aynen kızlar yaa ne çene varmış bizde maşallahhayırlı olsun 1000. sayfamız
Amin cnm insallah.sen yuregini ferah tut stres yapma.allahim hayirlisini nasip etsin insallah.ben 10 ay once bos bi gebelik yasadim anlatmistim burdada.o durumumdan faydalanmaya calisan para goz bi doktorun eline dustuk.yapmadigi test kalmadi Hıv Virusune kadar baktirmis.beni bi hafta daha diye bekletip o aradada testler yaptirarak yoluyodu bizim.en sonunda baska bi hastaneye gittik.bakti bos bu saatten sonra birsey olusmaz desi.ertesi gun operasyonla aldi kesemi.bi kan tahlili bi gerek gormedi.o olaydan sonra cok uzuldum ve korktum.doktor hatali kromozomlar bir araya gelmis olussaydi engelli bi bebek olurdu.vucudun bu olusuma engel olmus dedi.sonra sukur dedim.uzulduk yiprandik bi dogum parasi harcadik ama bizim icin hayirlisi buymus dedik.ondan beridir duam ne zaman olursa olsun allahim sagliklisini hayirlisini versin diyorum.sabir veriyo bu dusunce insana.sende sabret cnm allahim dogru zamanda en guzelini nasip etsin sana.isteyen herkeseam,n canım inşallah ya rabbim sesimizi duysun
çok teşekkür ederimm seninde gönlüne göre olsun inşallahh
Rabbim hayirlisini en guzelini versin :)bende en erken baslayan sol kasık agrısı sızlaması yururken zorlaması hafiften karın agrıları artık bakalım 2 3 gun sonra dananın kuyrugu kopacak
benimde 11 12 eylul ama umudum yok.cunku goguslerimin sisi hep sondu.bide beyaz akintim var.ne zaman beyaz akinti olsa o ay adet oluyorum.9 10 eylül canım
hafiften karnım agrıyor ama
senin?
1 saate cıkarArkadaşlar devlet hastanesinde acilde gebelik testi yaptıran var mı? Yaptırsam akşam sonuç hemen çıkar mı?
evet yerleşme kısa ve az oluyormuş, göğüslerim şişti de durup duruken anlam veremedimÇok karışık benimde 6.gün oldu kahverengi leke geliyo yerleşme daha kısa oluyor sanki
Az kalmis insaallah hamilesindr:) dedgm gibi beni suphelendiren en onemli sey adet sancisinin cook onceden baslamasi
ne zman catladı canım 1 eylulde cıft cızğı ğordum bendeBenimde bu sefer oyle oldu ya yumurtam catlayali 1 hafta oldu 2 gundur adet sancisi gibi sancilarim basladi. Adet olcam diye korkuyorum
ne zman catladı canım 1 eylulde cıft cızğı ğordum bende
ınşşş canım bnmde 18 eylulBenimde 1 eylul canim igneyle catlattik.ayniyiz insallah 15 eylulde hastalanmayiz
tabıkı canım oşğeldınarkadaşlar merhaba ben de uzun bir aradan sonra tekrar hamile kalmak istiyorum bu ay beni de aranıza alır mısınız
ınşşş canım bnmde 18 eylulya bekle bekle nolcak bu saba baktım evde cok ğebelık testı var yapım yaee dedım ne akılsa daaaa bı ay var nerdeyse tabısı nğtv
1 ınde ovu yaptım canım cok net cıft çızğı ğordum evet emınım canım benım adetımın duzenı bozuldu ğeçen ay aslınad bu ay nasıl olur bılmıorumCikmazki zaten.1 eylulde catladiysa catladiktan 14.6 gun sonra bebek yoksa adet olman gerekirki.her kadin adetinden 14 6 gun once yumurtlar cunku. Emin misin 1 i olduguna
1 ınde ovu yaptım canım cok net cıft çızğı ğordum evet emınım canım benım adetımın duzenı bozuldu ğeçen ay aslınad bu ay nasıl olur bılmıorum
olabılır cnaım bu aralar akıntım var axcaba dıorum 2 keremı yumurtluorum buğun bıda test yapımd ıorum bakalımOzaman erken yumurtlama olmustur canim.yumurta catladiktan 14 gun sonra sonuc belli olur kanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?