- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
ah canim ah o acabalar hic geçmiyor..bat gunleri hic gecmiyor.aglamalar bitmiyor.rabbim bizi de gorsun
denedinizmi canım bende başladım eşime bizdede azospermBu arada kızlar demin duydum saraçoğlundan çocugu olmayan beylere tavsiyesi çoban çökerten otu çayı içmeyi öneriyor günde 1 fincan.
biz 3 kez tüp bebek yaptırdık olmadıdenedinizmi canım bende başladım eşime bizdede azosperm
Aminn kuzumm insallah hepiniz hamis kalin en kisa zamanda aminnnn beraber yasayalim bu guzel gunleri
Amin teşekkür ederim canım inşallah :)Tebrikler cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım denemedim ben tv de görünce paylaşmak istedim sıkıntısı olan arkadaslar faydalansın diyedenedinizmi canım bende başladım eşime bizdede azosperm
Fakültede hangi doktora gidiyorsun canım ?olabilir de benim doktr onemsemedi pek zatn özel değil ya fakülte de :)
hayırlı haberler canım inşallah bi sıkıntı bi sorun yokturKizlar bugun doktora gidicem dua edin lutfen hersey yolunda gitsin
Bubelirtilern aynisi vardi bnde dedignz gibi sivilce dahi cikti
test yap istersen canımArkadaşlar merhaba öncelikle sayfayı takip ediyordum ama yeni kayıt oldum size sormak istediğim bir şey var.Bu ay adet tarihim 6-7 Eylüldü. Ancak 2 Eylülden beri kahverengi lekelenme oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarımda var.Rengi kırmızya döner adet olurum diye bekliyorum ama aklımdanda acaba yerleşme kanaması mı diye de düşünmeden edemiyorum. Mide bulantısı ve hafif başdönmesi yaşıyorum sol kasığımda da iki hafta süren bi ağrı yaşamıştım onun dışında belirti sayabileceğim birşey de yok.Sizce bu yerleşme kanaması mıdır bu kadar uzun süre olur mu bu kanama?
Bu ay regli olrsan bi sonraki ay bat larımız aynı olmayacakEğer bu ay regl olursam bir,sonraki bat 4 5 ekim kiiii buyuk ihtimal bendende umut yok bu ay.
Bu ay regli olrsan bi sonraki ay bat larımız aynı olmayacakinşallah hamişsindir canım
İnşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versinLekeyi adet oluyorum sanıp 2 eylülde ovulasyon testi sipariş testi sipariş etmiştim onunla birlikte gebelik testi de gelecek. Gelince yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?