öyle şeyler düşünme canım hamileliğin bile hayırlısıbazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.
Canım benim de öyle olmuştu bir ara bir gün leke geliyor adet oldum sanıyordum ama 2 ay sökülemedim. Bazen olabiliyor mevsimsel değişimler sıkıntılar etkiliyor. Ben ilaçla sökülmüştüm. Doktor herhangi bir şey söylemedi miKızlar merhaba bisey sorcm size ben adetim gecikti diye hamileyim sanyodum 5 gün gectikten sonra hafif lekelenme gibi bi kanamam oldu sonra durdu doktora gittim iki yerdede test yaptm hamie degilm 3 4 saat öncde adet oldum ama yine cok az bi kanamam oldu suan kanamam durmus ve sancm var bunun sebebei ne sizce
Adet düzeninde değişimler olur canım merak etme geliyorsa sıkıntı yoktur benim de düşükten sonra azalmıştı adetim zamanla düzene girer merak edip üzme kendini. Gene de bir doktora gitmek istersen kontrole git aklında kalmasınArkadaşlar lutfen yardimmm.Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr
Tamam canim teşekkür ederimAdet düzeninde değişimler olur canım merak etme geliyorsa sıkıntı yoktur benim de düşükten sonra azalmıştı adetim zamanla düzene girer merak edip üzme kendini. Gene de bir doktora gitmek istersen kontrole git aklında kalmasın
Amin cnm inşallah biliyorum tüp bebek bölümü bakıyo şuanda bana mecburm şuan ışıl hanm takip ediyoAnladım canım inşallah en kısa zamanda Rabbim göbüşünü doldurur. doktorunu iyi araştır canım çok önemli çünkü doktor
Canım hiç öyle düşünme gerçekten çok zor bir durumbazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.
Hala bilye gibi dediğin şey duruyor mu canım. İnşallah olmazsın da bebişin için gitmiş olursun doktoradoktor bakınıyorum kızlar regl olursam gidicem
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCok şükür Eylül ayine hamile girdim Rabbim bir an önce hepinize bu haberi almayi nasip etsin kızlar, bol bol dua edin Allah en hayirli zamanda nasip edecek size de insaAllah :)
kızlar çok yoğun şuan 2 ğune bır sektrmıoruz en yoğun çalıştığım ılk ay olacak o kadar denemeden sonra ıstemeden sonra bu ayda tutmazsa buyuk hayal kırklığı olur ya o kadar çabadan sonra dıer ayalar çaba olmadı ıçın yınede cok takmım dıodum ama bu ay evet bu ay uffff ınşşşşş
Benimde 17 eylül canım bat :) hogeldinnbiraz kendimi tanıtayım 31 yaşındayım ,5 buçuk yaşında kızım var, ,ikincinin zamanı geldi artık),4 senedir falan yasmin kullanıyordum,mayıs ayında bıraktım ilacı,son adet tarihim 19 ağustos,ve 17 eylülde adetim gelmesi lazım, inş gelmezzzz
Malesef canm acile gitmstm test sonucu yanltcı olabliyor ben sana ilac veremem dedi git bir hafta sonra yine gel dedi iste bayramdan sonra gtmm lazmdı ama adet oldumCanım benim de öyle olmuştu bir ara bir gün leke geliyor adet oldum sanıyordum ama 2 ay sökülemedim. Bazen olabiliyor mevsimsel değişimler sıkıntılar etkiliyor. Ben ilaçla sökülmüştüm. Doktor herhangi bir şey söylemedi mi
Olsun canım sen yine de ihmal etm git doktora kadın doğumcuya ultrasonla bakar en azındanMalesef canm acile gitmstm test sonucu yanltcı olabliyor ben sana ilac veremem dedi git bir hafta sonra yine gel dedi iste bayramdan sonra gtmm lazmdı ama adet oldum
Hala bilye gibi dediğin şey duruyor mu canım. İnşallah olmazsın da bebişin için gitmiş olursun doktora
hayırlı olsun canım maşallahh Allah tamamına erdirsinCok şükür Eylül ayine hamile girdim Rabbim bir an önce hepinize bu haberi almayi nasip etsin kızlar, bol bol dua edin Allah en hayirli zamanda nasip edecek size de insaAllah :)
hayırlı olsun canım maşallahh Allah tamamına erdirsin
hadi bizimlebelirtilerini paylaş :)
cok benziyor canım yasadıklarım yazdıklarınla inşallah bende hamileyimdir canım ya hayırlı olsunn ne guzell nasıl mutlusundur şimdi rabbim tamamına erdirsinTabi ki canim ben buraya da yazmıştım. Bat a bir hafta kala gibi adet agrimdan daha farkli ve daha zorlayici kasik agrilarim oluyordu. Batma cekilme tarzi ama benimkki epey siddetliydi. Oyuzden farkli biseyler oldugunu hissetmistim:) birkac kez de icime dogdu bir kere ruya gordum. Onun dışında battan bi gün önce baslayan bacak agrim oldu tum bacagim sizliyordu ve uyutmadi. Iki gun surdu. Battan onceki gun suphelenip yaptim test silik cizgi cikti. Bat gunu yaptim daha koyuydu:) insan hissediyor galiba bir de. Insallaah darisi size olsun tez zamanda:)
Sana bravo canim. Cok sabirlisin bata 2 kalmis ama test yapmamissin ben bu ay 2 erken gebelik 6 7 tanede normal test yaptim 60 70 tl para verdim testlere. Bu is beni cok yipratiyor valla. Ama sonuc noldu husran. Tekrar randevu aldim cuma gunune. Hem is hem ev hem doktor hem bebek calismalari hemde psikolojik olarak yiprandim ben iyice. Cok zor canim. Ama insallah hamilesindir. Inan kendim gibi sevinirim. Her duydugum guzel haber icin cok seviniyorum ben yacok benziyor canım yasadıklarım yazdıklarınla inşallah bende hamileyimdir canım ya hayırlı olsunn ne guzell nasıl mutlusundur şimdi rabbim tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?