Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Asumnur canım dedin ya 4 gün geçtikçe sonra yaptım o sırada hep regl olcakmışsın gibi oldu mu ?
bide göğüslerinde damarlaşma oldu mu ?
ayrıca kan sonucunu merak ettim inşallah güzeldir :)
Ikinci idrar testimi yaptim yune koyu bi sekilde cikti sonucu yarin alicam yoldaym cunku. Evet hep adet olucam sandim bildigin gelecek gibi agriyodu . reglm 2 eyluldu ama 25 agustostan beri agrim var bazen artiyo bazen normal. Bazen hc bsy yok saatlerce. Gogsumde damarlasma veya koyuluk yok. Sertlesme vardi agriyodu simdi cok garip esneyince bile uclari bi tuhaf. Oluyor :)))

Acilde yspmazlar cnm.kadin doguma yonlendirirler.

Acild
Arkadaşlar devlet hastanesinde acilde gebelik testi yaptıran var mı? Yaptırsam akşam sonuç hemen çıkar mı?

1 saate cikiyor canim ben 20 kere yaptrmisimdir..ama gebelik suphesiyke geldim dersen bakmazlar kadin diguma yonlendirirler.midem bulaniyir diye gitceksin.suohen var mi diye sorarlar ozaman olbilir korunmuyoruz diyince tahlil yapiyolat

Ne zaman regl tarihiniz peki bence regl hunu gelmedn yapmayin vardr gozukmuyodr bosuna uzulmeyin.

Değişiyor canım 5gün önce öğrenende vr erken yada geç döllenmeye göre değişiyor sanırım

inşallah bende hamileyimdir ya

inşallah kuzucum benim inşallah dualarımız seninle hadi güzel haberlerle gel inşallah

İnşallah canım sürekli test yapsam diye düşünüyorum yarın bakıcam durumuma regl agrım olur artar ve gercekten gelicek sanki bu dersem test yapmam derim 9 da gelir. Ama hiçbişey yoksa normalsem 9 sabahı test yapıcam kararımı verdim.

evet kuzum ya zor dayanıyorum ama sonucu bir şekilde öğrensem artık regl ya da bebek
inşallah bebeğimmm benimledirrr
Cnm benimde adet tarihim dundu.henuz baslamadi.bas agrim agirlik surekli esneme geliyo hafif migde bulantisi bide ayaklarim cok usuyo.bu belirtileri 4 gundur falan yasiyorum.test yapmadim daha once 8gun gectigi oldu adetimin.bi 10 gun bekliycem insallah.allahim seninde gonlune gore versin cnm insallah melegin seninledir.benim ilk bebegimde hic tek belirtim migdemin kazinmasiydi.allahim cumlemize hayirli saglikli bebeler nasip etsin insallah

am,n canım inşallah ya rabbim sesimizi duysun
çok teşekkür ederimm seninde gönlüne göre olsun inşallahh

canım beklemek zor gerçekten ama kafandan atmaya çalış inşallah güzel haberlerle gelirsin Allah gönlüne gore versin

Az kalmis insaallah hamilesindr:) dedgm gibi beni suphelendiren en onemli sey adet sancisinin cook onceden baslamasi
bende en erken baslayan sol kasık agrısı sızlaması yururken zorlaması hafiften karın agrıları artık bakalım 2 3 gun sonra dananın kuyrugu kopacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…