Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

ah canim ah o acabalar hic geçmiyor..bat gunleri hic gecmiyor.aglamalar bitmiyor.rabbim bizi de gorsun

Rabbimiz şüphesiz herşeyi görür
Sadece kullarını imtihan eder
Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadan isyan etmeden şükürle sabretmemiz lazım... sen ne kadardır bekliyosun canım?

Son 3 gün var adet olmama ama hic bir belirti yok gebelik ile ilgili sadece göğüslerim biraz agriyor bunu belirtiden saymiyorum bekarken de boyle oluyodu adetime yakin o yuzden bu ay da umidim yok Rabbim duy sesimi nolur isteyen herkese bu evlat kokusunu yasat yarabbimmmmmmmmmm

Bu arada kızlar demin duydum saraçoğlundan çocugu olmayan beylere tavsiyesi çoban çökerten otu çayı içmeyi öneriyor günde 1 fincan.
denedinizmi canım bende başladım eşime bizdede azosperm

Arkadaşlar merhaba öncelikle sayfayı takip ediyordum ama yeni kayıt oldum size sormak istediğim bir şey var.Bu ay adet tarihim 6-7 Eylüldü. Ancak 2 Eylülden beri kahverengi lekelenme oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarımda var.Rengi kırmızya döner adet olurum diye bekliyorum ama aklımdanda acaba yerleşme kanaması mı diye de düşünmeden edemiyorum. Mide bulantısı ve hafif başdönmesi yaşıyorum sol kasığımda da iki hafta süren bi ağrı yaşamıştım onun dışında belirti sayabileceğim birşey de yok.Sizce bu yerleşme kanaması mıdır bu kadar uzun süre olur mu bu kanama?

Bubelirtilern aynisi vardi bnde dedignz gibi sivilce dahi cikti

ne güzel sen hamilesin canım
bakalım benimde belli olur 2 3 güne çok erken sivilcelendim ben bata daha cok varken şimdide cıkmaya basladı.
karnım hafiften agrıyor sızlıyor
korkuyla beklemekteyim çok cesaretsizim bugün test yapcaktım yoksa belkide regl geliceğini hissettiğimden yapamadım

test yap istersen canım

içimden bi ses git al test yap diyo bi seste boşuna yapma negatifi görcen diyo

Lekeyi adet oluyorum sanıp 2 eylülde ovulasyon testi sipariş testi sipariş etmiştim onunla birlikte gebelik testi de gelecek. Gelince yapıcam inşallah
İnşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…