- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
2. çizgi çok silik gözüküyor ama bir daha tekrarla istersen ya da kandan baktırArkadaslar Merhaba sizce bü testte birsey varmı adetim 12 gecikti sonrasında 2 gun kanamam oldu bugün test yaptim bu şekilde çıktı
Merhaba bende 32 yaşındayım ve 2008 doğumlu oğlum var kardeş evhisi nedir bilmiyorum çünkü tek çocuğum fakat oğlumunbir kardesi olsun istiyorum çaba gösteriyor umfakat olmuyor her ay klomen iğne progestan kullanıyorum bakalım hayırlısıama bence kesinlikle bir kardedi olmalı insanın yalnız kalmamalı oğlum soruyo bana anne dayım yokmu benim diye bende kuzenlerime dayı dedirtiyorum yapcak bileş yok siz yapın bence bir kardeş daha fazla gec kalmadanHepinize Günaydınlar kızlar, hiç birinizı tanımıyorum kk çok eski üyeyim...bundan sonra sıkça aranızdayim ish.öncelikle Allâh hepinize gönlünuzdeki nasip etsin hayırlısı ile ish!bana gelince benim 11 yaşında bir oğlum var çok sukur çok merhametli anlayışlı bir evlatanne ogul birbirimize asigiz resmen!çok erken anne oldum şuanda 32 yaşındayım biraz bu yüzden birazda hayat kosturmasi içersinde ikinci çocuk fikri hiç aklıma gelmedi ta ki bir yıl öncesine kadar...Bir yıldır acabalarla geçti tabikararsizligimi bir türlü yenemedim.eşim ve oglumla konuşuyorum onlarda istiyor...sizce ne yapmalıyım yap bi cocuk aradaki yaş farkı büyüdükçe kapanir diyen tarafımı mi dinlemeliyim yoksa otur oturduğun yerde kaç yıldır aklın neredeydi diyen tarafımı mi ?bu arada cesaret gelirse bu ay en gec aralığa kadar hamis kalmayı planlıyorum nasipse!hayırlısı Allahtan!Sevgiler!
Vargibi ama kaymış gibi test bozuk olabilir tekrarlayınArkadaslar Merhaba sizce bü testte birsey varmı adetim 12 gecikti sonrasında 2 gun kanamam oldu bugün test yaptim bu şekilde çıktı
Benimde bu ay pek umudum yok sanki hiçbir belirti yok canım geçen ay çoktuhoşgeldin canım yok yapmadım zaten batta geçmedi ama bilmiyrum bu ay oldu diye cok umitlenmiştim vardı belirtilerim
regl olmadım daha ama olcak gibiyim karnım sızlıo
hiç belli olmaz canım bak superisininde yoktu belirtisi adet olcam deyip uruyodu ama hamile :)Benimde bu ay pek umudum yok sanki hiçbir belirti yok canım geçen ay çoktu
İsh hepimizin mutlu haberlerini alırız. ..birbirlerine bağlı kardesler olurlar ish.hayırlısı hepimizin için.Merhaba bende 32 yaşındayım ve 2008 doğumlu oğlum var kardeş evhisi nedir bilmiyorum çünkü tek çocuğum fakat oğlumunbir kardesi olsun istiyorum çaba gösteriyor umfakat olmuyor her ay klomen iğne progestan kullanıyorum bakalım hayırlısıama bence kesinlikle bir kardedi olmalı insanın yalnız kalmamalı oğlum soruyo bana anne dayım yokmu benim diye bende kuzenlerime dayı dedirtiyorum yapcak bileş yok siz yapın bence bir kardeş daha fazla gec kalmadan
Canım hamilelik döneminde doktorlar bitki çayı önermiyor düşük riskini artırıyor diye biliyorum benimde oğluma hamile iken baş ağrılarım oluyordu eşim bi yerden okuyup zencefil vs. Almış gelmiş doktora sorduk .hamilelik döneminde önermiyorum demişti...O yüzden biberiye de sakıncalı olabilirbiberiye baş ağrısına çok iyi geliyor diye biliyorum. istersen onu bir dene
ahhh hamile olayım da ağzıma sürmem bitki çayıCanım hamilelik döneminde doktorlar bitki çayı önermiyor düşük riskini artırıyor diye biliyorum benimde oğluma hamile iken baş ağrılarım oluyordu eşim bi yerden okuyup zencefil vs. Almış gelmiş doktora sorduk .hamilelik döneminde önermiyorum demişti...O yüzden biberiye de sakıncalı olabilir
Hayırlısı canım ish hersey gönlüne göre olur!ben normal çay kahve bile icme mistik dokuz ay boyunca!:))ahhh hamile olayım da ağzıma sürmem bitki çayı
Evet netten sipariş ettim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl idiNetten mi siparis ettin canim? Bende netten gebelik testi siparis edicem ama 50 adet test 30tl flan diyor cok ucuz geldi esimde bozuktur onlar almayalim diyor napsam bilemedim
Ah keşke canııımhiç belli olmaz canım bak superisininde yoktu belirtisi adet olcam deyip uruyodu ama hamile :)
Benimde öyle bugün 6. Gün çok ilginç inş yerleşmedir...Ben internetten yerlesme kanamasi hakkında çok araştırdim bi hafta süren bile varmış ama az az damla şeklinde yani açık pembe yada kahverengi oluyomus ben hiç yaşamadım ama inşallah öyledır cnm
Acilde yspmazlar cnm.kadin doguma yonlendirirler.Arkadaşlar devlet hastanesinde acilde gebelik testi yaptıran var mı? Yaptırsam akşam sonuç hemen çıkar mı?
Anladım canım inşallah en kısa zamanda Rabbim göbüşünü doldurur. doktorunu iyi araştır canım çok önemli çünkü doktorÇok araştırdım cnm bende çikolata kistleri vardı başkada bişey sorun yoktu ama iki yumurtalklarm da oyuzden buradaki bu alanda en iyi doktorlara gittmde kemal özerkan Gürkan uncu onlar hep ya tüp bebek ya amlyt demişti ama Yumurtalklarma zarar vermemek içn tüp bebekten yanaydilar özel hastanelerdeki duydugm her doktra gittim hepsi aynısını söyledi ztn bende tüp bebek yaptırdım tutmadı malesf ağrılarım dayanılmaz hale gelince ameliyata karar verdiler cnm yumurtalk rezervm düşmüş tabi ama doğal yolla olmasına engel değil dediler 6 ay beklicez olmazsa tekrr tedavi görcem cnm çünkü bu kist tekrarlayan bişey amlytta kesin çözüm değil yani
Işıl hanım benim bir arkadaşımın tanıdığı. İyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşım da orda Aral bey e gitti 3 tane doğum yaptı çok memnundu ondan. Bilgin olsun canım
Valla ben kendim gitmedim ordaki doktorları bilmiyoeum ama arkadaşımın ablasını eşi sporcu doktoru fakültede. Onun arkadaşı aral bey var yine fakültede. Kendi eşi de 2 çocuğunu onda doğurdu. Kızkardeşi benim arkadaşım o da aral bey de doğurdu. İkisi de çok memnundu. Sormadan herşeyi anlattığını çok ilgilendiğini söylüyorlardı. Denemekten bişey çıkmaz. Ben çok doktor gezdim bu kğrtaj zamanımda. Medicabil oktay bey de karar kıldım. Güleryüzlü, ilgili, herşeyi anlatan birisi. Sorduğun her soruya da içtenlikle cvplıyor. Tekrar hamile kalsam yine ona giderimBu ay benimde tutmazsa ben de fakulteye gideyim bari.hangisini oenrirsiniz kizlar uludag fakultede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?