Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Aynen canım ekime kaldım bakalim nasip olcakmi salcam kendimi artık kurslar kitaplar falan no stres yes bebis olur insaAllah

tamam canım inşallah hamileyimdir ama değilsem koşa koşa ekim topiğine gelicem

İnşallah olmazsın canım dediğim gibi belirtiler aynı regl ile hamilelikte bat tarihin gelmeden ümitsizliğe kapılmak yok.

tamam canım benimmm bakalım beklemedeyiz 9 sabahı test yapıcam karar verdim en azından regl gelirsede o gun gelir ya da ertesi fazla uzak olmam regle psikolojimde çok çok etkilenmez

Ohooo sayfa 1000 küsürlere ulaşmış

Almanca kursuna gittiğim için artık fazla giremiyorum

tamam canım benimmm bakalım beklemedeyiz 9 sabahı test yapıcam karar verdim en azından regl gelirsede o gun gelir ya da ertesi fazla uzak olmam regle psikolojimde çok çok etkilenmez
Kesinlikle canim rahatlamış olursun işte :)

uzun bir aradan sonra yeniden merhaba kızlar hamişler arttımı haberm yok şimdi kim kim hamiş bebişler oluyor adeti geciken var mı şüphesi olan

Cnm bende bi operasyon gecirdim 20 gun sonra adet olmustum normalden daha uzun surmustu.bu operasyondan sonra duzenim bozuldu hep gunlerim geciyo.buyuk ihtimal rahmin yapisi hasar gordugu yada duzeni bozuldugu icindir.gebelik icinde 3 yada 6 ay sonra dusun demisti doktor.rahim kendini yenilesin diye.boyledir diye tahmin ediyorum.insallh onemli bisey degildir cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…