Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

canım benim çok sağol ben en basta evde bulundurmuyorum canım test gidipte almıyorum ama zor dayandım inan ki kaç kere gitcek oldum giyinip çıkcak oldum hep durdum belkide regl olcagımı hissettiğimdendir cunku negatif cıkcak diye korkuyorum.
ama sancı bi giriyo bi çıkıyo karnımda benimde yüreğim ağzıma geliyr
inan kuzum bende yıpragımı hissediyorum Allahım isyan etttğimizi düşünmesin inşallah ama zor yani.
mayıs ayından beri topiklerde geziyorum ve konusutugum bir çok kişinin hamile oldugunu gördüm bugün bile daha önce konustugum arkadasları hamile gördüm çok sevindim ve duygulandım rabbim diyorum sıra ne zaman bize gelecek

Benimde bu sefer oyle oldu ya yumurtam catlayali 1 hafta oldu 2 gundur adet sancisi gibi sancilarim basladi. Adet olcam diye korkuyorum
Bende hep.korktum hatta kac kez gttm lavaboya oldum diye ama yok :) hamilelige dair oyle fazla bi akintim olmayinca adet olucam sanmistim

Bende 1 2 topikte takiliyorum bayadir. Bircok arkadas hamile kaldi. Cok seviniyorum ama kendim icin uzuluyorum. Hayirlisi demektrn baska bisey gelmiyot elimden. Insallah senden de guzel haberler aliriz

Bende 1 2 topikte takiliyorum bayadir. Bircok arkadas hamile kaldi. Cok seviniyorum ama kendim icin uzuluyorum. Hayirlisi demektrn baska bisey gelmiyot elimden. Insallah senden de guzel haberler aliriz

sanırım ben güzel haberler veremicem canım belim ağrımaya basladı regl öncesi gibi

iyi bari canım bak demekki sıkıntı olacak bir şey değil. Ya her şeyi bebişe yorduğumuz için bir süre sonra ayırt edemiyoruz neyin ne olduğunu. Ama ben inanıyorum senin de inşallah Sup3risi gibi güzel haberini alacağız.

kızlarrrrrrrrr acıl yardım acıl 1 eylulde bole çıft çızğı ğordum sonra 5 eylulde yaptım sılıktı yok denecek kadar azdı buğun kasıklarımda ağrı var dıe ovu yaptım net çıft çızğı noluo bnaaa çok erken ama saba ğebelık yaptım oda nğtv bazı sıtelerde bışıler okudum kafam bı mılyon no umut no panık ama kafam karıştı

Eklentiler

• 20160907_180348.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 74

canım her an regl olabilirim çok belim ağrıyor ya

sanırım ben güzel haberler veremicem canım belim ağrımaya basladı regl öncesi gibi
Regl agrisina takma kafayi. O sekilde hamile oldugunu ogrenen cok var. Bat gununde bir test yap sonrada hemen bize fotosunu at insallah umutluyum senden. Ben kendimden cok umutsuzum karamsarim. Ama hayirlisi (

Ovu testiyle gebelik dogru degil. Ben inanmiyorum. Ben 2 3 ay once adet gunume yakin ovuda cift cizgiydi baya bir koyuydu t c den daha koyuydu. Bence hcg yap insallah vardir

Gec yumurtluyor olabilirsin canim degerlendir mutlaka

Regl agrisina takma kafayi. O sekilde hamile oldugunu ogrenen cok var. Bat gununde bir test yap sonrada hemen bize fotosunu at insallah umutluyum senden. Ben kendimden cok umutsuzum karamsarim. Ama hayirlisi (
tamam canım yaparsam mutlka paylaşıcam

bazen düşük yapanları bile görünce düşünüyorum en azından hamile kalabiliyorlar diye ama saçmaladığmın farkındayım o acı çok başka.
Yaşadım biliyorum o acı çok farklı. Allah kimseye yaşatmasın canım. Düşükten sonra da herkes hemen hamile kalamıyor ki. Kürtaj sonrası 3. Adetimi gördüm yine olmadı yani ve hamilelik hissini bi kere yaşadığım için şimdi tekrar onu yaşamak istiyorum sağlıklı bi şekilde ve olmayınca bu sefer daha çok üzülüyorım

Ovu testiyle gebelik dogru degil. Ben inanmiyorum. Ben 2 3 ay once adet gunume yakin ovuda cift cizgiydi baya bir koyuydu t c den daha koyuydu. Bence hcg yap insallah vardir
hcg ngtv cnm ışte saçma olan o 1 eylulde net ğordum 5 eylulde sılıkleştı 7 eylulde yıne bole ıkı kez bu kadar kısa surede bıdamı yumurtluomm tavuk ğbuı çalıom valla

kesınlıkle katılıorum düşüğün ayağı ıçerde olur derler bn daa bulamadım o ayağı cok sıkıntılı ayrı bı ruh hali

kızlar ekim topiğini kim açıyor ekim ayınaa hamile girmek isteyenler diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…