Bende aynı canım,daha 10 gun varken yani yumurtlama,günümden 3 4 gun sonra başladı bende kasık ağrısı gpğusEn onemli belirtim reglime 10 gun varken adet olacakmisim gibi ozellikle sol kasigimda adet olacakmis gibi agrim vardi. Normalde 3 gun kasik agrisi cekee adet olurum. Ve ayni zamanda goguslerimde sisti.
kesin hamilesin hayırlı olsun gayet net belliHadi inşallah ya resim bu..
hadi gözün aydın bebeğim çok sevindim sizin adınıza maşallahnazlieylul @Karpatyam myzt Sup3risi @obsesif89 kuzular canlarrr bebiside gordumm kalbinide duydum cok sukur karindan ultrasinla bakti 6+0 dan saymaya devam kesende bebekte guzel oranlard dedi cok sukur rabbime , darisi tum isteyenlrre insallah canlarim
Yap bence canım yaş önemli değil ben de 36 yaşındayım oğlum var 7 yaşında bizimde hiç aklımızda yoktu ta ki oğlum anne benim hiç kardeşim olmayacak mı dedi içim sızladı 7 aydır korunmuyoruz her çocuk kardeş sevgisini tatmalı bence yaşamalıHepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
cnm eşine keçi boynuzu kaynatıp içir suyunu sabah akşam .Merhaba kizlar esimn sperm sorunu var ve cok dusuk napicam bn bir yil oldu
adetin patlamıştır cnm ilişki esnasında bırıken kan boşalmıştır.Benımde öyle olmuştu 5 gün geçmişti regl sonra ılışkı oldu adet oldumKizlar cok afedersiniz size bir soru sormam lazim. Bugun esimle iliskiye girdikten 10 dk sonra lavoba gittim pecete kahve rengi akinti geldi daha sonra acik pembe kan. Zaten iliskide bir an cok canim yanmisti . Adetim de 3 gun gecikmisti. Aceba bu iliski adeti mi tetikledi. Dun gecede iliski olmustu ama boyle bisey olmamisti. Aceba adetmi olcam rahimde bisey zarar mi gordu of kafamda deli sorular(
Hosbulduuum canım! Hepimizin yavrulari Allaha emanet olsun,amin!doğru söylüyorsun başlamak lazım! olsun sen de bozma moralin birde çok düşünme düşününce de oluyormuş oluruna bırak!Bu arada folik asit içmeye çoktan başladım ben...hepimiz için hayırlısı! ish güzel haberlerini alırız en kisa zamanda!Canım hoşgeldin en kısa zamanda başla planladığın gibi olmuyor her zaman. Mayıstan beri uğraşıyoruz bizde ama,henüz bi sonuç,elde edemedik. Kardeşsiz bırakma evladını Allahbağışlasın kuzunu.
günaydın :) ben 25 yaşındayım annemle aramızda 21 yaş var, ben 5 yaşındayken annemin hamile olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum, maalesef ki annem 5. ayındayken düşük yaptı sonra da yıllarca hamile kalamadı ki doktorlar annemin bir daha hamile kalamayacağını söylemişti. 10 yaşına geldiğimde annem tekrar hamile kaldı ve bir erkek kardeşim oldu, ben 14 yaşıma geldiğimde annem tekrar hamile kaldı. şimdi 2 tane erkek kardeşim var. benim ergenlik dönemlerim annemin onlarla en çok uğraşması gereken zamanlara geldi, çoğu zaman kıskançlıklarım oldu ama şimdi bakıyorum da onlar olmasa ben çok eksik olurdum. her çocuk bir kardeş hakediyor yaşı kaç olursa olsun. bir kardeşimle aramda 10 diğeriyle 14 yaş var, ve ben onların hayatlarında annelerinden sonra onları en çok sevecek 2. kadın olarak yer alıyorum. sakın korkmayın, çekinmeyin. ilerde "keşke bir kardeşim olsaydı, bana destek olurdu" demesin, "iyi ki kardeşim olmuş" desin :)Hepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
Tebrikler canım! Allah kucağına almayi nasip etsin!Eylul ayi benim icin artik ozel bir ay oldu hamileyim sanirim cunku cift cizgiyi gordum :):):) kan verdm sonucumu bekliyorum. Rabbm isteyen herkese nasip etsin insaallaahh
Merhaba öncelikle mesajı okurken çok. Duygulandim bunu belirtmeden gecemiycem...Benim. endiselerimİ o kadar iyi tahmin etmissinizki...oğlum ne kadar anlayışlı ve sakin bir çocuk olsa da ergenlik döneminde Problem. Yasamamiza sebep.olur mu diye cekincelerim var dogal olarak...ama bi taraftan da iki küçük çocukla ugrasmak daha çok enerji ve sabır gerektirir diyip en azından bu konuda rahat ediceksin deyip kendimi teselli ediyorum..bunu birebir yaşamış birinden bunları duymak ve duygularını okumak inanin tam da duymak istediğim şeydi..çok teşk ederim.ish hayırlısı! Sevgiler!günaydın :) ben 25 yaşındayım annemle aramızda 21 yaş var, ben 5 yaşındayken annemin hamile olduğunu öğrendiğimde havalara uçmuştum, maalesef ki annem 5. ayındayken düşük yaptı sonra da yıllarca hamile kalamadı ki doktorlar annemin bir daha hamile kalamayacağını söylemişti. 10 yaşına geldiğimde annem tekrar hamile kaldı ve bir erkek kardeşim oldu, ben 14 yaşıma geldiğimde annem tekrar hamile kaldı. şimdi 2 tane erkek kardeşim var. benim ergenlik dönemlerim annemin onlarla en çok uğraşması gereken zamanlara geldi, çoğu zaman kıskançlıklarım oldu ama şimdi bakıyorum da onlar olmasa ben çok eksik olurdum. her çocuk bir kardeş hakediyor yaşı kaç olursa olsun. bir kardeşimle aramda 10 diğeriyle 14 yaş var, ve ben onların hayatlarında annelerinden sonra onları en çok sevecek 2. kadın olarak yer alıyorum. sakın korkmayın, çekinmeyin. ilerde "keşke bir kardeşim olsaydı, bana destek olurdu" demesin, "iyi ki kardeşim olmuş" desin :)
Teşekkür ederimm evet hamileymişim öğtendim çok mutluyum :))kesin hamilesin hayırlı olsun gayet net belli
yaaa hayırlı olsun çok sevindim :) Allah hepimize nasip etsin inşallahTeşekkür ederimm evet hamileymişim öğtendim çok mutluyum :))
kızlar günaydın, bata 11 gün kaldı. dün geceden beri sağ kasığımda ara ara bir sızlama oluyor sanki dar bir yerimden bir şey geçiyor gibi... çok afedersiniz sümüksü bazen şeffaf bazen de beyaz olan akıntım var, geçen adet dönemim bittiğinden beri 2 günde 1 ilişkiye devam ediyoruz. bu 4. ayımız, hamilelik olabilir mi bu belirtiler?
Amiiin Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin in.. İkizler mikizler nasıl olur ama tek beklerken iki oluyomuş ayyyyaaa hayırlı olsun çok sevindim :) Allah hepimize nasip etsin inşallah
o kadar çok istiyoruz ki artık, 3 aydır hep yüzümüz asılıyorBence yumurtlama olabilir çünkü adete daha 11 gün var bu kadar kısa zamanda böyle belirtiler olacağını zannetmiyorum farzedelimki şuan hamilelik var şu durumda en az 2-3 hafta önceden döllenme olması gerekir o zaman. İnşallah hakkında hayırlısı olsun
bizim de eşimle ikiz hayalimiz var ama tekine bile razıyız, allah aratmadan en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)Amiiin Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin in.. İkizler mikizler nasıl olur ama tek beklerken iki oluyomuş ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?