Sana bravo canim. Cok sabirlisin bata 2 kalmis ama test yapmamissin ben bu ay 2 erken gebelik 6 7 tanede normal test yaptim 60 70 tl para verdim testlere. Bu is beni cok yipratiyor valla. Ama sonuc noldu husran. Tekrar randevu aldim cuma gunune. Hem is hem ev hem doktor hem bebek calismalari hemde psikolojik olarak yiprandim ben iyice. Cok zor canim. Ama insallah hamilesindir. Inan kendim gibi sevinirim. Her duydugum guzel haber icin cok seviniyorum ben ya
Bende hep.korktum hatta kac kez gttm lavaboya oldum diye ama yok :) hamilelige dair oyle fazla bi akintim olmayinca adet olucam sanmistimBenimde bu sefer oyle oldu ya yumurtam catlayali 1 hafta oldu 2 gundur adet sancisi gibi sancilarim basladi. Adet olcam diye korkuyorum
Bende 1 2 topikte takiliyorum bayadir. Bircok arkadas hamile kaldi. Cok seviniyorum ama kendim icin uzuluyorum. Hayirlisi demektrn baska bisey gelmiyot elimden. Insallah senden de guzel haberler alirizcanım benim çok sağol ben en basta evde bulundurmuyorum canım test gidipte almıyorum ama zor dayandım inan ki kaç kere gitcek oldum giyinip çıkcak oldum hep durdum belkide regl olcagımı hissettiğimdendir cunku negatif cıkcak diye korkuyorum.
ama sancı bi giriyo bi çıkıyo karnımda benimde yüreğim ağzıma geliyr
inan kuzum bende yıpragımı hissediyorum Allahım isyan etttğimizi düşünmesin inşallah ama zor yani.
mayıs ayından beri topiklerde geziyorum ve konusutugum bir çok kişinin hamile oldugunu gördüm bugün bile daha önce konustugum arkadasları hamile gördüm çok sevindim ve duygulandım rabbim diyorum sıra ne zaman bize gelecek
Bende 1 2 topikte takiliyorum bayadir. Bircok arkadas hamile kaldi. Cok seviniyorum ama kendim icin uzuluyorum. Hayirlisi demektrn baska bisey gelmiyot elimden. Insallah senden de guzel haberler aliriz
iyi bari canım bak demekki sıkıntı olacak bir şey değil. Ya her şeyi bebişe yorduğumuz için bir süre sonra ayırt edemiyoruz neyin ne olduğunu. Ama ben inanıyorum senin de inşallahcanım onu sadece yazdıgım sabah hissettim yatarken sonra oynadıkca kayboldu ama sol tarafım sag tarafıma göre daha dolgun dolu dolu ve sanki var orada bi şişlik anlayamadım ne oldugunu.
inşallah canım bazen benimle olduguna inanıyorum bazende regl gelicek diyorum çünkü şuan da bile sızlama var karnımda
iyi bari canım bak demekki sıkıntı olacak bir şey değil. Ya her şeyi bebişe yorduğumuz için bir süre sonra ayırt edemiyoruz neyin ne olduğunu. Ama ben inanıyorum senin de inşallahSup3risi gibi güzel haberini alacağız.
Regl agrisina takma kafayi. O sekilde hamile oldugunu ogrenen cok var. Bat gununde bir test yap sonrada hemen bize fotosunu at insallah umutluyum senden. Ben kendimden cok umutsuzum karamsarim. Ama hayirlisisanırım ben güzel haberler veremicem canım belim ağrımaya basladı regl öncesi gibi
Ovu testiyle gebelik dogru degil. Ben inanmiyorum. Ben 2 3 ay once adet gunume yakin ovuda cift cizgiydi baya bir koyuydu t c den daha koyuydu. Bence hcg yap insallah vardirkızlarrrrrrrrr acıl yardım acıl 1 eylulde bole çıft çızğı ğordum sonra 5 eylulde yaptım sılıktı yok denecek kadar azdı buğun kasıklarımda ağrı var dıe ovu yaptım net çıft çızğı noluo bnaaa çok erken ama saba ğebelık yaptım oda nğtv bazı sıtelerde bışıler okudum kafam bı mılyon no umut no panık ama kafam karıştı
kızlarrrrrrrrr acıl yardım acıl 1 eylulde bole çıft çızğı ğordum sonra 5 eylulde yaptım sılıktı yok denecek kadar azdı buğun kasıklarımda ağrı var dıe ovu yaptım net çıft çızğı noluo bnaaa çok erken ama saba ğebelık yaptım oda nğtv bazı sıtelerde bışıler okudum kafam bı mılyon no umut no panık ama kafam karıştı
Öyle yapcm yapcam canm tskr edrm cevap yazdgn icin .birde sogan kürne baslarm adetim bittikten sonra. Bu ay olmadı umarm bir dahaki ay olurOlsun canım sen yine de ihmal etm git doktora kadın doğumcuya ultrasonla bakar en azından
tamam canım yaparsam mutlka paylaşıcamRegl agrisina takma kafayi. O sekilde hamile oldugunu ogrenen cok var. Bat gununde bir test yap sonrada hemen bize fotosunu at insallah umutluyum senden. Ben kendimden cok umutsuzum karamsarim. Ama hayirlisi(
Yaşadım biliyorum o acı çok farklı. Allah kimseye yaşatmasın canım. Düşükten sonra da herkes hemen hamile kalamıyor ki. Kürtaj sonrası 3. Adetimi gördüm yine olmadı yanibazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.
hcg ngtv cnm ışte saçma olan o 1 eylulde net ğordum 5 eylulde sılıkleştı 7 eylulde yıne bole ıkı kez bu kadar kısa surede bıdamı yumurtluomm tavuk ğbuı çalıom vallaOvu testiyle gebelik dogru degil. Ben inanmiyorum. Ben 2 3 ay once adet gunume yakin ovuda cift cizgiydi baya bir koyuydu t c den daha koyuydu. Bence hcg yap insallah vardir
kesınlıkle katılıorum düşüğün ayağı ıçerde olur derler bn daa bulamadım o ayağı cok sıkıntılı ayrı bı ruh haliYaşadım biliyorum o acı çok farklı. Allah kimseye yaşatmasın canım. Düşükten sonra da herkes hemen hamile kalamıyor ki. Kürtaj sonrası 3. Adetimi gördüm yine olmadı yanive hamilelik hissini bi kere yaşadığım için şimdi tekrar onu yaşamak istiyorum sağlıklı bi şekilde ve olmayınca bu sefer daha çok üzülüyorım
Aynen canım biz o şanslı kesimden değiliz herhaldekesınlıkle katılıorum düşüğün ayağı ıçerde olur derler bn daa bulamadım o ayağı cok sıkıntılı ayrı bı ruh hali
canım ocakda kurtaj oldum ben ıkı ay korundum nısanda başladık ondan berıde olmuoAynen canım biz o şanslı kesimden değiliz herhaldesenin ne kadar olmuştu ?
Ben acabilirmiyim belki ugurlu gelir hem topic hem takmamakızlar ekim topiğini kim açıyor ekim ayınaa hamile girmek isteyenler diye :)
Ben acabilirmiyim belki ugurlu gelir hem topic hem takmamaSup3risi topic acti hamis oldu belki banada ugurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?