Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Merhaba bende 32 yaşındayım ve 2008 doğumlu oğlum var kardeş evhisi nedir bilmiyorum çünkü tek çocuğum fakat oğlumunbir kardesi olsun istiyorum çaba gösteriyor umfakat olmuyor her ay klomen iğne progestan kullanıyorum bakalım hayırlısıama bence kesinlikle bir kardedi olmalı insanın yalnız kalmamalı oğlum soruyo bana anne dayım yokmu benim diye bende kuzenlerime dayı dedirtiyorum yapcak bileş yok siz yapın bence bir kardeş daha fazla gec kalmadan

hoşgeldin canım yok yapmadım zaten batta geçmedi ama bilmiyrum bu ay oldu diye cok umitlenmiştim vardı belirtilerim
regl olmadım daha ama olcak gibiyim karnım sızlıo
Benimde bu ay pek umudum yok sanki hiçbir belirti yok canım geçen ay çoktu

Merhaba kızlar benim kanama kesildi bu ayda böyle oldu demek ki adetim 9 gun kesik kesik şekilde yeni bat 3 ekim ama ben artık bebek isine ara veriyorum ekstra birsey yapmicam iliskiden sonra yatmayi bile düşünmüyorum kurslara falan gidicem kafami dagiticam evlendigimiz aydan beri bebek stresi yaşıyorum bu ay oldumu acaba geldimi falan yorgun hissediyorum kendimi artık yine de takipteyim sizleri

İsh hepimizin mutlu haberlerini alırız. ..birbirlerine bağlı kardesler olurlar ish.hayırlısı hepimizin için.

biberiye baş ağrısına çok iyi geliyor diye biliyorum. istersen onu bir dene
Canım hamilelik döneminde doktorlar bitki çayı önermiyor düşük riskini artırıyor diye biliyorum benimde oğluma hamile iken baş ağrılarım oluyordu eşim bi yerden okuyup zencefil vs. Almış gelmiş doktora sorduk .hamilelik döneminde önermiyorum demişti...O yüzden biberiye de sakıncalı olabilir

ahhh hamile olayım da ağzıma sürmem bitki çayı

Arkadaşlar devlet hastanesinde acilde gebelik testi yaptıran var mı? Yaptırsam akşam sonuç hemen çıkar mı?

Anladım canım inşallah en kısa zamanda Rabbim göbüşünü doldurur. doktorunu iyi araştır canım çok önemli çünkü doktor

Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canım

Bu ay benimde tutmazsa ben de fakulteye gideyim bari.hangisini oenrirsiniz kizlar uludag fakultede

Bu ay benimde tutmazsa ben de fakulteye gideyim bari.hangisini oenrirsiniz kizlar uludag fakultede
Valla ben kendim gitmedim ordaki doktorları bilmiyoeum ama arkadaşımın ablasını eşi sporcu doktoru fakültede. Onun arkadaşı aral bey var yine fakültede. Kendi eşi de 2 çocuğunu onda doğurdu. Kızkardeşi benim arkadaşım o da aral bey de doğurdu. İkisi de çok memnundu. Sormadan herşeyi anlattığını çok ilgilendiğini söylüyorlardı. Denemekten bişey çıkmaz. Ben çok doktor gezdim bu kğrtaj zamanımda. Medicabil oktay bey de karar kıldım. Güleryüzlü, ilgili, herşeyi anlatan birisi. Sorduğun her soruya da içtenlikle cvplıyor. Tekrar hamile kalsam yine ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…