- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
İnşallah olmazsın canım dediğim gibi belirtiler aynı regl ile hamilelikte bat tarihin gelmeden ümitsizliğe kapılmak yok.canım her an regl olabilirim çok belim ağrıyor ya
İnşallah canım inşallah hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıylaÖyle yapcm yapcam canm tskr edrm cevap yazdgn icin .birde sogan kürne baslarm adetim bittikten sonra. Bu ay olmadı umarm bir dahaki ay olur
Aynen canım ekime kaldım bakalim nasip olcakmi salcam kendimi artık kurslar kitaplar falan no stres yes bebis olur insaAllah
İnşallah olmazsın canım dediğim gibi belirtiler aynı regl ile hamilelikte bat tarihin gelmeden ümitsizliğe kapılmak yok.
insaAllah gelmezsin canim hamis topiclerinde takilmak nasip olsuntamam canım inşallah hamileyimdir ama değilsem koşa koşa ekim topiğine gelicem
Kesinlikle canim rahatlamış olursun işte :)tamam canım benimmm bakalım beklemedeyiz 9 sabahı test yapıcam karar verdim en azından regl gelirsede o gun gelir ya da ertesi fazla uzak olmam regle psikolojimde çok çok etkilenmez
Aminİnşallah canım inşallah hepimize nasip etsin rabbim hayırlısıyla
Bende gelirim benm adetime dha var ama hiç umudum yokkızlar ekim topiğini kim açıyor ekim ayınaa hamile girmek isteyenler diye :)
Hosgeldin cnm.arkadaşlar merhaba ben de uzun bir aradan sonra tekrar hamile kalmak istiyorum bu ay beni de aranıza alır mısınız
Canım bende inşallah hamişimdir ama değilsem bende sizleyim pek umudum ypk benimde şu anaçtım canım sadece ekim yapmadım ama önümüzdeki 3 aylik oldu ne kaldi şurda 2016nin bitmesine zaten
Benimde umudum yok gelmezse kirmizilar sizinleyim adet olcakmisim gibi geliyoraçtım canım sadece ekim yapmadım ama önümüzdeki 3 aylik oldu ne kaldi şurda 2016nin bitmesine zaten
Cnm bende bi operasyon gecirdim 20 gun sonra adet olmustum normalden daha uzun surmustu.bu operasyondan sonra duzenim bozuldu hep gunlerim geciyo.buyuk ihtimal rahmin yapisi hasar gordugu yada duzeni bozuldugu icindir.gebelik icinde 3 yada 6 ay sonra dusun demisti doktor.rahim kendini yenilesin diye.boyledir diye tahmin ediyorum.insallh onemli bisey degildir cnm.Arkadaşlar lutfen yardimmm.Daha oncede yazmistim 1 ay once düşük nedeniyle kurtaj olmustum. 29 gun sonra ilk adetimi gördüm. Baya bi pihtili geldi küçük plasenta kalıntıları falan geldi.miktar olarak eski adetime gore hem az geldi,hemde 2 gun sürdü. 2gun sonra bitti tamamen.eskiden 1 hafta surerdi.cok kotuyum yaa yardim.edinnn.varmi aranizda boyle bisey yasayan.siirtte yaşadığım icin buralarin doktolarida pek bisey bilmiyorrr
Cnm onu sansa birakamazsin.gidip muayene olman lazim.Yapısiklik olmasindan korkuyorum canim cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?