Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım benim de öyle olmuştu bir ara bir gün leke geliyor adet oldum sanıyordum ama 2 ay sökülemedim. Bazen olabiliyor mevsimsel değişimler sıkıntılar etkiliyor. Ben ilaçla sökülmüştüm. Doktor herhangi bir şey söylemedi mi

Adet düzeninde değişimler olur canım merak etme geliyorsa sıkıntı yoktur benim de düşükten sonra azalmıştı adetim zamanla düzene girer merak edip üzme kendini. Gene de bir doktora gitmek istersen kontrole git aklında kalmasın

Tamam canim teşekkür ederim

doktor bakınıyorum kızlar regl olursam gidicem

bazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.
Canım hiç öyle düşünme gerçekten çok zor bir durum Allahım kimseye yaşatmasın. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Rabbim bilir her şeyin zamanını. Sağlıklı sıhhatli hayırlısından olsun inşallah.

Cok şükür Eylül ayine hamile girdim Rabbim bir an önce hepinize bu haberi almayi nasip etsin kızlar, bol bol dua edin Allah en hayirli zamanda nasip edecek size de insaAllah :)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu ay biz de atlamamaya çalışıyoruz, şuana kadar düzenli gittik aynen sizin gibi =) bu ay dersimize sıkı çalışıyoruz bakalım, öyle stres kasma falan da yok çok şükür güzel gidiyor, bu ay umutluyum bakalım ne olcak =)

Benimde 17 eylül canım bat :) hogeldinn

Malesef canm acile gitmstm test sonucu yanltcı olabliyor ben sana ilac veremem dedi git bir hafta sonra yine gel dedi iste bayramdan sonra gtmm lazmdı ama adet oldum

Malesef canm acile gitmstm test sonucu yanltcı olabliyor ben sana ilac veremem dedi git bir hafta sonra yine gel dedi iste bayramdan sonra gtmm lazmdı ama adet oldum
Olsun canım sen yine de ihmal etm git doktora kadın doğumcuya ultrasonla bakar en azından

Hala bilye gibi dediğin şey duruyor mu canım. İnşallah olmazsın da bebişin için gitmiş olursun doktora

canım onu sadece yazdıgım sabah hissettim yatarken sonra oynadıkca kayboldu ama sol tarafım sag tarafıma göre daha dolgun dolu dolu ve sanki var orada bi şişlik anlayamadım ne oldugunu.
inşallah canım bazen benimle olduguna inanıyorum bazende regl gelicek diyorum çünkü şuan da bile sızlama var karnımda

Cok şükür Eylül ayine hamile girdim Rabbim bir an önce hepinize bu haberi almayi nasip etsin kızlar, bol bol dua edin Allah en hayirli zamanda nasip edecek size de insaAllah :)
hayırlı olsun canım maşallahh Allah tamamına erdirsin
hadi bizimlebelirtilerini paylaş :)

hayırlı olsun canım maşallahh Allah tamamına erdirsin
hadi bizimlebelirtilerini paylaş :)

Tabi ki canim ben buraya da yazmıştım. Bat a bir hafta kala gibi adet agrimdan daha farkli ve daha zorlayici kasik agrilarim oluyordu. Batma cekilme tarzi ama benimkki epey siddetliydi. Oyuzden farkli biseyler oldugunu hissetmistim:) birkac kez de icime dogdu bir kere ruya gordum. Onun dışında battan bi gün önce baslayan bacak agrim oldu tum bacagim sizliyordu ve uyutmadi. Iki gun surdu. Battan onceki gun suphelenip yaptim test silik cizgi cikti. Bat gunu yaptim daha koyuydu:) insan hissediyor galiba bir de. Insallaah darisi size olsun tez zamanda:)

cok benziyor canım yasadıklarım yazdıklarınla inşallah bende hamileyimdir canım ya hayırlı olsunn ne guzell nasıl mutlusundur şimdi rabbim tamamına erdirsin

sizce hamilemiyim gibi klişe bi soru sorayım mı

cok benziyor canım yasadıklarım yazdıklarınla inşallah bende hamileyimdir canım ya hayırlı olsunn ne guzell nasıl mutlusundur şimdi rabbim tamamına erdirsin
Sana bravo canim. Cok sabirlisin bata 2 kalmis ama test yapmamissin ben bu ay 2 erken gebelik 6 7 tanede normal test yaptim 60 70 tl para verdim testlere. Bu is beni cok yipratiyor valla. Ama sonuc noldu husran. Tekrar randevu aldim cuma gunune. Hem is hem ev hem doktor hem bebek calismalari hemde psikolojik olarak yiprandim ben iyice. Cok zor canim. Ama insallah hamilesindir. Inan kendim gibi sevinirim. Her duydugum guzel haber icin cok seviniyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…