesin, "iyi ki kardeşim olmuş" desin :)

Merhaba öncelikle mesajı okurken çok. Duygulandim bunu belirtmeden gecemiycem...Benim. endiselerimİ o kadar iyi tahmin etmissinizki...oğlum ne kadar anlayışlı ve sakin bir çocuk olsa da ergenlik döneminde Problem. Yasamamiza sebep.olur mu diye cekincelerim var dogal olarak...ama bi taraftan da iki küçük çocukla ugrasmak daha çok enerji ve sabır gerektirir diyip en azından bu konuda rahat ediceksin deyip kendimi teselli ediyorum..bunu birebir yaşamış birinden bunları duymak ve duygularını okumak inanin tam da duymak istediğim şeydi..çok teşk ederim.ish hayırlısı! Sevgiler!

kızlar günaydın, bata 11 gün kaldı. dün geceden beri sağ kasığımda ara ara bir sızlama oluyor sanki dar bir yerimden bir şey geçiyor gibi... çok afedersiniz sümüksü bazen şeffaf bazen de beyaz olan akıntım var, geçen adet dönemim bittiğinden beri 2 günde 1 ilişkiye devam ediyoruz. bu 4. ayımız, hamilelik olabilir mi bu belirtiler?

Bence yumurtlama olabilir çünkü adete daha 11 gün var bu kadar kısa zamanda böyle belirtiler olacağını zannetmiyorum farzedelimki şuan hamilelik var şu durumda en az 2-3 hafta önceden döllenme olması gerekir o zaman. İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Bende her adet dönemi geldiğinde buraya girmicem diyorum kendimi alamıyorum geçen ay memlekete gittiğimizden fazla çalışma olmadı ama yinede insanın aklına acabalar geliyo ama bi yandanda zannetmiyorum yine kendimi kandırmak istemiyorum ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin

o kadar çok istiyoruz ki artık, 3 aydır hep yüzümüz asılıyor eğer 3 hafta önce olsaydı heralde geçen adet dönemimi yaşamazdım... içimden bir ses boşuna ümitlenme diyor

Dün başım çok ağrıdı şakaklarım ve alnımda oluyo sinüzit var bende ondan sanırım.bu illete iyi gelen bitkisel bişey var mı bildiğiniz? ilaçlar zararlı ve kalıcı çözüm sağlamıyo. Belki bişey vardır diye ağrı kesici içmedim ondan evvelki günde de belim çok ağrıdı inşallah bi hastalık yoktur herşeyden önemlisi sağılığımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…