- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Sorma valla dünkü halimi hiç unutamıyorum. Arkadaşım doğum yaptı ya bebişini görmeye gidicektim evine. Makyajımı yaptım tam giyincektim lavaboya gittim hastalanmışımöyle moralim bozuldu ki bebek görmeye de gidemedim. Hani derler ya adetliyken bebeğe bakılmaz diye. Bebeği de göremiyorum benim de olmuyor deyip deyip ağladım dün
anam bende ılkkez duydum canımSorma valla dünkü halimi hiç unutamıyorum. Arkadaşım doğum yaptı ya bebişini görmeye gidicektim evine. Makyajımı yaptım tam giyincektim lavaboya gittim hastalanmışımöyle moralim bozuldu ki bebek görmeye de gidemedim. Hani derler ya adetliyken bebeğe bakılmaz diye. Bebeği de göremiyorum benim de olmuyor deyip deyip ağladım dün
canım benım kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni en biz anlarız zaten biziSorma valla dünkü halimi hiç unutamıyorum. Arkadaşım doğum yaptı ya bebişini görmeye gidicektim evine. Makyajımı yaptım tam giyincektim lavaboya gittim hastalanmışımöyle moralim bozuldu ki bebek görmeye de gidemedim. Hani derler ya adetliyken bebeğe bakılmaz diye. Bebeği de göremiyorum benim de olmuyor deyip deyip ağladım dün
Kizlarrr cok moralim bozuk gogus hassasiyeti akinti sabah hafif bulantilar bel ve sirt agrilari var ama bir bebis yok (kan testi yaptim ) adetime 4 gun var dayanamadim
Insallah canim yaaaa 1 dk 10 dk gibi wallahi ama hayirlisiüzüldüm canım ya çok zor bu durum ama napalım heğimiz yaşıyoruz yazısmaya devam et zaman geciyor bi şekide
öyle canım elden hiçbişey gelmiyor ben dğnden beri 50 kere hamlede bulundum gidip test almmak için.Insallah canim yaaaa 1 dk 10 dk gibi wallahi ama hayirlisi
Yumlama olabilmesi icin t cizgisinin c cizgisinden cok daha koyu olmasi lazim. Oyle olursa pik denilebilir. Zaten ertesi gunu silik olur ama budurumda seninkisi pik degil. Ama sen yinede degerlendir nolur ne olmaz :))hcg ngtv cnm ışte saçma olan o 1 eylulde net ğordum 5 eylulde sılıkleştı 7 eylulde yıne bole ıkı kez bu kadar kısa surede bıdamı yumurtluomm tavuk ğbuı çalıom valla
sen yarın bı test yap bızde teyzelımızı ılan edelım boşuna stres yapıosun canım bnce ğebesın :)of of dertliyim kederliyim
of of dertliyim kederliyim
Öyle derler ne kadar doğru bilmem de. Bebekte bişeyler çıkarmış. Annen gibiyim diyip bakınca bişey olmazmış ama işi riske atmak istemedim. Şimdi bide bişey olır çocuğa sonra bide ona üzülürüm kendimi suçlarım. En iyisi gitmemek dedimYaa adetliyken bebeğe bakilmaxmiymis
İnşallah canım inşallah. Biliyorum seninde çok üzüldüğünü. Hadi hamilelik haberi ver de sevindir benicanım benım kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni en biz anlarız zaten bizi
zaten sen damla damla geldi diince resmen yıkıldıgımı hissettim beraber bekliyoduk çok inanmıstım hamile oldugumuza
ama hayırlısı diyoruz tabi
neyse bak 23 gün kalmıs zaman yine bu sayfalarda hergun konusa nonusa gecicek
ite kaka gecicek günler
Valla ya test yap. Test yapmaktan korkma iyi veya kotu sonucu ogreneceksin zaten. Guzel haber verde sevinelimsen yarın bı test yap bızde teyzelımızı ılan edelım boşuna stres yapıosun canım bnce ğebesın :)
Ben msj atıyorumbide beni en çok üzen durum tamam regl oldum ve bunu gördüm diyelim eşime söyleme kısmı bana çok zor geliyor onu üzmek istemiyorum hiç çok moralim bozuluyor
Kuzuş bence de hamilesin 2gün kaldı az daha sabır (her ne kadar zor olsada)of of dertliyim kederliyim
Kuzuş bence de hamilesin 2gün kaldı az daha sabır (her ne kadar zor olsada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?