- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
Kizlar ya adetim benim hic gecmez 4 gun gecti. 2 defa test yaptim pes pese ama tek cizgi. Guatr ilaci kullanmaya basladim bu ay. Yumurtlama gununde iliskiye girdik. Ya yoktur bebek di mi2 testte yaniliyo olabilir mi?
olabılır cnaım bu aralar akıntım var axcaba dıorum 2 keremı yumurtluorum buğun bıda test yapımd ıorum bakalım
10 eylül cnm c.tesi gelmesi lazımbatı benim gibi 9 10 olan var mı ?
10 eylül cnm c.tesi gelmesi lazım
canım bende aynen öyleyim ara ara sağ ve sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyor sanki yumurtalar çatlarken ki gibi bir ağrı diyorum bu ay kesin oldu arada karnıma ağrı giriyor diyorum tüh gene olmadı :)hadi bakalım canım inşallah gelmez belirtilerin varmı
korkuyla bekliyorum bende bazen hamilesin diyor içimdeki his bazende yok regl yolda dio
canım bende aynen öyleyim ara ara sağ ve sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyor sanki yumurtalar çatlarken ki gibi bir ağrı diyorum bu ay kesin oldu arada karnıma ağrı giriyor diyorum tüh gene olmadı :)
geçmesini bekliycem sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık çıkmıyor ne yapsam o ıkıncı çizgiyi göremiyorum.bazen adet bir gün gecikmeli geliyor p.tesi yaparım c.tesi pazar regl olmazsam.senin ilk gebelik mi daha önce düşüğün vardı sanırım o sendin değil mi.test ne zaman yapmayı dusunuyorsun cnaım yoksa reglimi bekliceksin
ben nerdeyse gidicek gibi oluyorum kalkıyorum sonra otur aşağıya diyorum kendime
canım inan ki fikrim bilgim yok benimArkadaşlar lutfen yardimmm.Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr
yok canım ilk olucak benim hiç düşüğüm olmadı olmazda inşallah.geçmesini bekliycem sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık çıkmıyor ne yapsam o ıkıncı çizgiyi göremiyorum.bazen adet bir gün gecikmeli geliyor p.tesi yaparım c.tesi pazar regl olmazsam.senin ilk gebelik mi daha önce düşüğün vardı sanırım o sendin değil mi.
Arkadaşlar lutfen yardimmm.Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr
Yapısiklik olmasindan korkuyorum canim cok kotuyumCanim dusuk sonrasi olabiliyor boyle kanamalar korkulacak bisey yok
Yapısiklik olmasindan korkuyorum canim cok kotuyum
bazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.yok canım ilk olucak benim hiç düşüğüm olmadı olmazda inşallah.
bende 9 sabahı yaparım belki bilmiyorum zaman neyi gösterir benimde oynuyor 1 2 gün genelde 26.27.günde olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?