Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

aynen kızlar yaa ne çene varmış bizde maşallah hayırlı olsun 1000. sayfamız
am,n canım inşallah ya rabbim sesimizi duysun
çok teşekkür ederimm seninde gönlüne göre olsun inşallahh
Amin cnm insallah.sen yuregini ferah tut stres yapma.allahim hayirlisini nasip etsin insallah.ben 10 ay once bos bi gebelik yasadim anlatmistim burdada.o durumumdan faydalanmaya calisan para goz bi doktorun eline dustuk.yapmadigi test kalmadi Hıv Virusune kadar baktirmis.beni bi hafta daha diye bekletip o aradada testler yaptirarak yoluyodu bizim.en sonunda baska bi hastaneye gittik.bakti bos bu saatten sonra birsey olusmaz desi.ertesi gun operasyonla aldi kesemi.bi kan tahlili bi gerek gormedi.o olaydan sonra cok uzuldum ve korktum.doktor hatali kromozomlar bir araya gelmis olussaydi engelli bi bebek olurdu.vucudun bu olusuma engel olmus dedi.sonra sukur dedim.uzulduk yiprandik bi dogum parasi harcadik ama bizim icin hayirlisi buymus dedik.ondan beridir duam ne zaman olursa olsun allahim sagliklisini hayirlisini versin diyorum.sabir veriyo bu dusunce insana.sende sabret cnm allahim dogru zamanda en guzelini nasip etsin sana.isteyen herkese

normal hasta olup sonradan hamilelik fark eden oldu mu acaba bir kaç yere baktım ama çok nadir gözüküyor yerleşme kanaması da az oluyormuş benim normal adet oldu ama bir hafta sonra göğüslerim şişti anlam veremiyorum bir şey olabilir mi böyle olan var mı ?

Çok karışık benimde 6.gün oldu kahverengi leke geliyo yerleşme daha kısa oluyor sanki

Az kalmis insaallah hamilesindr:) dedgm gibi beni suphelendiren en onemli sey adet sancisinin cook onceden baslamasi

Benimde bu sefer oyle oldu ya yumurtam catlayali 1 hafta oldu 2 gundur adet sancisi gibi sancilarim basladi. Adet olcam diye korkuyorum

ınşşş canım bnmde 18 eylul ya bekle bekle nolcak bu saba baktım evde cok ğebelık testı var yapım yaee dedım ne akılsa daaaa bı ay var nerdeyse tabısı nğtv

Cikmazki zaten.1 eylulde catladiysa catladiktan 14.6 gun sonra bebek yoksa adet olman gerekirki.her kadin adetinden 14 6 gun once yumurtlar cunku. Emin misin 1 i olduguna

Cikmazki zaten.1 eylulde catladiysa catladiktan 14.6 gun sonra bebek yoksa adet olman gerekirki.her kadin adetinden 14 6 gun once yumurtlar cunku. Emin misin 1 i olduguna
1 ınde ovu yaptım canım cok net cıft çızğı ğordum evet emınım canım benım adetımın duzenı bozuldu ğeçen ay aslınad bu ay nasıl olur bılmıorum

biraz kendimi tanıtayım 31 yaşındayım ,5 buçuk yaşında kızım var, ,ikincinin zamanı geldi artık ),4 senedir falan yasmin kullanıyordum,mayıs ayında bıraktım ilacı,son adet tarihim 19 ağustos,ve 17 eylülde adetim gelmesi lazım, inş gelmezzzz

Son düzenleme:
Kizlar ya adetim benim hic gecmez 4 gun gecti. 2 defa test yaptim pes pese ama tek cizgi. Guatr ilaci kullanmaya basladim bu ay. Yumurtlama gununde iliskiye girdik. Ya yoktur bebek di mi 2 testte yaniliyo olabilir mi?

1 ınde ovu yaptım canım cok net cıft çızğı ğordum evet emınım canım benım adetımın duzenı bozuldu ğeçen ay aslınad bu ay nasıl olur bılmıorum

Ozaman erken yumurtlama olmustur canim.yumurta catladiktan 14 gun sonra sonuc belli olur kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…