- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
biberiye baş ağrısına çok iyi geliyor diye biliyorum. istersen onu bir deneDün başım çok ağrıdı şakaklarım ve alnımda oluyo sinüzit var bende ondan sanırım.bu illete iyi gelen bitkisel bişey var mı bildiğiniz?ilaçlar zararlı ve kalıcı çözüm sağlamıyo. Belki bişey vardır diye ağrı kesici içmedim ondan evvelki günde de belim çok ağrıdı inşallah bi hastalık yoktur herşeyden önemlisi sağılığımız
o kadar çok istiyoruz ki artık, 3 aydır hep yüzümüz asılıyoreğer 3 hafta önce olsaydı heralde geçen adet dönemimi yaşamazdım... içimden bir ses boşuna ümitlenme diyor
Amin amin tek çift değilde sağlık daha önemli nasip..bizim de eşimle ikiz hayalimiz var ama tekine bile razıyız, allah aratmadan en yakın zamanda nasip etsin inşallah :)
biberiye baş ağrısına çok iyi geliyor diye biliyorum. istersen onu bir dene
aynı ıhlamır gibi kaynatma da demleyip iç :) Allah şifa versin inşallahKaynatıp suyunu mu içicem? Tamam denerim sağol canım
Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederimm evet hamileymişim öğtendim çok mutluyum :))
öyle tabi Allah isteyen herkese hayırlısıyla, aratmadan nasip etsinAh kuzum aynı hisleri paylaşıyoruz bende 10 aydır bekliyorumama senin daha çok yeni sıkma canını inşallah olur hayırlısıyla Allah gönlünüze göre versin
Ben şimdi en çok yaşım ilerlediğinden artık olsun istiyorum 30'uma giricem sen muhtemelen benden küçüksündür dert etme daha yeni başlamışsın
5-10 sene bekleyenler var yinede halimize şükürler olsun hep şükretmek lazım
Bubelirtilern aynisi vardi bnde dedignz gibi sivilce dahi ciktiBende aynı canım,daha 10 gun varken yani yumurtlama,günümden 3 4 gun sonra başladı bende kasık ağrısı gpğus
Ağrısı bi oldu bi olmadıyoktu 2 3 gündür yine başladı batta yakın olunca,regl zannettim bende sivilcede,çıktı regl gelcek sanırım
Aminn insaallah allah razi olsunnTebrikler canım! Allah kucağına almayi nasip etsin!
ah canim ah o acabalar hic geçmiyor..bat gunleri hic gecmiyor.aglamalar bitmiyor.rabbim bizi de gorsunBugün bat günüm ama yine bedenim bana oyun oynuyor biliyorum
o yüzden kendimle fazla gelin güvey olmicam... ama insanız işte aklımızda bi acaba oluyo ağustosta yumurtlama günlerimde pek çalışamadık gerçi 10 aydır yumurtlama günlerime o kadar ağırlık verdiğim halde yine değişen bişey olmadı ah şu yumurtaaaaa 24 saatlik ömrüyle ömrümüzü yedi
Ben hic kullanmadim ama dogruluk oraninin yuksek oldugu soylenoyor..Kızlar size birşey sormak istiyorum bu erken gebelik testi sizce ne kadr dogru
O zaman bu ay olmadı deseneBen hic kullanmadim ama dogruluk oraninin yuksek oldugu soylenoyor..
O zaman bu ay olmadı desene
O zaman günümun geçmesini bekliceez baska çaremiz yokİyi de orda çıkmadı diye olmadı diye bişey yok.Normal bat günün geçsin tekrar yaparsın..Bazen kan testinde bile geç çıkıyo
O zaman günümun geçmesini bekliceez baska çaremiz yok
Inşallah canım inşallahAynen canım inşallah bu ay olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?