:))bende ovulasyonda 4 gun sonra tekrar cift cizgi gormustum.dedim iki kezmi yumurtluyom.esimde dediki karar ver ne zaman yumurtluyosun yanlis zamanlardami kullaniyosun beni:) testin kurbaniyim dedim:)hcg ngtv cnm ışte saçma olan o 1 eylulde net ğordum 5 eylulde sılıkleştı 7 eylulde yıne bole ıkı kez bu kadar kısa surede bıdamı yumurtluomm tavuk ğbuı çalıom valla
Esim orda satilanlar bozuktur dedi bugun eczaneden 2 adet bebe time markasini almis ama yorumlara baktim bu marka icin pekte olumlu konusulmamis hep yaniltici oluyor denmis bilginiz var mi :/ ?Evet netten sipariş ettim 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl idi
ısparta canımNerde oturuyosun cnm
Sen ekimi niye düşünüyorsun canım yaaa :)kızlar ekim topiğini kim açıyor ekim ayınaa hamile girmek isteyenler diye :)
Offf canım ya böyle olunca çok üzülüyorum bencanım ocakda kurtaj oldum ben ıkı ay korundum nısanda başladık ondan berıde olmuo
hamile değilsem diye canım yaSen ekimi niye düşünüyorsun canım yaaa :)
Sen ekimi niye düşünüyorsun canım yaaa :)
Dimi yaa bende hatırlıyorum o günü :))Ne çabuk geçti ama zaman ya geçen regl oldugum günü hatırlıyorum kara bi 15 agustos
Dimi yaa bende hatırlıyorum o günü :))
Dur bakalım daha. Ekimi düşünme sen şimdi. Olumlu düşünhamile değilsem diye canım ya
Dur bakalım daha. Ekimi düşünme sen şimdi. Olumlu düşün
Evet zaman çabuk geçiyor canım. Şimdi baktım da eylül ün son günü yine bat günüm. Ne kaldı şurda 23 güncükNe çabuk geçti ama zaman ya geçen regl oldugum günü hatırlıyorum kara bi 15 agustos
ayy evet ya 23 gün diiyince ne az geldi öyle kulagıma gözümeEvet zaman çabuk geçiyor canım. Şimdi baktım da eylül ün son günü yine bat günüm. Ne kaşdı şurda 23 güncük
bi araçok belim arğıdı regl olcak gibi şimdide geçti eğer yarın artarsa işim yaş kızlar
:))bende ovulasyonda 4 gun sonra tekrar cift cizgi gormustum.dedim iki kezmi yumurtluyom.esimde dediki karar ver ne zaman yumurtluyosun yanlis zamanlardami kullaniyosun beni:) testin kurbaniyim dedim:)
Hamilelikten o hamilelikten :))
Sorma valla dünkü halimi hiç unutamıyorum. Arkadaşım doğum yaptı ya bebişini görmeye gidicektim evine. Makyajımı yaptım tam giyincektim lavaboya gittim hastalanmışımayy evet ya 23 gün diiyince ne az geldi öyle kulagıma gözüme
aslında zaman geçiyor geçiyorda bizdende bişiler alıp götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?