Netten mi siparis ettin canim? Bende netten gebelik testi siparis edicem ama 50 adet test 30tl flan diyor cok ucuz geldi esimde bozuktur onlar almayalim diyor napsam bilemedimLekeyi adet oluyorum sanıp 2 eylülde ovulasyon testi sipariş etmiştim onunla birlikte gebelik testi de gelecek. Gelince yapıcam inşallah
Ben bursada Uludağ Üniversitesine gidiyorm cnmFakültede hangi doktora gidiyorsun canım ?
Ben internetten yerlesme kanamasi hakkında çok araştırdim bi hafta süren bile varmış ama az az damla şeklinde yani açık pembe yada kahverengi oluyomus ben hiç yaşamadım ama inşallah öyledır cnmArkadaşlar merhaba öncelikle sayfayı takip ediyordum ama yeni kayıt oldum size sormak istediğim bir şey var.Bu ay adet tarihim 6-7 Eylüldü. Ancak 2 Eylülden beri kahverengi lekelenme oluyor. Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarımda var.Rengi kırmızya döner adet olurum diye bekliyorum ama aklımdanda acaba yerleşme kanaması mı diye de düşünmeden edemiyorum. Mide bulantısı ve hafif başdönmesi yaşıyorum sol kasığımda da iki hafta süren bi ağrı yaşamıştım onun dışında belirti sayabileceğim birşey de yok.Sizce bu yerleşme kanaması mıdır bu kadar uzun süre olur mu bu kanama?
Bende üzüldüm canım da o da bi yere kadar işte. Herşey allah tan. Olmayınca olmuyor. İnşallah senin tutmuştur bu aydayanamayıp ona bile baktım canım ya
inşallah hamileyimdir inşallah yoksa çok üzülücem galibaama elden hiçbişey gelmeyecek
Onu anladım canım da hangi doktora gidiyorsun ?Ben bursada Uludağ Üniversitesine gidiyorm cnm
Sende bursadaydin cnm smdi hatrladm:) tüp bebek bölümünde ışıl hanm bakıyo bna onun da üstü var Gürkan bey o hastanede bakmıyor ama muayenesine gitmiştim bi kaç defa ama çok pahalı:)Fakültede hangi doktora gidiyorsun canım ?
Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canımSende bursadaydin cnm smdi hatrladm:) tüp bebek bölümünde ışıl hanm bakıyo bna onun da üstü var Gürkan bey o hastanede bakmıyor ama muayenesine gitmiştim bi kaç defa ama çok pahalı:)
Sağol cnm valla ışıl bazn çok iyi ilgileniyo bazn umursamiyo ama bide ben tüp bebek yaptırdım o yapti bende enfeksiyon varmış onu tedavi etmeden yapmıştı bilmiyorum yani pekte güvenemiyorum:)Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canım
faydası oldumu sizecanım denemedim ben tv de görünce paylaşmak istedim sıkıntısı olan arkadaslar faydalansın diye
Hımm o kadar bilmiyorum tabi. Başka doktor araştırdın mı ? Tüp bebek mi olması gerekiyor illa. İyice araştırıldı mı herşeySağol cnm valla ışıl bazn çok iyi ilgileniyo bazn umursamiyo ama bide ben tüp bebek yaptırdım o yapti bende enfeksiyon varmış onu tedavi etmeden yapmıştı bilmiyorum yani pekte güvenemiyorum:)
İnşallah kuuzm ama sanmıoumBende üzüldüm canım da o da bi yere kadar işte. Herşey allah tan. Olmayınca olmuyor. İnşallah senin tutmuştur bu ay
arkadaşım ben denemedim.faydası oldumu size
Çok araştırdım cnm bende çikolata kistleri vardı başkada bişey sorun yoktu ama iki yumurtalklarm da oyuzden buradaki bu alanda en iyi doktorlara gittmde kemal özerkan Gürkan uncu onlar hep ya tüp bebek ya amlyt demişti ama Yumurtalklarma zarar vermemek içn tüp bebekten yanaydilar özel hastanelerdeki duydugm her doktra gittim hepsi aynısını söyledi ztn bende tüp bebek yaptırdım tutmadı malesf ağrılarım dayanılmaz hale gelince ameliyata karar verdiler cnm yumurtalk rezervm düşmüş tabi ama doğal yolla olmasına engel değil dediler 6 ay beklicez olmazsa tekrr tedavi görcem cnm çünkü bu kist tekrarlayan bişey amlytta kesin çözüm değil yaniHımm o kadar bilmiyorum tabi. Başka doktor araştırdın mı ? Tüp bebek mi olması gerekiyor illa. İyice araştırıldı mı herşey
canim bata kac gun var.ben de kendimi zor tutuyorum.halbuki belirtide yokiçimden bi ses git al test yap diyo bi seste boşuna yapma negatifi görcen diyo
canim bata kac gun var.ben de kendimi zor tutuyorum.halbuki belirtide yok
hoşgeldin canım yok yapmadım zaten batta geçmedi ama bilmiyrum bu ay oldu diye cok umitlenmiştim vardı belirtilerimmyzt napın test yaptınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?