Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar ya adetim benim hic gecmez 4 gun gecti. 2 defa test yaptim pes pese ama tek cizgi. Guatr ilaci kullanmaya basladim bu ay. Yumurtlama gununde iliskiye girdik. Ya yoktur bebek di mi 2 testte yaniliyo olabilir mi?

GUATR ilacını ilk bu ay kullanmaya başladıysanız eğer regl'yi kesmiş olabilir gecikmeli olursunuz.

bat tarihi c.tesi inş olmam.ara ara sağ ve sol kasıgıma vuran ağrı var bide aşırı uyku hali ama sabahta sanki boyle adet ağrısı gibi karnıma 2-3 sn ağrı vurdu geçti.İnş olmam ümitlerimiz bir daha ki aya kalmaz.O ay Bu ay diye diye 2 sene geçti

Kızlar merhaba bisey sorcm size ben adetim gecikti diye hamileyim sanyodum 5 gün gectikten sonra hafif lekelenme gibi bi kanamam oldu sonra durdu doktora gittim iki yerdede test yaptm hamie degilm 3 4 saat öncde adet oldum ama yine cok az bi kanamam oldu suan kanamam durmus ve sancm var bunun sebebei ne sizce

olabılır cnaım bu aralar akıntım var axcaba dıorum 2 keremı yumurtluorum buğun bıda test yapımd ıorum bakalım

Cikmazki 1 indeki yunurtlama kesinlikle...belki tutmustur.hamileykende yumurtlama akintilari geliyorya.benim malesef hic akintim yok kupkuru

batı benim gibi 9 10 olan var mı ?

aradan bi midem karışıyo bulanır gibi
velhasıl kelam psikolojik oldugunu biliyorum
kendini bilmekte güzel canım

hadi bakalım canım inşallah gelmez belirtilerin varmı
korkuyla bekliyorum bende bazen hamilesin diyor içimdeki his bazende yok regl yolda dio
canım bende aynen öyleyim ara ara sağ ve sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyor sanki yumurtalar çatlarken ki gibi bir ağrı diyorum bu ay kesin oldu arada karnıma ağrı giriyor diyorum tüh gene olmadı :)

canım bende aynen öyleyim ara ara sağ ve sol kasığıma hafif hafif ağrı giriyor sanki yumurtalar çatlarken ki gibi bir ağrı diyorum bu ay kesin oldu arada karnıma ağrı giriyor diyorum tüh gene olmadı :)

test ne zaman yapmayı dusunuyorsun cnaım yoksa reglimi bekliceksin
ben nerdeyse gidicek gibi oluyorum kalkıyorum sonra otur aşağıya diyorum kendime

Arkadaşlar lutfen yardimmm. Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr

test ne zaman yapmayı dusunuyorsun cnaım yoksa reglimi bekliceksin
ben nerdeyse gidicek gibi oluyorum kalkıyorum sonra otur aşağıya diyorum kendime
geçmesini bekliycem sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık çıkmıyor ne yapsam o ıkıncı çizgiyi göremiyorum.bazen adet bir gün gecikmeli geliyor p.tesi yaparım c.tesi pazar regl olmazsam.senin ilk gebelik mi daha önce düşüğün vardı sanırım o sendin değil mi.

canım inan ki fikrim bilgim yok benim

yok canım ilk olucak benim hiç düşüğüm olmadı olmazda inşallah.
bende 9 sabahı yaparım belki bilmiyorum zaman neyi gösterir benimde oynuyor 1 2 gün genelde 26.27.günde olurum

Canim dusuk sonrasi olabiliyor boyle kanamalar korkulacak bisey yok

yok canım ilk olucak benim hiç düşüğüm olmadı olmazda inşallah.
bende 9 sabahı yaparım belki bilmiyorum zaman neyi gösterir benimde oynuyor 1 2 gün genelde 26.27.günde olurum
bazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…