Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Lekeyi adet oluyorum sanıp 2 eylülde ovulasyon testi sipariş etmiştim onunla birlikte gebelik testi de gelecek. Gelince yapıcam inşallah
Netten mi siparis ettin canim? Bende netten gebelik testi siparis edicem ama 50 adet test 30tl flan diyor cok ucuz geldi esimde bozuktur onlar almayalim diyor napsam bilemedim

Asumnur canım dedin ya 4 gün geçtikçe sonra yaptım o sırada hep regl olcakmışsın gibi oldu mu ?
bide göğüslerinde damarlaşma oldu mu ?
ayrıca kan sonucunu merak ettim inşallah güzeldir :)

Ben internetten yerlesme kanamasi hakkında çok araştırdim bi hafta süren bile varmış ama az az damla şeklinde yani açık pembe yada kahverengi oluyomus ben hiç yaşamadım ama inşallah öyledır cnm

dayanamayıp ona bile baktım canım ya
inşallah hamileyimdir inşallah yoksa çok üzülücem galiba ama elden hiçbişey gelmeyecek
Bende üzüldüm canım da o da bi yere kadar işte. Herşey allah tan. Olmayınca olmuyor. İnşallah senin tutmuştur bu ay

Sende bursadaydin cnm smdi hatrladm:) tüp bebek bölümünde ışıl hanm bakıyo bna onun da üstü var Gürkan bey o hastanede bakmıyor ama muayenesine gitmiştim bi kaç defa ama çok pahalı:)
Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canım

Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canım
Sağol cnm valla ışıl bazn çok iyi ilgileniyo bazn umursamiyo ama bide ben tüp bebek yaptırdım o yapti bende enfeksiyon varmış onu tedavi etmeden yapmıştı bilmiyorum yani pekte güvenemiyorum:)

Sağol cnm valla ışıl bazn çok iyi ilgileniyo bazn umursamiyo ama bide ben tüp bebek yaptırdım o yapti bende enfeksiyon varmış onu tedavi etmeden yapmıştı bilmiyorum yani pekte güvenemiyorum:)
Hımm o kadar bilmiyorum tabi. Başka doktor araştırdın mı ? Tüp bebek mi olması gerekiyor illa. İyice araştırıldı mı herşey

Hımm o kadar bilmiyorum tabi. Başka doktor araştırdın mı ? Tüp bebek mi olması gerekiyor illa. İyice araştırıldı mı herşey
Çok araştırdım cnm bende çikolata kistleri vardı başkada bişey sorun yoktu ama iki yumurtalklarm da oyuzden buradaki bu alanda en iyi doktorlara gittmde kemal özerkan Gürkan uncu onlar hep ya tüp bebek ya amlyt demişti ama Yumurtalklarma zarar vermemek içn tüp bebekten yanaydilar özel hastanelerdeki duydugm her doktra gittim hepsi aynısını söyledi ztn bende tüp bebek yaptırdım tutmadı malesf ağrılarım dayanılmaz hale gelince ameliyata karar verdiler cnm yumurtalk rezervm düşmüş tabi ama doğal yolla olmasına engel değil dediler 6 ay beklicez olmazsa tekrr tedavi görcem cnm çünkü bu kist tekrarlayan bişey amlytta kesin çözüm değil yani

Selam kızlar nasılsınz giremiyorum kaç gündür yeni hamiş haberleri var galiba Allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsn inşallah .bze de nasip etsn rabbim

aslında yapabilirim regl gelicek nasılsa negatifide görsem şok olmam

myzt napın test yaptınmı canım
hoşgeldin canım yok yapmadım zaten batta geçmedi ama bilmiyrum bu ay oldu diye cok umitlenmiştim vardı belirtilerim
regl olmadım daha ama olcak gibiyim karnım sızlıo

Arkadaslar Merhaba sizce bü testte birsey varmı adetim 12 gecikti sonrasında 2 gun kanamam oldu bugün test yaptim bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 20160907_132142.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…