Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

hcg ngtv cnm ışte saçma olan o 1 eylulde net ğordum 5 eylulde sılıkleştı 7 eylulde yıne bole ıkı kez bu kadar kısa surede bıdamı yumurtluomm tavuk ğbuı çalıom valla
:))bende ovulasyonda 4 gun sonra tekrar cift cizgi gormustum.dedim iki kezmi yumurtluyom.esimde dediki karar ver ne zaman yumurtluyosun yanlis zamanlardami kullaniyosun beni:) testin kurbaniyim dedim:)

Evet netten sipariş ettim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl idi
Esim orda satilanlar bozuktur dedi bugun eczaneden 2 adet bebe time markasini almis ama yorumlara baktim bu marka icin pekte olumlu konusulmamis hep yaniltici oluyor denmis bilginiz var mi :/ ?

bi araçok belim arğıdı regl olcak gibi şimdide geçti eğer yarın artarsa işim yaş kızlar

Evet zaman çabuk geçiyor canım. Şimdi baktım da eylül ün son günü yine bat günüm. Ne kaşdı şurda 23 güncük
ayy evet ya 23 gün diiyince ne az geldi öyle kulagıma gözüme
aslında zaman geçiyor geçiyorda bizdende bişiler alıp götürüyor

ayy evet ya 23 gün diiyince ne az geldi öyle kulagıma gözüme
aslında zaman geçiyor geçiyorda bizdende bişiler alıp götürüyor
Sorma valla dünkü halimi hiç unutamıyorum. Arkadaşım doğum yaptı ya bebişini görmeye gidicektim evine. Makyajımı yaptım tam giyincektim lavaboya gittim hastalanmışım öyle moralim bozuldu ki bebek görmeye de gidemedim. Hani derler ya adetliyken bebeğe bakılmaz diye. Bebeği de göremiyorum benim de olmuyor deyip deyip ağladım dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…